- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Insallah cok sagolunTabii ki ve maalesef kadrolar çok çok az. İnşallah kazanırsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cok sagolunTabii ki ve maalesef kadrolar çok çok az. İnşallah kazanırsınız
Bahsettiğiniz performansa göre puan iyi maşaallah. Hangi branşGeçtiğimiz yıl dersaneye gittim sadece dersanenin denemelerine girdim. Derslere girdim çıktım kendim pek çalışmadım çok yoğun olduğum için . Alan eğitim gkgy ortalaması 80.
Ne güzel. Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallahBu sene 4. Kez girdim sınava.
İlk sene dershaneye gittim hazırlandım çalıştım
Berbat bir puan aldım olmadı.
İkinci sene evde hazırlandım. Ama yine berbat bir puan aldık olmadı.
Üçüncü sene ilk iki senenin hayal kırıklığı nedeniyle çalışmak istemedim. Düğün hazırlığı falan vardı. Kitap açmadım. Daha da berbat bir puan aldım.
Dördüncü sene yani bu sene evli olarak hazırlandım. İlk dönem ücretli öğretmenlik yaptım. İkincisi dönem evde çalıştım. İlk iki seneye göre daha az çalıştım ama dört yılın en yüksek puanını aldım.
Onda da hala alım olmadı onu bekliyorum.
Nasip kısmet herşey nasıl oldu da böyle puan aldım ben bile inanamadım. İlk iki sene çok çalışmıştım hep hayal kırıklığı oldu. Bu sene de sürpriz bi puan oldu.
Bakalım hayırlısı... Bekliyoruz
Amin inşallahNe güzel. Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah
:) Amin hayırlısıyla inşaallahBen sadece 2 deneme çözdüm ve kazandım. Bir yandan son sınıftim onun vizesi finali bir yandan formasyon bir yandan da özel okulda öğretmenlik bir yandan da evliydim tabi evin işi gücü derken baktım 68.5 le 23. Tercihime atandım şükür :) nasip olunca oluyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Ben sadece 2 deneme çözdüm ve kazandım. Bir yandan son sınıftim onun vizesi finali bir yandan formasyon bir yandan da özel okulda öğretmenlik bir yandan da evliydim tabi evin işi gücü derken baktım 68.5 le 23. Tercihime atandım şükür :) nasip olunca oluyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Allah kolaylık versin. Benimki de rahatsız bugünlerde. Muhtemelen günlük hayatıma devam eder, sınava da deneme sınavı gibi katılırım:) çift yılı neden denemedim, kaçırdım demem en azındanValla çalışmadan nasıl kazanacaksınız millet çalışıp kazanamazken misal ben:)atanmadim benimde bebeğim var 5ayluk tekrar hazırlanSam mi diye düşünüyorum ama bebek dış cikariyone yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben 2012den beri kaç kişi almış, kaç puanla almış, işleyiş nasıl hiç araştırmadım. Zaten öğretmenlik düşünmüyorum. Diğeri de sadece düşüncede kalacak gibi :) hayırlısı. Dediğiniz gibi Rabbim hayırlı kapılar açsın inşaallahBranşımız aynı imiş konu sahibi.
Ve anladığım kadarıyla siz de benim gibi sadece 4 işlem biliyorsunuz.
Verilen mezun sayısı ile açılan kadro arasındaki uçurumu gördükçe şahsıma küfredilmiş gibi hissediyorum.
Allah ekmek kapımızı çoğaltsın.
2015' te mezun oldum. O zaman açılan kadro 98 idi. Bunu gördükten sonra dedim ki kendime balık kavağa çıkarsa atanırsın :)Ben 2012den beri kaç kişi almış, kaç puanla almış, işleyiş nasıl hiç araştırmadım. Zaten öğretmenlik düşünmüyorum. Diğeri de sadece düşüncede kalacak gibi :) hayırlısı. Dediğiniz gibi Rabbim hayırlı kapılar açsın inşaallah
Günde en az 7 saat calisarak atanilabiliyo. Daha azi olmuyo, deneyip gorup sonucunu alanlardanim :)) konular anca yetisiyo. Ama benim egitim bilimleri de vardiHanımlar merhaba. Aslında konu başlığı "çalışmadan" değil, "çalışamadan" kpss kazanan var mı olmalıydı. 9aylık bir kızım var elhamdülillah. Öğretmenim. Sınava 2012den itibaren ara verdim. Şuan sadece gygk oturumuna girmek istiyorum. Ama gelin görün ki ders çalışmam mümkün değil. Bebeğimin uyku problemi var, zamanım çok kısıtlı. İşlerimi çok zor yetiştiriyorum. Yetiştiremediğim de oluyor.. Öte yandan insanlar çılgınlar gibi çalışıp atanamamaktan yakınırken böyle bir konu başlığına olumlu yanıt beklemenin ne derecede komik olduğunun idrakindeyim ama maksat dertleşmek olsun. Hem Rabbim den umut kesilmez, belki mucize bir cvp geliverir..
Bölümüm Tarih ama zaten öğretmenlik düşünmüyorum. Memurluğun da olacağını sanmıyorum :)Bölümünüz nedir? Çünkü öğretmenlikte bölüm bayaa önemli oluyor malum.. Kimya öğretmeni yılda 5 kişi atanırken sınıf öğretmeni 500 kişi atanıyor. Misal yani..
Memurluğun puanı daha yüksek evet. :) Ben kpss 'den 87 almış bir insan olarak size derim ki son bir ay çalışın. Ben son iki ay çalıştım mesela. Ama matematik ve türkçe temelim çok iyiydi. Sadece tarih, coğrafya ve anayasa çalıştım. E siz de tarih öğretmenisiniz. O cepte. Matematik çalışmaya yavaştan şimdi başlayın. Sadece kalan 2derse ama çok sıkı bir şekilde son ay çalışırsanız bişeyler olabileceğini düşünüyorum. Önceden çalışsanız bile unutursunuz bence. Bizim kafa sayısal ağırlıklı ya o yüzden bende öyle olmuştu .Bölümüm Tarih ama zaten öğretmenlik düşünmüyorum. Memurluğun da olacağını sanmıyorum :)
:) çok teşekkür ederim. Kendime bir düzen kurmam gerek gerçekten. Hayırlısı artıkMemurluğun puanı daha yüksek evet. :) Ben kpss 'den 87 almış bir insan olarak size derim ki son bir ay çalışın. Ben son iki ay çalıştım mesela. Ama matematik ve türkçe temelim çok iyiydi. Sadece tarih, coğrafya ve anayasa çalıştım. E siz de tarih öğretmenisiniz. O cepte. Matematik çalışmaya yavaştan şimdi başlayın. Sadece kalan 2derse ama çok sıkı bir şekilde son ay çalışırsanız bişeyler olabileceğini düşünüyorum. Önceden çalışsanız bile unutursunuz bence. Bizim kafa sayısal ağırlıklı ya o yüzden bende öyle olmuştu .![]()