Çalışmak ayıp mı

Evet çevrem sanki bu kadar mı düştün der gibi hallerde
Çok ayıp ediyorlar. Kulaklarınızı tıkayın başlayın işe. Şimdi siz evde otururken o çevreniz size para veriyor mu? Böyle konuşacaklarına bi maaş kartı bağlasınlar madem..

Hiç aklıma bu 2 cümleden öyle şeyler gelmedi. Sizinde izledikleriniz okuduklarınız bayaa bir bilinçaltınızı etkilemiş bence 😅
Yani ayıp mı şeklinde sorulmaz..
Çocuk bakmak ayıp mı ?
Başkasının evinde çalışmak ayıp mı derseniz,benim aklıma gelir.
Konu sahibi ayıp mı şeklinde sormamaliydi.
Çevrem bana bakıcılığı yakistirmiyor deseydi amenna..
Ancak ayıp.baskasinin evinde çalışmak ardına yine ayıp..
Beni etkilese zaten gitme derim 🤗
Başıma gelse asla başlama derim.
İzlemisligim çoktur ama etkilenmişligim yoktur..

İşin zorluklarını kolaylıklarını sor, bu işi daha önce yapanlardan yorum iste fikir al bana anlatın de, ama şunu deme be kardeşim...

Ayıp mı nasıl bir sorudur helal olduktan sonra hic bir işin ayıbı yok benim gözümde.
öyle dusunme bu bakıs açısıyla bakma lütfen.
Kendimden örnek vereyim, Mimarlıktan mezun olduğum halde acil işe ihtiyacım olduğu dönemde kısa süreli, bir firmada satış danışmanlığına işe girdim. Çokta guzel yükseldim. Bunun tek nedeni kimin ne dediğine bakmadan ilerledim. Sende öyle yap.

İş hakkında yorum yapmam gerekirse de, daha önce yapmadım fakat Saatleri asgari calısma kadarsa ve ücretini de o sekilde veriyorsa bence primli yerde calıs daha iyi.

Sizin sevgiliniz iş beğenmiyor, çalışmıyordu. O mu etkiliyor acaba?? Yadirgar diye mi yani?

S Sevgiperisi88 nişanlının da senin ailenin de maddi durumu ortada. Çalıştığın işi beğenmeyip laf söyleyen bence bu insanlar..seni eleştirmek terine gidip kendilerine iş bulsa,çalışsalar sence şu an bulundukları durumda olurlar mıydı?

Ayıp ..
Gitme..
Yahu ayıbın tanımını Allah rızası için 29 yaşındaki bir kadın nasıl bilmez ?
Kazanç helal ise ; neden ayıp olsun ?
Bazen sırf sormuş olmak için konu aciyorsunuz..🤷
Başlığı okuyunca bunu düşündüm.
Ayıp olmadığını biliyosun konu sahibi, eziklik ve eksiklik mi hissettin, birileri gaza getirsin diye mi açtın konuyu?

Ablam,senin aslında söylemek isteyip de soyleyemedigini ben sana söyleyeyim..
O izlediklerin film..
Etkisinde kaldigin için her bakicinin evin erkeğiyle yakinlasacagini düşünüyorsan ; öyle bir durum soz konusu değil.
Zaten sen evdeyken onlar evde olmuyorlar..
Tamam mı ? Oldu mu şimdi ?
Ayıp mı ,başkasının evinde calisirmisiniz..
Hep sorularının temeli bu bence.

Calismamak ayip.sen cocuga duzgin bak tv izletme sabahtan aksama yedigine ictigine dikkat et cocugun en cok aranan bakici olursun

Ben çevresinin tavrından dolayı utandığını düşündüm. Sizin bakış açınız bana farklı geldi. O çok üst boyut bence.
Haaa işi küçümsüyorlarmış.sizinki fesat olmuş 😄 sonuçta gereksiz bir konu uzatmaya gerek yok.yanlış alıntı yaptım biliyorum.

Calismamak ayip.sen cocuga duzgin bak tv izletme sabahtan aksama yedigine ictigine dikkat et cocugun en cok aranan bakici olursun
Ki bu yeme içme işi ozellikle mühim..
Bakici telefonla konuşurken çocuk ağzına bir şeyler tepmis.Tabi bakicinin dünyadan haberi yok.
Acile zor yetistirmisler.
Yine TV'de,evdeki kamerayı fark etmeyen bakıcı kendisine emanet edilen çocuğa vuruyordu.
Herkese guvenilmiyor çocuk konusunda :/

• Beğen
Reactions: Cac
Iyi bir okuldan mezun olmuş bir mühendisim zorda kalsam tuvalet bile temizlemeye giderim niye ayıp olsun yahu ? Paranızı düzgün yollarla kazandıktan sonra millete ne ? Çocuk bakmak bence gayet güzel de bir iş . Akşama kadar ev ortamında olacaksınız. Tek sıkıntısı büyük sorumluluk onun haricinde bir çok işe göre gayet eğlenceli ve rahat . Iş bulamadığım dönemlerde gittim anketorluk yaptım telefonda ne var ki ? Begenmeyen iş bulsun size daha iyi öyle konuşsun

Back
X