- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
Rica ederim ne demek. Gerçekten içimden gelerek söyledim. İnsanlar laf ederse bu kolayıma geliyo seni ilgilendirmez deEvet bennde çalıştım doğru diyorsunuz çok teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim ne demek. Gerçekten içimden gelerek söyledim. İnsanlar laf ederse bu kolayıma geliyo seni ilgilendirmez deEvet bennde çalıştım doğru diyorsunuz çok teşekkür ederim
Çok ayıp ediyorlar. Kulaklarınızı tıkayın başlayın işe. Şimdi siz evde otururken o çevreniz size para veriyor mu? Böyle konuşacaklarına bi maaş kartı bağlasınlar madem..Evet çevrem sanki bu kadar mı düştün der gibi hallerde
Yani ayıp mı şeklinde sorulmaz..Hiç aklıma bu 2 cümleden öyle şeyler gelmedi. Sizinde izledikleriniz okuduklarınız bayaa bir bilinçaltınızı etkilemiş bence![]()
Giderdim.Çocuk bakmaya gidicem bu ayıp mı kötü bir şey mi veya siz olsanız gitmez miydiniz
Ne alaka?Neden ayip olsun?İhtiyacim varsa giderim tabiki.Çocuk bakmaya gidicem bu ayıp mı kötü bir şey mi veya siz olsanız gitmez miydiniz
Başlığı okuyunca bunu düşündüm.Ayıp ..
Gitme..
Yahu ayıbın tanımını Allah rızası için 29 yaşındaki bir kadın nasıl bilmez ?
Kazanç helal ise ; neden ayıp olsun ?
Bazen sırf sormuş olmak için konu aciyorsunuz..![]()
Bence ayıpÇocuk bakmaya gidicem bu ayıp mı kötü bir şey mi veya siz olsanız gitmez miydiniz
Di mi başkasının evinde de çalışırsınız yani
Ablam,senin aslında söylemek isteyip de soyleyemedigini ben sana söyleyeyim..
O izlediklerin film..
Etkisinde kaldigin için her bakicinin evin erkeğiyle yakinlasacagini düşünüyorsan ; öyle bir durum soz konusu değil.
Zaten sen evdeyken onlar evde olmuyorlar..
Tamam mı ? Oldu mu şimdi ?
Ayıp mı ,başkasının evinde calisirmisiniz..
Hep sorularının temeli bu bence.
Haaa işi küçümsüyorlarmış.sizinki fesat olmuşBen çevresinin tavrından dolayı utandığını düşündüm. Sizin bakış açınız bana farklı geldi. O çok üst boyut bence.
Ki bu yeme içme işi ozellikle mühim..Calismamak ayip.sen cocuga duzgin bak tv izletme sabahtan aksama yedigine ictigine dikkat et cocugun en cok aranan bakici olursun