CALISMAK CALISMAK CALISMAK.......

_meleq06_

{Allahim ne verirsen hayirli ver }
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
502
350
33
KIZLAR SELAM..
Daha once boyle bı konu acmıstım .esım calısmamı ıstemıyor dıye .bılmeyenler bakabılır.aslında o zaman ıkna etmıstım.tamam bakacam falan dedı .ben basımı kapatmayı bıle kabul etmıstım oysa calısmak ıcın.gerekcem ıse kayınvalıdemle anlasamamam aslında.kayınpederım daha yenı yurtdısına gıttı. kayınvalıdemle beraberız bız.yurtdısında bı duzen kurana kadar kendı sıgortasını odeyene kadar beraber kalacaz tabıkıde.(BURAYA KADAR BI SKINTI YOK ASLINDA KAYINVALIDEM DISINDA )neyse sımdı ben calısmak ıstıyorum.aslında cok sukur paraya ıhtıyacımız yok ama ben bı bırıkımımız olsun kafam rahat olsun ıstıyorum.En azından aynı evde kalınca cok ıyı olmayan aramız belkı aksamdan aksama gorunce duzelır dıye umıt ettıgım bı kaynvalıdem var benım.esıme bunu ızah ettım once kabul etmıstı ama sımdı yok olmaz dıyor ben senı calıstıramam kıskanırım kımse benım karıma bakamaz falan dıyor.bende olmadı ustume kıtle kapıyı perdelerı cek karanlıkta oturayım ben dıyorum.yok canım o kadar da degıl dıyor sonra.ne yapacam ben .boyle devam etsın ıstemıyorum.lutfen bana yardımcı olun esımı ıkna edıp bı ıse gırmem lazım artık .

çalışmak için istemediğin halde kapanmayı bile kabul ettin öyle mi

Allah Allaaaaah...Seni yiyeceklermiymiş? Ona güven ver bence. "Ok çevreye güvenmiyorsun ama ben çalışmaya başlayınca iş yerime gelir gidersin. İş arkadaşlarımla patronumla tanışırsın gözün arkada kalmaz" vs demelisin...

sırf derdiniz evden uzaklaşmaksa, daha sık arkadaş ziyareti yapabilir, bir-kaç kursa yazılabilirsiniz.

çalışmayacağım diye söz vererek evlendiyseniz bilemeyeceğim ancak çalışmak için eşinizden izin almanıza gerek yok.

Benim anlamadığım, çalışan kadını kurt mu kapıyor? Kıskanıyorum bahanesinin ardına sığınıp aklı sıra seni maddi,manevi açıdan kendisine mecbur bırakıyor. Gir işe çalış, rezillik mi çıkarır? Ne yapabilir yani? Bir de izin alabilmek için kapanmaya razı oldum diyorsun.Onun kadar sende de hatalar var, kararlarını özgür iradenle ver ki sana saygı duyulsun

Çalışmak için kapanmayı isteme bence.
Kapanmayı Allah rızası için iste .
Kv. aran bozuksa akşam gelincede burnundan getırır kendımden bılıyorum.
Sabah 8 de çıkardım akşam 6.30 gelirdim. Ev dğaınık yemek yok. Eve ggelip bide onları yapardım. Tabıı bi süre sonra taaak etti ve ayrıldık.
Bu arada aramız düzeldi demiştin hayırdır yıne noldu??

bu sozlerın hepsını soylemısımdır

aslında eşiniz kötünün iyisi bunun eşimi çalıştırmam deyip kendide hiç bir halta yaramayan modellerde var10 yıldır çalışıyorum insan kendini bildikten sonra başına bişey gelmiyor korkmasın.Ev hanımı olup eşini aldatanlarda gördü bu göz

arkadaşların yorumu şu.
genellikle bu tarz sınrılayıcı ve müdahaleci erkekler, dışardaki erkeklerin karılarına salya akıtacaklarını düşündükleri için bu kadar takıkla bu konulara.
eşinizin de bunları düşünmesi onun da aynı kumaştan olduğu anlamına gelir diye yorumlayalım.

Bu sizin elinizde olan birşey,
Kaç yıllık evlisiniz,
Desenize ozaman eşiniz sizi dışarıda çıkarmıyor!
Madem size bakacaklarını düşünüyorsa, onun yanında da bakarlar,
Birde merak etmesin herkesin yanında bir hatun var !

Bu kıskançlık boyutu bazen eşinizde olduğu gibi hastalık kıvamında OLUYOR, tedavi olması gerekiyor bunu yenemiyorsa !
Size de bu konuda diyeceğim bence evde sıkıldığınızı eşinize destek vermek isteyişini söyleYEBİLİRSİNİZ,
Gelecek hakkında daha iyi olacağını söyleyin,
KV ile aranızdaki sıkıntııyı biliyor ise en azından bu yönden evden uzaklaşacağınızı azıcık kafa dağıtacağınızı belirtin,
Tabi anlarsa !!!

bı sıkıntı yok hatta kayınvalıdemı memlekete gonderdım sımdı
ama bu bana cok dertt oluyor canım sıkılıyor aynı evde aynı yuz aynı seyler evlenmeden once okuyordum sumdu evdeyım ve bana cok sıkıcı oldu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…