Benim anlamadığım, çalışan kadını kurt mu kapıyor? Kıskanıyorum bahanesinin ardına sığınıp aklı sıra seni maddi,manevi açıdan kendisine mecbur bırakıyor. Gir işe çalış, rezillik mi çıkarır? Ne yapabilir yani? Bir de izin alabilmek için kapanmaya razı oldum diyorsun.Onun kadar sende de hatalar var, kararlarını özgür iradenle ver ki sana saygı duyulsun
bu lafları hep soyledım yok yok yokkBu sizin elinizde olan birşey,
Kaç yıllık evlisiniz,
Desenize ozaman eşiniz sizi dışarıda çıkarmıyor!
Madem size bakacaklarını düşünüyorsa, onun yanında da bakarlar,
Birde merak etmesin herkesin yanında bir hatun var !
Bu kıskançlık boyutu bazen eşinizde olduğu gibi hastalık kıvamında OLUYOR, tedavi olması gerekiyor bunu yenemiyorsa !
Size de bu konuda diyeceğim bence evde sıkıldığınızı eşinize destek vermek isteyişini söyleYEBİLİRSİNİZ,
Gelecek hakkında daha iyi olacağını söyleyin,
KV ile aranızdaki sıkıntııyı biliyor ise en azından bu yönden evden uzaklaşacağınızı azıcık kafa dağıtacağınızı belirtin,
Tabi anlarsa !!!
yasadıgımız yere gelın geldım tam nerde ne var bılmıyorum aslındasırf derdiniz evden uzaklaşmaksa, daha sık arkadaş ziyareti yapabilir, bir-kaç kursa yazılabilirsiniz.
çalışmayacağım diye söz vererek evlendiyseniz bilemeyeceğim ancak çalışmak için eşinizden izin almanıza gerek yok.
yasadıgımız yere gelın geldım tam nerde ne var bılmıyorum aslında
OLABILIR ASLINDA TESEKKUR EDERIMsiz biraz daha ciddi yaklaşın bu işe, cv niz hazır mı, kariyer sitelerinden size uygun işlere baktınız mı.
bunları eşinize sunun, böyle böyle olanaklar var bak, gel birlikte gidelim görüşelim şeklinde yaklaşın.
bazı erkekler maalesef ben karımı çalıştırmam düşüncesine saplanıp kalıyorlar, onları o kuyudan çıkarmak için belki de biraz tatlı dilli olmak icap ediyordur.
hoş ben izin almayanlardanım da sizin sorununuzu düşününce daha aktif iş arayışında görünmenizin faydalı olacağını düşündüm.
ISKUR VAR CANIM burda oraya kayıt olacam ama sınavımın bıtmesını beklıyoeum.dısardan lıse okuyorum da bençok küçük bir yer değilse belediyelerin bir çok kursu olabiliyor, el işi vs açısından. ben çalıştığım için özeniyorum, bazı ev arkadaşı tanıdıklarım takip edip her dönem farklı kurslara gidiyorlar. hem çevreleri genişliyor, hem bir marifet öğreniyorlar.
bu lafları hep soyledım yok yok yokkyok aslında nere gıdersem gıdıyım laf etmez ama ıs konusu acılınca boyle oluyore yaa
ISKUR VAR CANIM burda oraya kayıt olacam ama sınavımın bıtmesını beklıyoeum.dısardan lıse okuyorum da ben
sanırım oyle sen her ıstedıgını al gıt gez dolas kopegın olsun dıyor ama ıs konusu acılınca adam tam odun oluyorOZAMAN olay kıskançlık falan değil nasılsa heryere gidiyorsunuz ,
Acaba para kazanmanız mı ona ters ?Kendine yediremiyor olabilir,
BİR DE ne olursa olsun kararlı olun ve dik durun elbet o inadı kırılacak,
ızın degılde danısma aslında bu..evlılıkte ızın mızın benımde cok karsı oldugum bı durum sadece musade etmıyor sanırım etrafa guvenmıyor ama bunu aksam tekrar konusucamTencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
Çalışmama izin verirsen başımı bile kapatırım ne demek
Bu işler gönülden istersen olmalı basamak yapılmamalı, sanki velinmiş gibi de çalışmak için izin almanı bekliyor
Konunuzla bu yazdıklarınız çok tezatızın degılde danısma aslında bu..evlılıkte ızın mızın benımde cok karsı oldugum bı durum sadece musade etmıyor sanırım etrafa guvenmıyor ama bunu aksam tekrar konusucam
ben zaten kapanacaktım ama esım calısmak ıcın kapanman lazım dıyınce t-hemen tamam dedım zaten kapanacaktım
telefondan yazıyorum bu yuzden atlamıs olabılırımKonunuzla bu yazdıklarınız çok tezat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?