Kapanınca kimse bakmayacak mıymış?ızın degılde danısma aslında bu..evlılıkte ızın mızın benımde cok karsı oldugum bı durum sadece musade etmıyor sanırım etrafa guvenmıyor ama bunu aksam tekrar konusucam
ben zaten kapanacaktım ama esım calısmak ıcın kapanman lazım dıyınce t-hemen tamam dedım zaten kapanacaktım
Olayın aslı farklıymış.Konunuzla bu yazdıklarınız çok tezat
Demek kendi dışarıda kızlara bakıyo
Kaç kredin var ygs gir istersen.ISKUR VAR CANIM burda oraya kayıt olacam ama sınavımın bıtmesını beklıyoeum.dısardan lıse okuyorum da ben
192 kredim var canim lise 3 bitecek olcakta son sonavim.sonra 12.sinuf kaydi taptiracam allah nasip edersede uniye baslicam :)Kaç kredin var ygs gir istersen.
Kuran biliyorum canim halk egitimin kurslari var onlara gidebilirim ama tam bilmiyorum ne kursu var burdaki halk egitim merkezinde bu isin uzerine gidecem .olmadi kendi kuaforumde ise baslarim zaten kuaforum ille gel kesin gel diye soylenip duruyorNasıl bir işte çalısacaksin? Bi başlasan vazgeçersin zaten oyle milletin agiz kokusunu cekmek kolay değil. Benim yengem de tutturduydu caliscam diye abimi ikna etti sonunda fakat iki hafta dayanamadı
Kurslara falan gitsen ona da mi izin vermez. Mesela Kuran kursuna hayir diyecegini sanmam
esınız ne kadar gerı kafalı boyle. Bızım eslerımız bızı sevmıyor kıskanmıyormu da bız calısıyoruz. Isım geregı gunde 100 kıısyle muhattap oluyorum, ben ıstemezsem kımse bana sulanamaz zaten, bence esın senın ozgurlugunu kazanmasnı ıstemıyorKIZLAR SELAM..
Daha once boyle bı konu acmıstım .esım calısmamı ıstemıyor dıye .bılmeyenler bakabılır.aslında o zaman ıkna etmıstım.tamam bakacam falan dedı .ben basımı kapatmayı bıle kabul etmıstım oysa calısmak ıcın.gerekcem ıse kayınvalıdemle anlasamamam aslında.kayınpederım daha yenı yurtdısına gıttı. kayınvalıdemle beraberız bız.yurtdısında bı duzen kurana kadar kendı sıgortasını odeyene kadar beraber kalacaz tabıkıde.(BURAYA KADAR BI SKINTI YOK ASLINDA KAYINVALIDEM DISINDA )neyse sımdı ben calısmak ıstıyorum.aslında cok sukur paraya ıhtıyacımız yok ama ben bı bırıkımımız olsun kafam rahat olsun ıstıyorum.En azından aynı evde kalınca cok ıyı olmayan aramız belkı aksamdan aksama gorunce duzelır dıye umıt ettıgım bı kaynvalıdem var benım.esıme bunu ızah ettım once kabul etmıstı ama sımdı yok olmaz dıyor ben senı calıstıramam kıskanırım kımse benım karıma bakamaz falan dıyor.bende olmadı ustume kıtle kapıyı perdelerı cek karanlıkta oturayım ben dıyorum.yok canım o kadar da degıl dıyor sonra.ne yapacam ben .boyle devam etsın ıstemıyorum.lutfen bana yardımcı olun esımı ıkna edıp bı ıse gırmem lazım artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?