Baban hakli. Millet is bulamıyor sende bunuyorsun. Yarin birgun evliligin bitse mazallh diyelim. Kendi ayaklarin uzerinde durur kimseye muhtac olmazsin. Babanda senin kotulugunu istemiyor . Bunda binalicak birsey goremedim. Kimse istemez evladinin isinden olmasini. Kimi anne baba calisdirmak istemez yaranamaz. Kimide calis der yaranamaz. Anne baalarinda isi zor beSelam bayanlar, hemen konuya girmek istiyorum. Özel sektörde beyaz yaka olarak çalışıyorum fakat işim stresli az çok bilirsiniz belki hesap vermek, toplantılar vs. Bi eş ve anne olarak bazen kaldıramıyorum. Evime yansıtmamaya çalışıyorum. Evimle ilgilenemiyorum eşimle çocuğumla daha fazla vakit geçiremiyorumbu durum beni tedirgin ediyor açıkçası. Ama para kazanıyo olmak, ekonomik özgürlüğün olması, eşe destek olmak çok güzel tabiki.
Açıkçası şöyle de bi durumu paylaşmak istiyorum, ben çocuğumu büyütüp öyle başladım işe, 3 yıllık çalışma hayatım vardı önceden. Eşim de bana bıraktı ister çalış, ister çalışma diye. Ama babam çok sıkıyor, işi bıraksam mahveder beni çenesiyle, devamlı işini sıkı tut sakın bırakma, evde boş oturmak bi işe yaramıyor vs deyip duruyor. Bunu dememin sebebi, bazen işi bırakasım geliyor ama babamdan çok korkuyorumsize böyle karışan var mı?
İş hayatında beden gücüyle çalışanlara mavi yaka, zihin gücüyle genellikle masa başında çalışanlara beyaz yaka denir. Türkiye'de yaşamıyorsunuz sanırım yoksa kesin duyardınız.Beyaz yaka nedir? Daha once hic duymadim...babanizin karışıyor olması da bana tuhaf geldi.
sizinle bire bir aynı durumu yaşıyorum. eşim hariç işi bırakma düşünceme herkes karşı. böyle olunca da bir bildikleri var diyorum ve destek göremediğini düşünüp bırakamıyorum. Ama pek mutlu da değilim..Selam bayanlar, hemen konuya girmek istiyorum. Özel sektörde beyaz yaka olarak çalışıyorum fakat işim stresli az çok bilirsiniz belki hesap vermek, toplantılar vs. Bi eş ve anne olarak bazen kaldıramıyorum. Evime yansıtmamaya çalışıyorum. Evimle ilgilenemiyorum eşimle çocuğumla daha fazla vakit geçiremiyorumbu durum beni tedirgin ediyor açıkçası. Ama para kazanıyo olmak, ekonomik özgürlüğün olması, eşe destek olmak çok güzel tabiki.
Açıkçası şöyle de bi durumu paylaşmak istiyorum, ben çocuğumu büyütüp öyle başladım işe, 3 yıllık çalışma hayatım vardı önceden. Eşim de bana bıraktı ister çalış, ister çalışma diye. Ama babam çok sıkıyor, işi bıraksam mahveder beni çenesiyle, devamlı işini sıkı tut sakın bırakma, evde boş oturmak bi işe yaramıyor vs deyip duruyor. Bunu dememin sebebi, bazen işi bırakasım geliyor ama babamdan çok korkuyorumsize böyle karışan var mı?
Bence de işini bırakma yarın ne olacağı hiç belli olmaz kendi ayakların üstünde durman çok güzel baban haklıSelam bayanlar, hemen konuya girmek istiyorum. Özel sektörde beyaz yaka olarak çalışıyorum fakat işim stresli az çok bilirsiniz belki hesap vermek, toplantılar vs. Bi eş ve anne olarak bazen kaldıramıyorum. Evime yansıtmamaya çalışıyorum. Evimle ilgilenemiyorum eşimle çocuğumla daha fazla vakit geçiremiyorumbu durum beni tedirgin ediyor açıkçası. Ama para kazanıyo olmak, ekonomik özgürlüğün olması, eşe destek olmak çok güzel tabiki.
Yoo türkiyede yaşıyorum. Ve masabasi bir işim var. Hic beyaz yaka kelimesini duymadim.İş hayatında beden gücüyle çalışanlara mavi yaka, zihin gücüyle genellikle masa başında çalışanlara beyaz yaka denir. Türkiye'de yaşamıyorsunuz sanırım yoksa kesin duyardınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?