Selam bayanlar, hemen konuya girmek istiyorum. Özel sektörde beyaz yaka olarak çalışıyorum fakat işim stresli az çok bilirsiniz belki hesap vermek, toplantılar vs. Bi eş ve anne olarak bazen kaldıramıyorum. Evime yansıtmamaya çalışıyorum. Evimle ilgilenemiyorum eşimle çocuğumla daha fazla vakit geçiremiyorum
bu durum beni tedirgin ediyor açıkçası. Ama para kazanıyo olmak, ekonomik özgürlüğün olması, eşe destek olmak çok güzel tabiki.
Açıkçası şöyle de bi durumu paylaşmak istiyorum, ben çocuğumu büyütüp öyle başladım işe, 3 yıllık çalışma hayatım vardı önceden. Eşim de bana bıraktı ister çalış, ister çalışma diye. Ama babam çok sıkıyor, işi bıraksam mahveder beni çenesiyle, devamlı işini sıkı tut sakın bırakma, evde boş oturmak bi işe yaramıyor vs deyip duruyor. Bunu dememin sebebi, bazen işi bırakasım geliyor ama babamdan çok korkuyorum
size böyle karışan var mı?

Açıkçası şöyle de bi durumu paylaşmak istiyorum, ben çocuğumu büyütüp öyle başladım işe, 3 yıllık çalışma hayatım vardı önceden. Eşim de bana bıraktı ister çalış, ister çalışma diye. Ama babam çok sıkıyor, işi bıraksam mahveder beni çenesiyle, devamlı işini sıkı tut sakın bırakma, evde boş oturmak bi işe yaramıyor vs deyip duruyor. Bunu dememin sebebi, bazen işi bırakasım geliyor ama babamdan çok korkuyorum