- 28 Temmuz 2020
- 204
- 483
- 18
- Konu Sahibi Meltemmisin
-
Kuranın neresinde yazıyormuş? Hz. Hatice Peygamberimiz ile evlenirken ne iş yapıyordu? Bunu biliyor mu? Kadını din üzerinden değersizleştirmeye çalışmak tek yaptığı bu.Onların inanışında kadın çalıştırılmazmış kurandada yazıyor aç oku dedi bana
Boyle insanlar ne demek ne is yaptgmi nerden biliyorsnz terbiyenizi bozmayin.Yoruluyorum zor oluyor dedigi iş de memuriyet. Boyle insanlar atanabiliyor ona yaniyorum.
Onların inanışında kadın çalıştırılmazmış kurandada yazıyor aç oku dedi bana
Yakın zamanda istifa edeceksin herhalde bu kadar şikayet ettiğinize göre. Bende memurum bebeklerimi büyütüyorum ücretsiz izne ayrıldım. İşe başlayacağım gün okul kapısını falan öpmesem iyi diyorum. İkiz gebelik ile 24. Haftaya kadar çalıştım pandemi sonrası eve kapandık. Okuldayken daha mutlu sağlıklı keyfiyliydim. Bu benim fikrim dersen saygı duyarım ama karşındakine ne var çalışmak kötü öyle böyle deyip istifa etmezsen saygı duyulacak bir durum ortada kalmıyor.Ben calismak istemedigimi calistiktan snra anladm hanimefendi tecrube etmeden nasil anlayayim zorlugunu ama hemen konuyu cevirmeye calismislar calistigimi ogrenmedem oncede bir suru haksiz yorum yaptilar ve kirdilar kalbimi bisey demiyorum artik vicdanlarina birakiyorm birde burdaki linc bitsn baska konuya gidelim diyo biri utanmadan yaziklar olsn
34 beden de olmaya gerek yok ki sanarsın ev kadınları oturuyor 7 2434 bedenim. Çalışmıyorumispat edebilirim. Sahitlerim var burda.
Off komiksiniz cidden. Yani calismaktan mutluysaniz neden insanlara hakaret ediyorsunuz cok gereksiz degil mi? İnsanlarin calismamasi size ne gibi bir zarar veriyor bu kadar hirslanacak?
Suc adamda. Madem o kadar bagli o zaman ona göre biri ile evlenecekti. Dini inancini yasamak isteyenlere saygim sonsuz, ama ilk tamamen farkli biri ile evlenip sonradan kendi hayat tarzina zorlamak da mantiksiz.Siz bunu evlenmeden once konusmadiniz mi? Niye calismanizi istemeyen bir adamla evlendiniz? Cok sacma degil mi? Ayrica madem mezhep farkliliklari sorun olacakti, niye baska mezhepten bir insanla hayatinizi birlestirdiniz? Anladigim kadariyla cok mantikli dusunulerek yaoilan bir evlilik olmamis sizin ki. Cok sevip evlendiniz ve gerisini dusunmediniz galiba..
memursunuzz siz eski yazdıklarınızdan tanıyorummm.niye siz çalışırken diğer kadınlara evde oturup ev işi yapın tavsiyesinde bulunuyorsunuz onu hiç anlamadımBoyle insanlar ne demek ne is yaptgmi nerden biliyorsnz terbiyenizi bozmayin.
Bendememursunuzz siz eski yazdıklarınızdan tanıyorummm.niye siz çalışırken diğer kadınlara evde oturup ev işi yapın tavsiyesinde bulunuyorsunuz onu hiç anlamadım
Evet ama sen evde boş boş oturmana rağmen olamamışsın.Sig senin gibi insanlari asagilayan hakaret eden zihniyete denir..insan olmak calismakla okumakla olmuyor cok yazik
Halbuki çalışan kadınlar üstün yetenekli ve kıskanılasi varlıklardı değil mi, araya kaynayanlar olmuş demek ki. Tüh.Evet ama sen evde boş boş oturmana rağmen olamamışsın.
34 beden de olmaya gerek yok ki sanarsın ev kadınları oturuyor 7 24bende çalısmiyorum ama bi dünya şey yapiyoruz ev işi spor sokak hayvanlarina bakma evlenip gitsen bile kendi ailenle hele de bu donemde ilgilenme misal yani bunlar kendine iş yerinde atom parcaliyor çünkü arkadaş şaşirtmadı
Zaten bu forumda şişman kadınlara ve çalışmayan kadınlara herkes herseyi söyleme hakkı görüyor kendinde hemde aşırı rencide edici bicimde kimse de demiyor ki banane yaOlmaya gerek yok zaten, O'nun hayallerindeki gibi her calişan kadin da fit degil. :)
İsterse atom parcalasin da dedigin gibi herkes evde oturmuyor aksama kadar. Ev işini vs gectim de insanin tek sosyalleşme, formda kalma ve faydali olma yeri "iş yeri" degil bunu bir ogrenemediler devamli ayni hikayelerle hesapta insan aşagiliyorlar buyuk bir hinçla.
Ha calismadigi için çile çekende kendine çeker kime zarari????
Gercekten evden cikmiyor olsam bütün calisanlarin fit, guzel, sosyal, eglenceli olduguna inanirdim BELKİ. Bunlar evde olmakla veya calismakla alakali degil kişinin kendiyle alakali
Boyle insanlar derken iş güç sahibi olmayi, kendi ayaklari uzerinde durmayı gereksiz gören insanlari kastediyorum yani siz.Boyle insanlar ne demek ne is yaptgmi nerden biliyorsnz terbiyenizi bozmayin.
Zaten bu forumda şişman kadınlara ve çalışmayan kadınlara herkes herseyi söyleme hakkı görüyor kendinde hemde aşırı rencide edici bicimde kimse de demiyor ki banane ya
konuş be bibimmm arkandayımmmmmZaten bu forumda şişman kadınlara ve çalışmayan kadınlara herkes herseyi söyleme hakkı görüyor kendinde hemde aşırı rencide edici bicimde kimse de demiyor ki banane ya
Eskiden tüp kuyruğu vardı ne yaa şaka mı bu, o zaman ülke harekat savaşı veriyordu yalnız şimdi saraylarda oturuyorlar ama halk bu bolluk çağında üç kuruş ucuz diye halk ekmek kuyruğunda, ona ne diyeceksin?
Böylelerini gördükçe
"Zenginler fakirlere Tanrı’dan başka bir şey bırakmadılar..."
"Sana öteki dünyada bir cennet vaad edenlerin hayatlarına bak bu dünyada cenneti yaşadıklarını göreceksin."
"Dinler, fakirler zenginleri öldürmesin diyedir."
Bu sözler gerçekten ışık tutuyor hayatıma.
AyrıcaTubaasare seni görünce dün "çocuğum et yemese de olur, güzel giyinmese de olur, tatile ve sinemaya gitmese de olur, güzel okula gitmese de olur peygamberimiz de yiyemedi karnına taş bağladı önemli olan annesinin çalışmayıp evde ona sevgi vermesi, dindar olması" mesajlarıyla bizi şoktan şok sokan @susukunhatun geldi aklıma.
Arkadaş olun bence. Ne de olsa aynı çağın, aynı zihniyetin, aynı vizyonların insanlarısınız, birlikte çok yakışırsınız.
İkiniz bir wp grubu kurun orada bol bol fakirliğinizle ne kadar mutlu olduğunuzu anlatırsınız birbirinize. Bu sayfa sizler için fazla aydınlık, gözlerinizi alır, siz karanlığınızda daha mutlusunuz çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?