- 3 Mayıs 2011
- 13.774
- 49.043
- 798
- Konu Sahibi Meltemmisin
Kemerleri bağla uçuşa geçeceğiz birazdan.![]()
İçimde kötü bir his var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kemerleri bağla uçuşa geçeceğiz birazdan.![]()
Siz şey mi sanıyorsunuz dışarıda bütün işler bekliyor herkes istediği zaman çalışır ? İnsani şartlarda yaşamak için cv verdiğin her yer mesleğe ne kadar süre ara verdiğine dikkat ediyor gerekirse süre uzunsa soruyor 10 yıl -15 yıl evde boş boş oturmuş insan isterse iki üni mezunu olsun kolay kolay iş bulamaz adaptasyon sorunu yaşar tecrübe sıfırdır bilgilerini pratiğe döküp dökemeyeceği belli değildir benim cvmde en son 6 ay ara vardı adam onu bile sorguladı çoğu yer nişanlı insanları bile işe almazken vallahi şu konuda çoğu kişinin hayal gücü zirve ötesinde cevap verip banlanmamak için zor tutuyorum kendimiO zaman çalışır yahu. Kadının ne üzerine gittiniz. Çalışmak istemediğini söyledi sadece
OhaNeden calismak istiyorsunuz ki cok sukur geciniyormussunuz calismak kendini skntiya sokmaktan baska bisey degil kadin icin sklmakta bana tuhaf geliyor kitap okurum is temizlik yemek niye skilayim ki evimde
Benimde öyle ahretlik gelir cımbızıylaİçimde kötü bir his var![]()
Hanımefendi kimse sizi durduk yere linçlemiyor siz ısrarla anlamıyorsun madem çalışmamayı kadının yeri evi olduğunu savunuyorsunuz evde oturun madem evde oturmuyorsunuz kimseye kadının yeri evi evi erkek geçindirir diye ahkam kesmeyin bin kişi size diyor ki tamam insanlık hali fikrin değişti şimdi çalışmak istemiyorsun e madem ne halt yemeye hala işe gidip kadro işgal ediyorsun ? Buna cevabın yok ama ?Ben calismak istemedigimi calistiktan snra anladm hanimefendi tecrube etmeden nasil anlayayim zorlugunu ama hemen konuyu cevirmeye calismislar calistigimi ogrenmedem oncede bir suru haksiz yorum yaptilar ve kirdilar kalbimi bisey demiyorum artik vicdanlarina birakiyorm birde burdaki linc bitsn baska konuya gidelim diyo biri utanmadan yaziklar olsn
Vizyona gellllNeden calismak istiyorsunuz ki cok sukur geciniyormussunuz calismak kendini skntiya sokmaktan baska bisey degil kadin icin sklmakta bana tuhaf geliyor kitap okurum is temizlik yemek niye skilayim ki evimde
Vizyon?Vizyona gellll
kacinci devirde yasiyor senin esin??? kadin ondan izin almak zorunda deyil calismak icin, bu kafayi yasayanlar orta cagidan galiba bize katildiBen bundan bir yıl öncesine kadar çalısıyordum 14 yaşımdan beri okula giderken dahi çalıştım hep .7 ay önce evlendim .1 yıl öncesinde ise aşçılık yaptıgım yerde erkek eleman almadıkları 80kiloluk agır cuvallar taşıdıgım için belimi incittim dayanmadım işin agırlıgına ve ayrılmak zorunda kaldım bunun yanı sıra çalışırken silahlı güvenlik sınavlarına girdim ve kazandım çalışma belgem var.eşim cok iyi bir insan tek kötü yanı asla asla çalışmamı istemiyor,ben ilk aylarda sıkılmıyordum evimin düzeniyle oyalanıyordum haliyle artık sıkılmaya başladım kendisinin maaşı 3100 tl iyi kötü yetiyor .ama ben çalıstıgım günleri cok özledim bana her çalısmak istdgimde ben sana bakamıyormuyum neye ihtiyacın varsa almıyormuyum diye cevaplar veriyor,ondan gizli başvuru yaptıgımı öğrendi ve bana trip atıyor küs gerçekten ne yapcam bilmiyorum
O da doğru, olmayan bişeye takılmışımVizyon?
al benden de okadar, böyle kadinlar oldu mühdetce, erkekler kadinlarun üstüne cok binerYorumunuzu şok içinde okudum
Onlarin inanisi islamiyet degil herhalde? Ben islamiyete inaniyorum. Ve Hz Hatice ornegi bile yeter de artar bu zihniyete. En zengin en buyuk ticaret agina sahip dul bir hanimdi.Onların inanışında kadın çalıştırılmazmış kurandada yazıyor aç oku dedi bana
Valla o yoruma yazacak ikinci bi kelime bulamadımBu nasıl tepkidir ya![]()
![]()
Üretmek diye bir şey duydunuz mu hiç. İş doyumu. Başarı. Kendini gerçekleştirmek. Asalak gibi evde oturmayan kadınlar böyle şeyler yapıyor mesela.
Bu yorumunuzdan sonra hiçbirşey demek istemiyorum.Yani intihar etmesi normalmi?
Çevir kazı yanmasın yapmayın ya.Son bir kez biseyler yazma ihtiyaci hissettim..ben kimseye calismasin demedim calisanlara saygim sonsuz calisin paranizi kazanin helali hos olsun...ihtiyaci olanlara bisey diyemem ben de cok calismak atanmak istedim sukur atandim da ama atandiktan sonra fikirlerim cok degistii cok zorlandm yiprandm..idare etmekte zorlaniyorm hem bu sebepten hem baska sebepten hemde ailevi bazi seylerden dolayi haka calisiyorm ama aklimin hep bir kosesinde var isi birakmak..yillar yili calisamam..ama dedigim gibi calisanlara da saygi duyuyorm hayat sartlari zor ama ben birakinca parayi dusunmicm bisekilde gecinirz Rabbimin yardimiyla..eger kalbini kirdigim incittgm biri varsa da ozur dilerim hakkinizi helal edin .
Evet tüm çalışan kadınlar dediğiniz gibi çalışmayan kadınlarda Seda Sayan izleyip 100 kilo oluyor.çok kıskanıyorum bilemezsiniz.
Kimin ne yaptığı da sizi zerre kadar ilgilendirmiyor ama laf anlamayacaginiz gün gibi ortada.
Birşey oldum sanıp hiçbirsey olamamış yürüyen egocuk.
Her seyime yorum yapmayinn ne bu takipcilik? Ben aciklamami yazdm asagida..Allahin verdigi cani Allah alir her seyi carpitmaya bayiliyorsunuz sizi de Allah islah eylesin ben dua ediyorm size.Bu yorumunuzdan sonra hiçbirşey demek istemiyorum.
Allah bildiği gibi yapsın.
İş yok, aş yok ne yapsın insanlar?
O zaman çıkın işten işe ihtiyacı olan biri atansın.
Öyle bir yorum yapmışsınız ki sanki keyfi intihar ediyor.
Herkes sizin gibi işe burun kıvırmıyor "amaa kadının yeri evidiiiğr" demiyor.
Her yorumunuzda insanlara fetva vermeye, ortalık karıştırmaya çalışıyorsunuz.
Ha dinden bahsetmişkenyalniz kalpler in yazdığı gibi Hz. Hatice'nin zengin bir ticaret kadını olduğundan da bahsedin.
Dini bir zahmet işinize geldiği gibi yorumlamayın.