çalışmak istememe sorunsalı

hanımlar beni afakanlar basıyor azcık yakınayım diye açıyorum konuyu, derdin bu mu demeyin şu an inanın derdim bu :KK34:

Yıllardır çalışıyorum, daha reşit olmadan bile çalışıyordum ama ne iş yaparsam yapayım çalışmayı sevmiyorum. Ay yok mu bana ben de senin gibiydim de ite kaka emekliliğe yaklaştım diyecek, motive edecek birileri? İş değiştir işini sevmiyorsundur demeyin, halimiz ortada, Türkiye standartlarında kazancımın yüksek olduğu bir şirkette kendi bölümümde çalışıyorum, hatta yaptığım işi seviyorum bile ama işe gelmeyi sevmiyorum.

Sanki ben mesaideyken bütün ülke toplanıp çok eğleniyor, bir ben çalışıyormuşum gibi hissediyorum :işsiz:
Valla hicte eglenmiyor işsizler işiniz var ne guzel bosverin gerisini. Ulkenin durumu belli calismayip ne yapicaz , calisirken bile keyfe para bile harcayamiyoruz sadece temel ihtiyaclar. Ama suan ruhsal durumunuz herkeste var , herkeste bi tükenmislik var.

Bende öyleyim ya 8 yıldır iş hayatım var tamam iyi hoş gidiyoz geliyoz da sormuyorlar mutlu musun 😀 yok anam yok aldığımda zaten bi zevki sefa yapmaya yetmiyor böyle hayat mı olur ☺️ Sosyal medyada gördüğüm arkadaşlarım nerden buluyor her gün kafe parası çalışmadan fır fır geziyorlar ben anlamıyorum. Ben çalıştığım halde fakfakırım adamlar çalışmadan gezip tozuyorlar 😀
Ama bazen düşünüyorum da evde de yapamam körelemem. İki ucu b*klu değnek 😀

Bende öyleyim ya 8 yıldır iş hayatım var tamam iyi hoş gidiyoz geliyoz da sormuyorlar mutlu musun 😀 yok anam yok aldığımda zaten bi zevki sefa yapmaya yetmiyor böyle hayat mı olur ☺️ Sosyal medyada gördüğüm arkadaşlarım nerden buluyor her gün kafe parası çalışmadan fır fır geziyorlar ben anlamıyorum. Ben çalıştığım halde fakfakırım adamlar çalışmadan gezip tozuyorlar 😀
Ama bazen düşünüyorum da evde de yapamam körelemem. İki ucu b*klu değnek 😀
Yol parası kıyafet ayakkabı derken maaşınız eriyordur belki 😁

Çalışmayıp gezenlerin ailesi zengindir.

Yol parası kıyafet ayakkabı derken maaşınız eriyordur belki 😁

Çalışmayıp gezenlerin ailesi zengindir.
Aylık Yol parası olmuş zaten 600 tl keyif yapmaya kalksan bi çay bi sebastian kek olmuş 70 80 tl insan acıyor o parayı vermeye
Amaan işte yaşıyoruz da nasıl yaşıyoruz 😒

Freelance çalışmaya başladım, döviz olarak kazanıyorum. Part time ve şimdilik mis gibi..full time çalışma fikri bile ruhumu emiyor. sıkıldığımda kurumsal hayata yeniden döneceğim. Umarım uzun süre sonra dönerim :KK53::KK53::KK53:

Freelance çalışmaya başladım, döviz olarak kazanıyorum. Part time ve şimdilik mis gibi..full time çalışma fikri bile ruhumu emiyor. sıkıldığımda kurumsal hayata yeniden döneceğim. Umarım uzun süre sonra dönerim :KK53::KK53::KK53:
Freelance döviz alarak çalışıyorum dedi, seni burda döverler bence hdhdhh

Acaba nedir nedir😅

hanımlar beni afakanlar basıyor azcık yakınayım diye açıyorum konuyu, derdin bu mu demeyin şu an inanın derdim bu :KK34:

Yıllardır çalışıyorum, daha reşit olmadan bile çalışıyordum ama ne iş yaparsam yapayım çalışmayı sevmiyorum. Ay yok mu bana ben de senin gibiydim de ite kaka emekliliğe yaklaştım diyecek, motive edecek birileri? İş değiştir işini sevmiyorsundur demeyin, halimiz ortada, Türkiye standartlarında kazancımın yüksek olduğu bir şirkette kendi bölümümde çalışıyorum, hatta yaptığım işi seviyorum bile ama işe gelmeyi sevmiyorum.

Sanki ben mesaideyken bütün ülke toplanıp çok eğleniyor, bir ben çalışıyormuşum gibi hissediyorum :işsiz:
Ben de işe giderken içim daralır falan böyle, gidince ilk yarım saatten sonra geçer yavaş yavaş. Öyle bir şey mi acaba? Psikolog işimle bazı şeyleri özdeşleştirdiğimi bu hislerin de beni rahatsız ettiğini söylemişti. İşe gidince geçiyor mu sennkide?

Kendi işimi yapıyorum.
Evden çalışıyorum.
Ofis hayatını tercih ederdim.
Zaten günde çalıştığım maksimum 2 3 saat. Elli farklı şey bölüyor evde.
Taşınacağım, en azından kendime çalışma odası yapacağım ki sabah kalkıp işe gideyim :D

Bence farklı şekillerde de olsa pek çok kili de var bu durum. Mesela kışın üstümü giyinmek çok zor geliyor bana, pijamalarımla çok mutluyum. Pijama ile çalışmaya izin vereler hiç sesim çıkmaz. Yazın da şıpıdık terliklerle işe gitsem😂
o iş öyle olmuyor
ben işe gitmiyorum
kendi işim evden çalışıyorum..yolda zaman kaybı, hazırlanma süresi vs yok pijamayla da oturup çalışabilirim ama motive olmak ve uyku-yemek tüm düzen kayıp gitmemesi için (çalıştığım yerlerle aramızda büyük saat farkları var) bir zamandan sonra kalkıp döpiyes değilse de pijama olmayan bir şeyler giyiyorsun. yoksa işte misin evde mizin gece mi gündüz mü birbirine giriyor. hele ki 8-10 saat veya yeri gleince daha fazla mesai yapıyorsan.

bu arada benim yaşadığım yerde insanlar şıpıdık terlikle işe gidiyor.

Senin yaz tatilin gelmiş :)

Toplam 20 yılın üzerinden çocuk başı 2 yıl sigorta mı düşülüyor? Doğru mu anladım?

Maddi olarak bakarız da istediğimiz gibi olmaz 🥰

Evet :) 3 çocuğa kadarmış ama :p

Eklentiler

• 4DD73279-DC92-4A40-9537-81645B931734.webp
    4DD73279-DC92-4A40-9537-81645B931734.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 29
Ahaha yok yok direnin çıkmayın işten bu devirde iş mi bırakılır benimde iş yerindeki insanlar psikopat olmasa hayatta birakmazdim . Hastaneye gitmek bile sorundu ayy kurtuldum
Yok bırakmam, öyle dediğime bakmayın, hem 21 yılımı verdim hem de özlerim işimi, eğitimini aldığım işi yapıyorum, seviyorum da ve işyerinde çok güzel dostlarım var. Çalışmak güzel şey

Back
X