Çalışmak istemiyorum 😳

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.862
1.671
83
38
Merhaba
Kızlar 14 yıl çalışmamın ardından 1yıl bir evde kaldım. Evlilik nedeni ve şehir değiştirmekten dolayı. Ocaktan beri çalışıyorum. Yönetici ile sorun yaşadık çıkıyorum dedim vs vs. Sorun konuştu benimle özür diledi fln . Borç fln olduğundan dolayı kaldım bende ama gel gör ki adam zor bir iş için 30kere yanına koşturuyorum. Bakalım mı yapalım mı hep erteleme. Bir şey söylediğimde bu senin işin diyor . Ya tamam benim işim uçak otel ayarlamak peşinden defalarca koşturmak mı anlamadım. Ama o kadar isteksiz çalışıyorum ki karnımda kasılmalar korku vs tedirgin çalışıyorum of gene iş. Eşimi de bu yolda yalnız bırakmak istemiyorum ve ne yapacağımı şaşırdım. Şimdide çıkmak istiyorum ama bu seferde sen kaldın bi gidiyorsun bi kalıyorsun diyecekler şaşırdım ne yapacağımı…

Maddi olarak ihtiyacınız varsa biraz daha idare edin derim

İşte eşimi yalnız bırakmak istemiyorum.az önce o kadar zorladı ki sebepsiz yere anlamadım.
Çalışman gerekiyor bu durumda. O zaman yukarıda yazdıkları gibi iş bulup öyle ayrıl. Kolay gelsin

Şu dönemde tek maaşla geçinmek imkansız. eşine de hak vermek lazım. Her işte sıkıntı elbet var o yüzden çok düşünmemeye çalışarak işine devam et aynı zaman işte ara. daha iyi şartlar olursa geç bence canım.

Siz ayrılınca tazminat alabiliyor musunuz?
Galiba çogu iş yerinde bir tane böyle çalışanı zorlayan statüsüne güvenen birileri oluyor.hakkınızda hayırlısı olsun

Öyle yapıyorum şimdilik. Eşime de yüklenmek istemiyorum. Benm İstanbul dan gelen kiram fln var çok şükür idare ediyoruz annemde yanımda fln ama borç var işte

Siz ayrılınca tazminat alabiliyor musunuz?
Galiba çogu iş yerinde bir tane böyle çalışanı zorlayan statüsüne güvenen birileri oluyor.hakkınızda hayırlısı olsun
Hayır alamıyorum . 1. Nedeni daha 3 aydır çalışıyorum 2. Nedeni kendim ayrılırsam tazminat alamam .

bizim bir psikopat kadın müdürümüz vardı hakaret aşağılama küçük görme ezme
aklına ne gelirse yaşatırdı ama işte çalışmak zorundaydım , evliliğin ilk yıllarıydı sonra o kadın dedim şeytan , 3 günde işten ayrılmak zorunda kaldı kovuldu ve gitti , ve ben hersene onun gitti günü kutlama yaparım 10 küsür senedir ,

demem o ki işe mecbursan katlanıyorsun , iyi tarafından bakmaya çalış , hiç birşey kalıcı değil

bu devirde aileniz çok zengin değilse
Ya da dededen yüklü bi miras kalmadıysa çalışmak artık mecburiyet tercih falan değil
Kimse güle oynaya gitmiyor işe
Çok bunaldıysanız başka iş bakın derim

Siz kurtulmuşsunuz ne güzel. Ama benim öyle bir imkanım yok çünkü baş patron benimki . Dün o kadar üstüme geldi ki mesela anlatıyorum hala aynı en sonunda Anlatabiliyor muyum dedim evet anlatabiliyorsun dedi. Alt tarafı aşı vurulacak yurtdışı için 2 aşı yeterli uçuş için evet ama İtalya greenpass uygulamasına geçmiş 3. Doz aşı istiyor kapalı alanlarda neden 3 neden geçmişler kim diyo sen nerden biliyorsun ben okudum 2 yeterli anlatıyorum yok peki siz bilirsiniz dedim neden işini yapmıyorsun neden bana yardımcı olmuyorsun neden neden diye diye . Siz aşı mı olmak istemiyorsunuz dedim her şeyi geçtim sağlığınız için olsanız buna sen karar veremezsin dedi yardımcı olmaya çalışıyorum dedim. Böyle değil dedi peki haklısınız dedim çıktım ..
dayanabildiği yere kadar dayanıyorum . En azından iş bulana yada hamile kalana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…