Çalışmak istemiyorum 😳

bak bu kurdugun cümlelerin içinde salakmısın , aptallık yapma , neden bu kadar kafasız oluyorsunuz anlamıyorum , ses tonunun arşa değmesi gibi birşey okumadım ,

bak bu kurdugun cümlelerin içinde salakmısın , aptallık yapma , neden bu kadar kafasız oluyorsunuz anlamıyorum , ses tonunun arşa değmesi gibi birşey okumadım ,
Bu okuduğunuz cümlelerde yok belki ama . Bi insan bu kadar kafasız beceriksiz nasıl olur anlamam lütfen salak salak hareket etmeyin cümlelerini çok duydum . Sadece bu cümlelerde yok

bu devirde aileniz çok zengin değilse
Ya da dededen yüklü bi miras kalmadıysa çalışmak artık mecburiyet tercih falan değil
Kimse güle oynaya gitmiyor işe
Çok bunaldıysanız başka iş bakın derim
Zengin değil ailem babadan kalma 1daire var birde eşimle aldığımız ev 2 kira az da olsa giriyor. Birde annem yanımda sağolsun o da mutfak ihtiyacını karşılıyor. Yani yine de çalışmak durumundayım sanki eşim çabalarken ben tam gelip yatıyormuşum gibi..

Çocuk vs yoksa belki 1-2 sene dinlenirsiniz ama şu da var hayattan ne beklediğinize bağlı

Calısmak genel olarak mı istemiyorsunuz anlamadım?
Sanki bana öyle geldi.
Yöneticiler cünkü genelde böyle.
Ben yarım gün calısıyorum sorsanız,maasımda ona göre.
Öglen evde abartısız home office telefondayım.
Bakıver,2 dk bisey sorcaktım,yani calısma hayatı maalesef böyle.
Gideceğiniz yerde de pesinden kosacagınız yöneticler olacaktır muhtemelen.

Yan gelip yatmak suc mu?
Yani ben calısmaya %100 inanan ve isteyen biri olarak,sartlar uygunsa,calısmak kadar calısmamak da tercih diye düsünüyorumm.
Hee yarın kocayla anlasamazsınız,ALlah korusun ortada kalırım vs diyorsanız ona göre sekillendireceksiniz hayatınızı.
Calısmayan kadınlara biraz yüklenildiğini düsünüyorıum.
Ben calısıyorum bu benim tercihim.
Calısmayanın da kendi tercihi,hepimiz tercihlerimizin sonuclarını yasacagız kriz durumunda sadece.

Çocuk vs yoksa belki 1-2 sene dinlenirsiniz ama şu da var hayattan ne beklediğinize bağlı
Ya bilmiyorum çocuk yok eşimde çocuk olana kadar çalış diyor zaten bu adam kafasına göre çıkarıyormuş anlamadım .

Yanlış anlaşıldım . Bakın ben çalışmadım zaten şehir değiştirirken bi dönem çalışmadım . Sonra iş çıktı işe girdim . Çalışır yada çalışılmaz bu kişinin kendi kararı buna kimse karışamaz . Söylediklerimle yanlış anlaşıldım sanırım. Sadece eşim bu kadar çalışırken çabalarken borç için bana öyle geliyor dedim .

Sanırım burası emdi bütün enerjimi. Ego tatmin ediyorum sürekli anlamsız şekilde .. daha önce çalıştım bi yerde ve emin olun bi önceki yöneticim buradakinden daha sinirliydi ama asla işime engel olmazdı kulp bulmaya çalışmazdı hakaret etmezdi . Adam sinirliydi her şeye sinirli . Ama söz konusu iş ve müşteri ise ses etmezdi . İşimi yapabiliyordum. Burada istediğini yapsamda kızıyor siz dediniz diyorum bi kulp bulup suçluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…