çalışmak istemiyorummm

sultane

gelin kız...
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
853
4
96
37
Bursa
.......................................................................

Son düzenleme:
satış danışmanlığı yap o zaman ne iş yaptığın ailen için neden bu kadar önemli ki herkes okuduğu mesleği yapmıyor bu ülkede maaşını kazandıktan sonra gerisi onları çok da ilgilendirmemeli

sen bildiğini yap bence çok takılma anneler bazen öyle oluyor gerçekten...

o zaman sevdiğin işi yap bence

Anneniz bence iyiliğiniz için konuşmuştur. Bazı anneler (benim annem gb) ile çocukları arasında inanılmaz üslup farkları olabiliyor. Ya da sizin dışarıda da bi hayatınız olsun istiyordur, çalışma hayatını bilmeniz, elinize ekmeğinizi almanız vs hatta bazı anneler arkadaş edinsin çocuğum, evde oturmasın dışarıyı görsün, yaşayamadıklarını çocuğu yaşasın ister, kimsenin çocuğundan geri kalmasın, kendini eksik hissetmesin...

Pişen yemekten 1 tabak da sizin önünüze koymak ana-babaya zor gelmez inanın :)

Bence de sevdiğiniz işi yapmalısınız. Satış da muhasebenin bir bölümü.

Eğer ikna etmeniz gerekiyorsa ailenizi, bu şekilde ifade edebilirsiniz.

Ancak sevmediğiniz bir işi yapmak gerçekten mutsuz eder...

Hayrılısı olsun.

annenızı yanlış anlamışsınız sanırım. batıyo derken "seni çalışıyor görmek isterim okadar okudun ettın bir kadın olarak ayaklarının ustunde durmalısınkı senınle gurur duyayım "anlamında söylemıştır bunu. alınmana gerek yok ama işimi sevmıyorum demişsin. belkide ortamı sevmedin olamaz mı. sevdiğin huzur dolu bi yerde aynı mesleği yapmak damı kötu gelecektı sana. kimbilir belkı oyle bi yer bulsan muhasebeci olmak keyif verecektı sana
inş gönlüne göre bir iş bulursun.

çalışanlara hayran bir annem var ama sevmediğim işi yaptığımdada mutsuz olduğumu görüyo ama görmemezlikten gelmek istiyo bugüne kadar onların bana söylediklerini yanlış anlamaya çalıştım halada öyle anlamak istiyorum.Uygun iş arıyorum sürekli ilanlara bakıyorum istediğim işlerde olmuyo napayım çok üstüme geliyolar sıkılıyorum artık

sadece başlığı okuduğumda içimden kocaman bi "BENDEEEE" dedim valla....
bence sevdiğin işi yapmalısın....

2 yıllık değil lisans mezunları iş bulamıyor ve arıyor nasıl ,vallahi şanslısınız ki çok iş fırsatınız olmuş..o yüzden istediğiniz mesleği yapın yada istediğiniz yerde çalışın..orda burda diye bakmayın ,işi küçümsemeyin maaş ve sigortanız varsa severekte yapıyorsanız gerisi bahane....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…