2 yıllık muhasebe ve vergi bölümünden mezunun 2 sene oldu mezun olalı firmaların muhasebe departmanlarında çalıştım ama harap oldum işimi hiç severek yapmıyorum işe gittiğim her gün benim için bi kabus çok mutsuz oluyorum 3 iş yeri değiştirdim her yerde böyle oldu sevemedim gitti mesleğimi satış danışmanlığı yaptım bu seferde ailem burun kırın etti niye muhasebecilikten ayrıldın kendini küçük düşürüysn gbilerinden kızdılar satış danışmanlığından memnundum aslında kafam rahattı ve muhasebecilikten aldığm maaştan daha iyi bir ücret alıyodum.
Daha önceleri lisede üni.de okurken hep fabriklara çalışmaya gidiyodum marketlerde tadımcılık yaptım animatörlük yaptım babam polis memuru durumumuzda Allaha şükür iyi bana fabriklarda çalışırken ne işin var burada diyolarda ama seviyodum çalışıyodum çalıştığım fabrikalarda hep buzhane bölümlerinde çalıştım sıkıntı çekiyodum ama rahattım.Şimdi sıkıldığımdan mı neyden bilmiyorm hiç çalışmak istemiyorum 2 aydır evdeyim içimden hiç çalışmak gelmiyo.
Annem bugün çalışmıcanmı dedi niye bi sorunmu var dedim batıyo bana çalışmaman o kadar okuttu dedi.Okuttuklarıda ayda 150 tl gnderdiler devletten kredi aldım 2 km lik okulumda yürüyerek gdip geldim hep.Ynede haklarını yemiyeyim 150 de olsa gnderdiler.Tmam anne uygun iş bulduğumda çalışıcam dedim ama o bana batıyo demesi canımı acıtmadı değil ve çalışmak istemiyorum çalışınca hiç mutlu değilim napayım içimden gelmiyo bende içimden gelerek severek kendi paramı kazanayım istiyorum ama olmıyo olmuyooo