ne iş yapıyorsunuz?Herkese merhaba
Benim 11 aylik bir bebegim var.Dogumdan once calisan bir bayandim ve dogumdan sonrada calismayi dusunuyordum.Fakat bu zamana kadar baslayamadim.Ozel sektor olunca tabi dogumdan kisa bir sure sonra ilisigimi kestim is yerimle.Etrafimdaki herkes ne zaman ise donecegimi soruyo.Bosuna mi okudun diyorlar.Kafamda bi 5 yasina kadar falan getirmek var fakat etrafimdaki insanlar gec kaldigimi o kadar ara verorsem tekrar
baslamamin zor olacagini.Cocugun
farkli telaslarinin olacagini benim ise
tekrardan baslamak istemeyecegimi
soguyacagimi soyluyorlar.Bu sirada
yakin bir arkadasim calistigi yere
eleman alinacagini ve beni
onerdigini soyledi.Yani tekrardan baslamak icin firsat geldi onume ve ben bir turlu karar veremiyorum.Calissam ev ve cocuk nasil idare edecegim,yetiscek mi bilemiyorum.Sonra bakacak kiside sorun memlekete yerlesti.Anneminde babam ve kardesim sorun.İsin icinden cikamadim.
böle bi is varsa bende istiyorumben calısıyorum , 3000-3500 tl arasında maaşım var
parayı ve verdıgı gucu sevıyorum, ki kim sevmiyorki
"Çalışırken ve çocuk varken yetişebilmek" bunu ilk yaşayan illa ki sen olmayacaksın. Ve tam anlamıyla yetişmeyi,4*4 olmasını düşünme. Zaten zamanla bir düzen kurarsın kendine.Herkese merhaba
Benim 11 aylik bir bebegim var.Dogumdan once calisan bir bayandim ve dogumdan sonrada calismayi dusunuyordum.Fakat bu zamana kadar baslayamadim.Ozel sektor olunca tabi dogumdan kisa bir sure sonra ilisigimi kestim is yerimle.Etrafimdaki herkes ne zaman ise donecegimi soruyo.Bosuna mi okudun diyorlar.Kafamda bi 5 yasina kadar falan getirmek var fakat etrafimdaki insanlar gec kaldigimi o kadar ara verorsem tekrar
onerdigini soyledi.Yani tekrardan baslamak icin firsat geldi onume ve ben bir turlu karar veremiyorum.Calissam ev ve cocuk nasil idare edecegim,yetiscek mi bilemiyorum.Sonra bakacak kiside sorun memlekete yerlesti.Anneminde babam ve kardesim sorun.İsin icinden cikamadim.
Kreşe verdikten sonra çalışmaya başlayabilirsiniz.
5 yıl beklerseniz yeniden işe başlayana kadar bir çok şeyde eksik kalmış olursunuz.
Herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?