- 26 Ekim 2010
- 870
- 636
- 133
Beraber vakit gecirseydik keske calismasaydi diyen olmaz tabiki.. Cunku o donemleri hatirlamiyorlar :) 4 yas oncesinden bahsediyorum... cocuk icin o an onemlidir sadece... buyuyunce hatirlamaz, annesi ile iliskisi gayet iyi olabilir ki bu cok normal... Bir evlat gozu anlatmaya kalkarsak, cocuk o yaslarda ona buna suna degil anneye ihtiyac duyar... Gelecekte sıkıntı teskil etmez nasilsa diyerek minicik cocugun istegini gormezden gelmek bana gore vicdansizliktirBen üniversitedeyim ve annesi doğumdan sonra hemen çalışan da var annesi ev hanımı olan da . Çocukluk ile ilgili konuşunca hiç de böyle ay benim annem çalıştı keşke çalışmasaydı beraber vakit gecirseydik diyen olmadı .Hepimizim annesi ile iletişimi benzer . Herkes çok seviyor . Yani bu kadar dramatize etmeye gerek yok çocuğunu yalnız bırakma falan diye. Ben olayı anne değil evlat gözü ile anlattım bir de bu şekilde bakın .
Beraber vakit gecirseydik keske calismasaydi diyen olmaz tabiki.. Cunku o donemleri hatirlamiyorlar :) 4 yas oncesinden bahsediyorum... cocuk icin o an onemlidir sadece... buyuyunce hatirlamaz, annesi ile iliskisi gayet iyi olabilir ki bu cok normal... Bir evlat gozu anlatmaya kalkarsak, cocuk o yaslarda ona buna suna degil anneye ihtiyac duyar... Gelecekte sıkıntı teskil etmez nasilsa diyerek minicik cocugun istegini gormezden gelmek bana gore vicdansizliktir
Beraber vakit gecirseydik keske calismasaydi diyen olmaz tabiki.. Cunku o donemleri hatirlamiyorlar :) 4 yas oncesinden bahsediyorum... cocuk icin o an onemlidir sadece... buyuyunce hatirlamaz, annesi ile iliskisi gayet iyi olabilir ki bu cok normal... Bir evlat gozu anlatmaya kalkarsak, cocuk o yaslarda ona buna suna degil anneye ihtiyac duyar... Gelecekte sıkıntı teskil etmez nasilsa diyerek minicik cocugun istegini gormezden gelmek bana gore vicdansizliktir
Merhaba,benim 2.5 yasinda dunya tatlisi bir oglum var.6 sene çalıştığım ve dunya emek verdigim isimi biraktim ayni düşüncelerle.dogum iznimi kullanip 8 aylikken babannesine birakarak ise gittim.ama her gun aglayarak gittim ,hele sabahlari uyanmasin diye sessizce gotururken uyanip agladiysa butun gun helak oluyordum.bi sure sonra babannesine oyle fazla alisti ki haliyle beni gorunce eve gelmemek icin deli gibi aglar oldu.beni istemez oldu.bu beni daha da uzdu.her gun geldigimde sunu yapti bunu yapti dediklerinde ben goremiyorum hic bi anini diye de cok uzuldum.oglumu babannesinden deli gibi ki kiskaniyordun evet.piskiyatra gitmeye karar verdim her seyi anlattim .normal olmadığımı dusunuyordum .dr bana seninki normal bir anne düşüncesi.bakicilarina anne diyor dkye sevinen annelerden bahsetti bana.ve bana maddi durumumelveriyorsa istem ayrilmami tavsiye etti.cocuklarin karakter gelişimi 4 -5 yasina kadar tamamlanirmis.ondan sonra yaptiklarimiz ustune koymakmis.yani temel oluyormus.ve ben 4 ay calistiktan sonra artiyi eksiyi dusunup isten ayrilmayi sectim.esim de cok tataftar degildi isten ayrilmama isim de gayet iyi ve rahatti ve ben de onlisans mezunuyum.ama 1 gun pisman olmadim isten ayrildigima.oglumla iletisimimiz 1 ay sonra rayina oturdu.ve oglumu istedigim gibi yetistirmeenin verdigi hazzi bana hic bir is yeri veremezdi.onunla oyle guzel vakit geciriyoruz ki.dolu dolu...ben ise giderken sadece babanne merkezliydi ben ayrildiktan kisa bi sure sonra gayet ozguvenli sosyal ve disadonuk bir cocuk haline geldi.ve son olarak para her yasta kazanilir ama cocuklarimizin bu gunleri geri gelmez diyorum...en dogru karari verebilirsiniz insallah kendi hayatiniza bakarak
Hayir babannesiyle iyi diye degil ben o kadar kucuk bir bebegi evde birakip ise gitme kisminda cok yiprandim.babanne tuz biber oldu sadece .Sizinki babaanne bakması ile alakalı bir durum ama . Babaanne anneliğe soyunuyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?