çalısmak mı çocuklara bakmak mı

Haklisin dusununce hersey mantikli geliyor. Evrak teslimi icin vaktim var daha iyice dusunecegim. Esim gitmemden yana annem olacagi icin bende bir korku olustu. Basvururken nevar olursa giderim diyen ben simdi arada kaldim. Bide uzun yillar calismayinca

Yaa bende aceba kadro verilirmi vs diye dusunuyorum. Benim baslayacagim yer buyuksehir belediyesi olacak. Evet hafta sonu tatil 5 te mesai bitecek bunlar artisi

Kacirmayin bu firsati her zaman gelmez. Annen yaninda egede is cocuklar zaten kreş yaşında. Hersey tamam bence

Reactions: KV_
Yaa bende aceba kadro verilirmi vs diye dusunuyorum. Benim baslayacagim yer buyuksehir belediyesi olacak. Evet hafta sonu tatil 5 te mesai bitecek bunlar artisi

kadroda verilebilir başkanlık seçimleri geliyor her seçim öncesi kadrolar veriliyor vs

fırsatı kaçırmayın bence

Reactions: KV_
Çocuklar zaten büyümüşler. Sizinde çalışma saatleriniz güzel. Evlilik düzeni tamamen bozulacak, o biraz ürkütücü. Ama sağlam bir ilişkiniz varsa çocuklarınızla bağlarınız kuvvetliyse, babada bu ayrılığa olumlu bakıyorsa gidin bence. Her zaman böyke fırsatlar bulunmuyor.

Oylemi cok rahatlattiniz beni insallah oyle olur. Baska bir sehre gitmek insan tuaf oluyor

endişeleriniz tabiki çok normal iki çocukla eşten uzakta hayat kurmak zor gibi geliyor ama inanın değil.

anneniz zaten yanınızda çocuklar zaten kendini kurtaracak yaşta en azından bebek değiller okula verilebilirler eşinizde 3 ay içinde gelecek daha ne olsun :)

Evet cocuklar bablarini cok ozlerler biliyorum. Biz ben ikonciye hamile kaldigimda 5 ay ayri kaldik ben annemin yanina gelmistim. Esim olumlu bakiyor. Onun sureci acisindan dusunuyor bugun personel subeye gidip konusacak bakalim kac ayda vs cikarmis tayin diye

Maaşınız da iyiyse hiç düşünmeyin çalışın derim

evet endiselerim baskin geliyor. Hani 4blide olsun kamu olsun diye hayal ettigim sey elime geldi ve ben cok cok endiseliyim nasil olur diye

Ya kusura bskma ama bende kadınların öocuk olduktan sonra uzun süre evde kalmasını çalışmamasını anlayamıyorum hele de imkan ve iş varken . Düşünsene emekli olacaksın yarın öbür gün Allah korusun eşine bşy olsa ters düşseniz senin hiçbirşeyin yok . Kendine ait bir gelirinin olması seni güçlü kılmaz mı ? Şu an büyük ihtimal Eşinden istiyorsun Ama öbür türlü kendi paranı kazandığın için seninde söz hakkın olacak .

Tahmini 2900 diyorum ama cocuk yardimi vs oluyor galiba

Maaşı iyiymiş bence, başlayın ve güle güle harcayın. Eğer başlamazsanız pişman olursunuz zaten hele çocuklar biraz daha büyüyünce. Kızım beş yaşında şuan özel okulda tam gün,kaliteli bi yerde artık o kadar kafam rahat işe gidiyorum ki şuan çok huzurluyum çalıştıgım için

Bence hiç düşünmeyin hem ege de olacaksınız hem maaşınız iyi.
Eşiniz polismiş ilerde tek maaşla 2 çocuğa nasıl yetebilir?
Hayat çok pahalı karşınıza böyle bir fırsat gelmiş değerlendirin.
Ben çocukların okul mevzularına hiç takılmıyorum okuyan çocuk her yerde okur.

O konuda haklisiniz kendi ihtiyacimi esimden izin isteyerek aliyorum alabilirmiyim diye zaten en cok oyuzden calismak istiyordum ama burda olmadi ozel sektorde benim sartlarima uymadi. Tabiki hayatta hicbirsey basima gelmez demem yarini bilemiyorum calismak en iyisi galiba

2 çocuğu kreşe versen maaşın oraya gider zaten,kreşle bitmiyo çünkü etkinlikler için de ücret veriyoruz ben 850 veriyorum kreşe ama ay içinde 1000i geciyo hele yaz geldi ki hep giderler bi yere, bunu göze alıyosan işe gir yani işe girme amacın maddi ise bi katkın olmayacak ama hem ben sosyalleseyim hem çocuklar diyosan işe gir

Tesekkur ederim bende ozel okula veririm boyle calisan bayanlarin bunlari duyunca guvenim geliyor insallah bende huzurluyum derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…