Hiç Düşünme bile git . Hem Ege çok güzel yer . 3-4 ay ne ki Ömür geçiyor . Çocuklara da annen bakacakmış işte daha ne olsun . Onlar birkaç seneye okula kreşe başlayacak Ömür boyu evde mi oturacaksın . Çslışmak kadını ayakta tutuyor . Hem daha dinamik hem daha bakımlı oluyorlar . Kesinlikle böyle rahat iş imkanı da bulmuşsun git çalış eve katkı da olur . O kızlar yarın öbür gün büyüyecekler masrafları da artacak bunları da düşün
Yaa bende aceba kadro verilirmi vs diye dusunuyorum. Benim baslayacagim yer buyuksehir belediyesi olacak. Evet hafta sonu tatil 5 te mesai bitecek bunlar artisiOn yıldır kamudayım,on yılda iki defa 4b lilere kadro verildi,ben kadınların eğer çalıştıkları yer devletse kesinlikle çalışmalarından yanayım,iş güvencesi izin ve özlük hakları açısından.
Yaa bende aceba kadro verilirmi vs diye dusunuyorum. Benim baslayacagim yer buyuksehir belediyesi olacak. Evet hafta sonu tatil 5 te mesai bitecek bunlar artisi
Ayy boyle yorumlar icimi serinlettiKacirmayin bu firsati her zaman gelmez. Annen yaninda egede is cocuklar zaten kreş yaşında. Hersey tamam bence
Oylemi cok rahatlattiniz beni insallah oyle olur. Baska bir sehre gitmek insan tuaf oluyorkadroda verilebilir başkanlık seçimleri geliyor her seçim öncesi kadrolar veriliyor vs
fırsatı kaçırmayın bence
Oylemi cok rahatlattiniz beni insallah oyle olur. Baska bir sehre gitmek insan tuaf oluyor
Evet cocuklar bablarini cok ozlerler biliyorum. Biz ben ikonciye hamile kaldigimda 5 ay ayri kaldik ben annemin yanina gelmistim. Esim olumlu bakiyor. Onun sureci acisindan dusunuyor bugun personel subeye gidip konusacak bakalim kac ayda vs cikarmis tayin diyeÇocuklar zaten büyümüşler. Sizinde çalışma saatleriniz güzel. Evlilik düzeni tamamen bozulacak, o biraz ürkütücü. Ama sağlam bir ilişkiniz varsa çocuklarınızla bağlarınız kuvvetliyse, babada bu ayrılığa olumlu bakıyorsa gidin bence. Her zaman böyke fırsatlar bulunmuyor.
Maaşınız da iyiyse hiç düşünmeyin çalışın derimYaa bende aceba kadro verilirmi vs diye dusunuyorum. Benim baslayacagim yer buyuksehir belediyesi olacak. Evet hafta sonu tatil 5 te mesai bitecek bunlar artisi
endişeleriniz tabiki çok normal iki çocukla eşten uzakta hayat kurmak zor gibi geliyor ama inanın değil.
anneniz zaten yanınızda çocuklar zaten kendini kurtaracak yaşta en azından bebek değiller okula verilebilirler eşinizde 3 ay içinde gelecek daha ne olsun :)
Maaşınız da iyiyse hiç düşünmeyin çalışın derim
Ya kusura bskma ama bende kadınların öocuk olduktan sonra uzun süre evde kalmasını çalışmamasını anlayamıyorum hele de imkan ve iş varken . Düşünsene emekli olacaksın yarın öbür gün Allah korusun eşine bşy olsa ters düşseniz senin hiçbirşeyin yok . Kendine ait bir gelirinin olması seni güçlü kılmaz mı ? Şu an büyük ihtimal Eşinden istiyorsun Ama öbür türlü kendi paranı kazandığın için seninde söz hakkın olacak .Haklisin dusununce hersey mantikli geliyor. Evrak teslimi icin vaktim var daha iyice dusunecegim. Esim gitmemden yana annem olacagi icin bende bir korku olustu. Basvururken nevar olursa giderim diyen ben simdi arada kaldim. Bide uzun yillar calismayinca
Tahmini 2900 diyorum ama cocuk yardimi vs oluyor galiba
Bence başka bir sorun yoksa 3-4 ay pek uzun bir zaman değil. Katlanılabilir gibi geldiEsim tahmini 3 4 ay bulur. Coxuklar 4 ve 2.5 yasinda. Bulundugum sehirde is olanagi var ama bana uygun degil sartlar. Bunda aksam 5 mesai bitimi hafta sonu tatil
O konuda haklisiniz kendi ihtiyacimi esimden izin isteyerek aliyorum alabilirmiyim diye zaten en cok oyuzden calismak istiyordum ama burda olmadi ozel sektorde benim sartlarima uymadi. Tabiki hayatta hicbirsey basima gelmez demem yarini bilemiyorum calismak en iyisi galibaYa kusura bskma ama bende kadınların öocuk olduktan sonra uzun süre evde kalmasını çalışmamasını anlayamıyorum hele de imkan ve iş varken . Düşünsene emekli olacaksın yarın öbür gün Allah korusun eşine bşy olsa ters düşseniz senin hiçbirşeyin yok . Kendine ait bir gelirinin olması seni güçlü kılmaz mı ? Şu an büyük ihtimal Eşinden istiyorsun Ama öbür türlü kendi paranı kazandığın için seninde söz hakkın olacak .
Tesekkur ederim bende ozel okula veririm boyle calisan bayanlarin bunlari duyunca guvenim geliyor insallah bende huzurluyum derimMaaşı iyiymiş bence, başlayın ve güle güle harcayın. Eğer başlamazsanız pişman olursunuz zaten hele çocuklar biraz daha büyüyünce. Kızım beş yaşında şuan özel okulda tam gün,kaliteli bi yerde artık o kadar kafam rahat işe gidiyorum ki şuan çok huzurluyum çalıştıgım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?