Bolumum nedeniyle atanmam cok zor..en dusuk puanlar genel 80 83 filan. Bu atamalarda zor ama seneye hazirlanirsam belki.75 almışsın niye bekleyeceksin haziran ve kasım atamalarını düşün .. 65 aldığım halde benim umudum var en olmadı 2016 haziran ataması ... doğu falan olsun memurluk olsun da eş durumundan atama yapılır ... çalışmak en iyisi evladının geleceği için bakarım diyende varmış
Bence zor zamanlari yaslari geçmiş bundan sonra özellikle devlet memurluğu olursa pek zorlanacagnzi düşünmüyorum.Arkadaslar merhaba size danismak calisan veya calismayan hanimlarin fikrini almak istiyorum. Ben 28 yasindayim onlisan mezunuyum. Su an 4.5 aylik bir oglum var. Sormak istedigim ben 2016 kpss hazirlanip memur olmak istiyorum. Gecen yil sinavdan 75 aldim. Onumuzdekixyil kursa vs gidersem atanirim diye tahmin ediuorum. Ama sorum su ki 2016 eylul ayinda sinav. Atama vs derken bebegim o zaman 2 yasinda oluyor tam. Yani 2 yasinda bebekle calismak cok zor olur mu. Kv genc bakarim diyor. Ama hem is hem ev hem bebek cok zorlanirmiyim. Esim sen bilirsin kendini zora sokmana gerek yok diyor. Ama bi yandan da calissam daha iyi olur maddi acidan. Cok borcumuz var.Daha once ozel sektorde calistim 7 yil kadar. O yuzden artik ozel sektor istemiyorum cok zor oluyoe mesaisi vs. Yani calisirsam memuriyet istiyorum. ne dersiniz cocugumu kendim bakip herseyiyle ben ilgileneyim diyorum bi yandan niye okudum o zaman daha yasimda genc diyorum. Sizler ne dersiniz
Hangi bolum mezunusunuz kac puanla nereyea tandiniz acabazor bir süreç ama Allah yardım eder yeterki sen gerçekten iste.aynı durumdaydım çok şükür atandım.para herşeyin kapısıymış.eşim bile okadar değer veriyor ki sorma
Insallah. Maddi durumdan ziyade itibar gormek istiyor insan. Iyi kotu 2 yillik da olsa uni mezunuyum. Daha once 7 yil calistim. Simdi evde oturmak zor geliyor. Ister cocuk icin olsun ister keyiften. Disardan bakinca hakli haksiz herkes yorum yapiyor. Sanki calismayinca soz hakkin yokmus gibi. Vs vs iste. Bilmiyorum...2 yaş çalışmaya başlanabilecek bir yaş, kazanmaya bak bence.
şansınızı deneyin tabi .Arkadaslar merhaba size danismak calisan veya calismayan hanimlarin fikrini almak istiyorum. Ben 28 yasindayim onlisan mezunuyum. Su an 4.5 aylik bir oglum var. Sormak istedigim ben 2016 kpss hazirlanip memur olmak istiyorum. Gecen yil sinavdan 75 aldim. Onumuzdekixyil kursa vs gidersem atanirim diye tahmin ediuorum. Ama sorum su ki 2016 eylul ayinda sinav. Atama vs derken bebegim o zaman 2 yasinda oluyor tam. Yani 2 yasinda bebekle calismak cok zor olur mu. Kv genc bakarim diyor. Ama hem is hem ev hem bebek cok zorlanirmiyim. Esim sen bilirsin kendini zora sokmana gerek yok diyor. Ama bi yandan da calissam daha iyi olur maddi acidan. Cok borcumuz var.Daha once ozel sektorde calistim 7 yil kadar. O yuzden artik ozel sektor istemiyorum cok zor oluyoe mesaisi vs. Yani calisirsam memuriyet istiyorum. ne dersiniz cocugumu kendim bakip herseyiyle ben ilgileneyim diyorum bi yandan niye okudum o zaman daha yasimda genc diyorum. Sizler ne dersiniz
evde oturunca söz hakkın yok olmuyor tabi, her şey para kazanmak değil, evle ilgilenmek çocuklara bakmak vs de aile için çok önemli şeyler ve bir kadın her zaman evinde söz hakkına sahiptir.Insallah. Maddi durumdan ziyade itibar gormek istiyor insan. Iyi kotu 2 yillik da olsa uni mezunuyum. Daha once 7 yil calistim. Simdi evde oturmak zor geliyor. Ister cocuk icin olsun ister keyiften. Disardan bakinca hakli haksiz herkes yorum yapiyor. Sanki calismayinca soz hakkin yokmus gibi. Vs vs iste. Bilmiyorum...
Ayiptir sormasi ne kdr maas aliyorsunuz acaba? Yani yaklasik memur maaslari nedir o yuzden soruyorum. Cocugumu krese verirsem kres masrafi vs degermi o nedenle sormak istiyorum2010da özelde çalışırken kpss ye çalıştım akşamları. sorular çalındı vs yüz tane aksilik çıktı. 2012de ancak atandım. Şimdi memurum. 2.5 aylık kızım var, 1 yaşında olunca yeniden başlayacağım. Muhtemelen hemen atanmazsın. Memuriyet maaşı az da olsa iyidir, tavsiye ederim :)
Bende baskasina birakmaya deger mi yoksa cocugumun gelecegi icin kenara para koymak icin katlanmalimiyim karar veremiyorum.. insan kaynaklari mezunuyum.
çalışman iyi kendi kazancın kendi özgürlüğün ve söz hakkın olur hem herkesle sıkı fıkı olmazsın işine gücüne gider gelirsin kv madem bakıo mızmızlanmıyor kesınlıkle çalış derim ki memuriyetten bahsedıyorsun ne rahattır bılıyomusun tatıllerın ızınlerın kazancın oluyor çocuğunla da ılgılenebılırsın yani çok rahat yemek ne ki akşam dan hazır et ertesı gun için çocuk uyuduğunda işlerini yap kv de yardımcın olur kesinlikle çalış derimArkadaslar merhaba size danismak calisan veya calismayan hanimlarin fikrini almak istiyorum. Ben 28 yasindayim onlisan mezunuyum. Su an 4.5 aylik bir oglum var. Sormak istedigim ben 2016 kpss hazirlanip memur olmak istiyorum. Gecen yil sinavdan 75 aldim. Onumuzdekixyil kursa vs gidersem atanirim diye tahmin ediuorum. Ama sorum su ki 2016 eylul ayinda sinav. Atama vs derken bebegim o zaman 2 yasinda oluyor tam. Yani 2 yasinda bebekle calismak cok zor olur mu. Kv genc bakarim diyor. Ama hem is hem ev hem bebek cok zorlanirmiyim. Esim sen bilirsin kendini zora sokmana gerek yok diyor. Ama bi yandan da calissam daha iyi olur maddi acidan. Cok borcumuz var.Daha once ozel sektorde calistim 7 yil kadar. O yuzden artik ozel sektor istemiyorum cok zor oluyoe mesaisi vs. Yani calisirsam memuriyet istiyorum. ne dersiniz cocugumu kendim bakip herseyiyle ben ilgileneyim diyorum bi yandan niye okudum o zaman daha yasimda genc diyorum. Sizler ne dersiniz
2000 civarı maaş alırsın büro memuru olursan..Ayiptir sormasi ne kdr maas aliyorsunuz acaba? Yani yaklasik memur maaslari nedir o yuzden soruyorum. Cocugumu krese verirsem kres masrafi vs degermi o nedenle sormak istiyorum
Bakacak yakınınız da olduktan sonra çalışın
ben de istiyorum ama erken kalkmak yorulmak istediğim gibi gezememek falan zor geliyor
Kızınıza vereceğiniz en güzel gelecek iyi bir karakterdir.. Para olur olmaz , belli de olmaz ama hayatta maddi değerlerden daha önemli şeylerde var.
-ayrıca yüklü miras gelecek dede den nineden ondan rahatım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?