calismak mi ev hanimligi mi?

Bolumum nedeniyle atanmam cok zor..en dusuk puanlar genel 80 83 filan. Bu atamalarda zor ama seneye hazirlanirsam belki.

Çalışmak tabii ki. Zaten maddi olarak da ihtiyacınız varmış. Çalışmak mecburiyet halinde.

Bence zor zamanlari yaslari geçmiş bundan sonra özellikle devlet memurluğu olursa pek zorlanacagnzi düşünmüyorum.

zor bir süreç ama Allah yardım eder yeterki sen gerçekten iste.aynı durumdaydım çok şükür atandım.para herşeyin kapısıymış.eşim bile okadar değer veriyor ki sorma
Hangi bolum mezunusunuz kac puanla nereyea tandiniz acaba

ben 2014 kpssye çalışırken 30 yaşında bi bayan vardı bi forumda 1oğlu vardı. onu okula bırakıyor eşini işe gönderiyor kendisi ders çalışıyordu. böyle böyle çalıştık. ben bekar halimle 20yaşında 86 aldım o ise 90 :) uğraşırsanız olur Allah karşılığını veriyor.

ama bi yandan da sınavın durumu muallak. kadro kısıtlığı kaldırılma durumu vs. insanın ömründen çalıyor puan almak dert atanma stresi dert. yani kararlı başlayın derim

2 yaş çalışmaya başlanabilecek bir yaş, kazanmaya bak bence.

2 yaş çalışmaya başlanabilecek bir yaş, kazanmaya bak bence.
Insallah. Maddi durumdan ziyade itibar gormek istiyor insan. Iyi kotu 2 yillik da olsa uni mezunuyum. Daha once 7 yil calistim. Simdi evde oturmak zor geliyor. Ister cocuk icin olsun ister keyiften. Disardan bakinca hakli haksiz herkes yorum yapiyor. Sanki calismayinca soz hakkin yokmus gibi. Vs vs iste. Bilmiyorum...

şansınızı deneyin tabi .
Hazır kayınvalideniz de destekmiş .
İnşallah başarırsınız .

evde oturunca söz hakkın yok olmuyor tabi, her şey para kazanmak değil, evle ilgilenmek çocuklara bakmak vs de aile için çok önemli şeyler ve bir kadın her zaman evinde söz hakkına sahiptir.

2010da özelde çalışırken kpss ye çalıştım akşamları. sorular çalındı vs yüz tane aksilik çıktı. 2012de ancak atandım. Şimdi memurum. 2.5 aylık kızım var, 1 yaşında olunca yeniden başlayacağım. Muhtemelen hemen atanmazsın. Memuriyet maaşı az da olsa iyidir, tavsiye ederim :)

Memuriyetse calismak tabii, ama ozel sektor genellikle eziyet olur.

Ayiptir sormasi ne kdr maas aliyorsunuz acaba? Yani yaklasik memur maaslari nedir o yuzden soruyorum. Cocugumu krese verirsem kres masrafi vs degermi o nedenle sormak istiyorum

Bende baskasina birakmaya deger mi yoksa cocugumun gelecegi icin kenara para koymak icin katlanmalimiyim karar veremiyorum.. insan kaynaklari mezunuyum.

Kızınıza vereceğiniz en güzel gelecek iyi bir karakterdir.. Para olur olmaz , belli de olmaz ama hayatta maddi değerlerden daha önemli şeylerde var.
-ayrıca yüklü miras gelecek dede den nineden ondan rahatım sanırım.

çalışman iyi kendi kazancın kendi özgürlüğün ve söz hakkın olur hem herkesle sıkı fıkı olmazsın işine gücüne gider gelirsin kv madem bakıo mızmızlanmıyor kesınlıkle çalış derim ki memuriyetten bahsedıyorsun ne rahattır bılıyomusun tatıllerın ızınlerın kazancın oluyor çocuğunla da ılgılenebılırsın yani çok rahat yemek ne ki akşam dan hazır et ertesı gun için çocuk uyuduğunda işlerini yap kv de yardımcın olur kesinlikle çalış derim

Sansini sonuna kadar denemelisin. İns olur ama Memuriyet olmazsa bile ozelde de olsa calismalisin. Bol sans.

Her cocugu olan calismasaydi kadinlarin cok buyuk bir cogunlugu ev hanimi olurdu. Hem sonucta yine cocugun icin calisacaksin degil mi?

Ayiptir sormasi ne kdr maas aliyorsunuz acaba? Yani yaklasik memur maaslari nedir o yuzden soruyorum. Cocugumu krese verirsem kres masrafi vs degermi o nedenle sormak istiyorum
2000 civarı maaş alırsın büro memuru olursan..

ben senin durumuna benzeyen çok iyi bir örneğim bence. çok yoğun mesaileri olan (gece 12 ye kadar) hem de bir devlet bankasındayım.genel müdürlük çalışanıyım. oğlum şu an 21 aylık. oğlum 14,5 aylıkken işe başladım. geri döndüğümde çok çok endişelerim vardı. bilhassa yoğun olduğu için istifayı defalarca düşünmüştüm. ama hem eğitim hayatımı hem de 5 yıllık çalışma hayatımı bir kalemde silip atamadım. yeniden başlamadan evvel müdürümle konuştum.ben başka birime tayin istiyorum dedim.sağolsun yardımcı oldu bana, şartlar da daha iyileşmiş zaten. artık her gün 6 da çıkıyorum. oğlumdan ayrılmak önceleri zordu evet. ben de çok isterdim onun her anını onunla geçirmek ama hayatta evlatlarımızın önemli olduğu gibi kendi hayatımız ve evladımızı en iyi şartlarda yetiştirmek te çok önemli bence. işten gelince oınunla kaliteli zaman geçirmeye, onunla gezmelere gitmeye, onunla çocuk olmaya, gülmeye eğlenmeye vakit ayırırsan ilerde sana çok minnettar kalacak ve çok bağlı olacak emin ol. zaten çocuğun 5/6 yaşında anaokuluna başlayacak ve sen evde tek başınıza oturacaksın o gelene kadar. peki söyle, 4 sene için mesleğini yapmamaya değer mi? ve şu var. hayat insana neleri gösterir bilinmez. Allah korusun herşey olabilir. ekonomik özgürlüğü olmayan, gidecek yeri olmayan nice bayanlar var aramızda. mecburiyetten susup oturmak zorunda kalan ve hayatı çocuk bakmak ve temizlik yapmak ile geçirmeye hazır mısın?iyi düşün!

iyi de çalışan anneler karakteri düzgün çocuk yetiştiremiyor mu? bu nasıl bir örnek böyle..çalışmak sadece para demek değildir. özgüvendir, iyi bir gelecek sunmaktır.. lüğtfen yorumlarınızda çalışan annelere yönelik daha hassas ifadeler kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…