geçen yıl sınavdan 75 almışsanız bu umut vericidir. çalışmaya devam edin bence..Arkadaslar merhaba size danismak calisan veya calismayan hanimlarin fikrini almak istiyorum. Ben 28 yasindayim onlisan mezunuyum. Su an 4.5 aylik bir oglum var. Sormak istedigim ben 2016 kpss hazirlanip memur olmak istiyorum. Gecen yil sinavdan 75 aldim. Onumuzdekixyil kursa vs gidersem atanirim diye tahmin ediuorum. Ama sorum su ki 2016 eylul ayinda sinav. Atama vs derken bebegim o zaman 2 yasinda oluyor tam. Yani 2 yasinda bebekle calismak cok zor olur mu. Kv genc bakarim diyor. Ama hem is hem ev hem bebek cok zorlanirmiyim. Esim sen bilirsin kendini zora sokmana gerek yok diyor. Ama bi yandan da calissam daha iyi olur maddi acidan. Cok borcumuz var.Daha once ozel sektorde calistim 7 yil kadar. O yuzden artik ozel sektor istemiyorum cok zor oluyoe mesaisi vs. Yani calisirsam memuriyet istiyorum. ne dersiniz cocugumu kendim bakip herseyiyle ben ilgileneyim diyorum bi yandan niye okudum o zaman daha yasimda genc diyorum. Sizler ne dersiniz
zor bir süreç ama Allah yardım eder yeterki sen gerçekten iste.aynı durumdaydım çok şükür atandım.para herşeyin kapısıymış.eşim bile okadar değer veriyor ki sormaArkadaslar merhaba size danismak calisan veya calismayan hanimlarin fikrini almak istiyorum. Ben 28 yasindayim onlisan mezunuyum. Su an 4.5 aylik bir oglum var. Sormak istedigim ben 2016 kpss hazirlanip memur olmak istiyorum. Gecen yil sinavdan 75 aldim. Onumuzdekixyil kursa vs gidersem atanirim diye tahmin ediuorum. Ama sorum su ki 2016 eylul ayinda sinav. Atama vs derken bebegim o zaman 2 yasinda oluyor tam. Yani 2 yasinda bebekle calismak cok zor olur mu. Kv genc bakarim diyor. Ama hem is hem ev hem bebek cok zorlanirmiyim. Esim sen bilirsin kendini zora sokmana gerek yok diyor. Ama bi yandan da calissam daha iyi olur maddi acidan. Cok borcumuz var.Daha once ozel sektorde calistim 7 yil kadar. O yuzden artik ozel sektor istemiyorum cok zor oluyoe mesaisi vs. Yani calisirsam memuriyet istiyorum. ne dersiniz cocugumu kendim bakip herseyiyle ben ilgileneyim diyorum bi yandan niye okudum o zaman daha yasimda genc diyorum. Sizler ne dersiniz
geçen yıl sınavdan 75 almışsanız bu umut vericidir. çalışmaya devam edin bence..
hangisi diye sormuşsunuz. kesinlikle bir bayanın ekonomik özgürlüğü olmalı. hayatta ne zaman ne olur hiç belli olmaz kendinizi garantiye alın
Insan kaynaklati mezunuyum 2 yillik.hangi bölum mezunusun
Bende baskasina birakmaya deger mi yoksa cocugumun gelecegi icin kenara para koymak icin katlanmalimiyim karar veremiyorum.. insan kaynaklari mezunuyum.Kızım doğduğunda yeni mezun olmuştum.. Ona bakacağım diye hiç çalışmayı ve ya KPSS ye girip memur olmayı düşünmedim.. Maddi durum çok zorlarsa evden çevirmenlik yaparım diye düşünüyorum.. Hangi bölüm mezunusunuz bu arada??
Insan kaynaklari mezunuyumÖnlisans Bölümünüz nedir ?
Memur olsaydınız bebeğiniz 2 yaşına gelmeden işe başlamak durumunda kalırdınız muhtemelen bu yüzden dert etmeyin büyüyor bu çocuklar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?