- 2 Eylül 2013
- 999
- 1.695
- 113
- Konu Sahibi kaplan2535
ben kızım 5 aylıkdı başladım işe suanda 8 aylık ilk haftalar zor geldi ama şimdi alıştı annem bakıyo bakımı konusunda içim rahat ama aklım hep onda yeni birşey öğrendiğinde ilk heycanı annem yaşıyo banada bak böyle yaptı diyo seviniyorum uzuluyorum ama çalışmam gerektiğini biliyorum önceden ev hanımı çoktu cocuklar mahallede buyuyodu şimdi eğitim yaşı çok küçük yaşlara çekildi 3 yaş kreş onun geleceği için calışmalıyım ilk dönemler çalışma saatlerinizi kısa tutun hatta işe başlamadan babannesiy ve sızınle birlikte zaman geçirip düzene alışmaya başlasınMerhaba, kızım 9 aylık olunca işime dönmeyi planlıyorum ama ona okadar alıştım ki nasıl olur bilemedigimden fikrinizi almak istedim aslında çalışmasam da olur eşimin kazancı iyi borç harç yok çok şükür yalnız en güzel yıllarımı da evde geçirmek istemiyorum okadar üni. Okudum işim yorucu olsa da şartları iyi çalışıp kızım için birikim yapmak düşüncesi de beni cezbetmiyor değil. Babaannesi bakacak evlerimiz yakın işe dönünce kızımın ya bana olan düşkünlüğü azalırsa benden uzaklaşırsa diye çok korkuyorum büyürken en güzel anlarina babaanne dede şahit olucak ben calisiyoken parkta oyunlar oynayacaklar içten içe de kıskanıyorum... uzatmayayim calisip calismamak arasinda kaldim değerli yorumlarınız için teşekkürler