- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
Istanbulda geçinmek zor olur yaistanbulda. kıt kanaat anca geçiniriz. bende farkındayım. bakalım hayırlısı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbulda geçinmek zor olur yaistanbulda. kıt kanaat anca geçiniriz. bende farkındayım. bakalım hayırlısı.
Ben de çalışıyordum şu an çalişmiyorum biri 5 yaşında biri 9 aylık çocuğum var hiç sıkılmıyorum çocuklarımla evimle doya doya ilgileniyorum eşimde bu durumdan çok memnun ben işi bırakali huzur bulduk resmen.Merhaba kızlar.
ben 4 buçuk senedir çalışıyrorum. Ama işyeri çok sıkıntılı çok gergin ve ben artık çok sıkıldım. Çalışmak istemiyorum.
acaba işten ayrılsam evde sıkılır mıyım. ev kira değil bir kızım var 2 yaşında. eğer çalışmazsam maddi olarak sıkıntı çeker miyim ? eşim çalışıyor asgari ücret alıyor.
bir süre geçtikten sonra iş hayatını arar mıyım?
tecrübelerinize ihtiyacım var.. yazarsanız çok sevinirim.ÇOK BUNALDIM
(((
bence çalışmak.Merhaba kızlar.
ben 4 buçuk senedir çalışıyrorum. Ama işyeri çok sıkıntılı çok gergin ve ben artık çok sıkıldım. Çalışmak istemiyorum.
acaba işten ayrılsam evde sıkılır mıyım. ev kira değil bir kızım var 2 yaşında. eğer çalışmazsam maddi olarak sıkıntı çeker miyim ? eşim çalışıyor asgari ücret alıyor.
bir süre geçtikten sonra iş hayatını arar mıyım?
tecrübelerinize ihtiyacım var.. yazarsanız çok sevinirim.ÇOK BUNALDIM
(((
Evde oturursanız bu sefer eşinizden para beklentiniz olacak asgari ücrete nekadar karşılayabilir. kızınız sıkılacak sürekli evde olduğu için. Benim çocuklar iki kardeş oldukları halde birbirleriyle oynuyorlar ama gene çok sıkılıyorlar. Eğer işten ayrılacaksınız da Bence yazın ayrılın derim.şimdi iki yaş sendromu ile karşılaşıp hayatınızın şokunu yaşamayın sonra. Ben doğuda yaşıyorum ve şu an dışarısı -15 derece burnumu dışarı çıkaramıyorum çocuklarda evde olduğu için bunaldılar. Alıp gitsem dışarıya gittiğim ev sıcak olucak mı?hasta olurlar mı diye çok korkuyorum.Artık çalışmak değilde işyerindeki sıkıntılar beni çok geriyor ve çocuğuma bunu yansıtmaktan korkuyorum.
kızımın sanki şuan bana ihtiyacı varmış gibi geliyor.
mesela şöyle söylim: annemle babam bakıyor çocuğa. akşam kızımı almaya gittiğimde yine hep dedesiyle olmak istiyor. bana bi kere sarılıyor tamam. sanki hep bana küs. bana mı öyle geliyor bilmiyorum![]()