Keyfin yerine gelsiyse sevindim :) direnişe direniş hali mi kalmış adam zaten topyekun saldırıda :))
Türkiyeyle alakası yok işlerine geleni yapıyor çoğu erkek. Mesela babamon eniştesi lazdı taa kaç yaşında çocukları var adamda sürekli çalışırdı. Pazar günü hiç iş yaptırmadı eşine. Seninde tatile ihtiyacın var derdi. Pazar çocuklara o bakardı akşamda ailecek yemeğe çıkarlardı. Bak minimum 30 sene öncesinde.
Sende hakediyosun bunları. Söyle yani. Bakmıyosun sanki sen çocuğa 4 saat çocuk baksa haftasonu eline yapışacak sanki. Şam babası mı olacakmış hayret bişey ne demek yani o laflar
Maddi durum.cok.cok iyiyse o dünyaya getirilen cocuga oturup.bi zahmet bakmali kisi..
O da haklı kendine göre.. Bişey diyemicek gibi oluyo insan ama bi iki eleştiri sonrası ben hemen sapıtırım kesin.Vay beee. Tuttum sizin enisteyi masallah ona :)
Bizimki biraz simarmis kab ediyorum. Bu halede ben getirdim oda kabul :) oglum dogmadan beraber calisirdik hafta sinlari evi ebraber temizler yemek yapardik. Temelinde var yaniama simdi ben psikolojikmen ve bedenen gercektwn cok yoruluyorum diyor. Eger gervektne muhtacsan yardim edeyim ama insaf et hep evdesin cocugu uyittugunda sende dinlenebilirsin diyor. Argumanlari kuvvetli feministlik islemiyor bizimkine :)
O da haklı kendine göre.. Bişey diyemicek gibi oluyo insan ama bi iki eleştiri sonrası ben hemen sapıtırım kesin.
O kadar çalışıyosun çok yorgunsun da maşallah çeneye gel derim. Enerjin varsa buyur işin ucundan tut deyip lafımı hemen sokarım. Ben de böyle biriyim işte.
Kendimi üzemem lafımı çat çat sokarım
Önemli değil canım. Hayattan bezmişliğini yenip eski formuna dönmen dileğiyleAslinda bende laf sokarim. Iyide sokarim yani ovunmek gibi olmmasinda :) bezdim galiba .adam yeminle soktugun lafi cikarip pisman ediyor. Kaliyorsun sonra oyle . Ay ben nasil kotu bir insanim.nasil vicdansizim diyorsun. Ben kendimi laf baz bilirdim. Tatli dil derdim.heheytt yilana bile salsa yaptirir. Ama ciks. Islemiyor bizimkine. Vallah cok tesekkur ederim hepinize . Icimdekileri yazmak bile iyi geldi.
Hahaha :) olaylara bakis aciniz super ! Esim cok agir bir iste calisiyor. Hem bedensel hemde zihinsel yoruluyor. Hafta sonlari alisveris ile germek istemiyordum normalde. Ama madem eldeki ile yetinmiyor ozmn mecbur usltlenecek. Benim problemim genel olarak isime karisilmasi, cikardigim isten memnuniyetsizlik gostermesi. Ya i saygi duymuyor adamlar veya benim adam. Sanki evi ve cocugu idare etmek kolaymis gibi. Hep elstyiye acik olmak gerekiyormus gibi. Kendisinin elestirilecek hicbirseyi yok. Ben hedef tahtasi. Bu rahatsiz ediyor galiba
eğer ihtiyaç yoksa bir kadının evinde olması gerektiğini düşünüyorum. çalışınca paranız oluyor ama mecaliniz, zamanınız olmuyor. çocuğunuza daha çok maddi şey alabiliyorsunuz ama maneviyatından almış oluyorsunuz. annesinden uzak olan çocukların psikolojisi pek iyi olmuyor. evden de bir şeyler yapıp kendinizi iyi hissedebilirsiniz. hem dışarda hem evde köle olacağınıza, kendini yetiştiren bir ev hanımı da olabilirsiniz. ev hanımı bir eksiklik değildir. topluma hayırlı evlatlar yetiştirmek zaten başlı başına bir iş. çevre baskısına bakmayın. kadın çalışsın diye diye kadını köle ettiler. bazı erkekler de durumdan memnun gözüküyor, kadını kullanıyorlar.
Sorun sadece calismak/calismamak degil o zaman. Sorun esin seni cepte görmesi ve yaptigin seyleri hic görmemesi. Madem öyle o zaman test amacli tüm hafta sonu sen hic birsey yapma. Ne yemek ne baska birsey. Hatta tüm gün disarda ol, esin bebek ile yalniz kalsin. O zaman aklina dank eder senin neler yaptigin.
Ve bence calis. Cocugun 2 yasinda olur ve o yasta zaten daha sosyal olmali. Hatta 2-3 gün kres ve diger günler anneanne bakabilir. Sende is yerinde biraz kendine gelirsin. Haftada bir yardimci gelsin evi temizlesin. Haftada 1 oldugu icin yarim gün bile yeterli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?