Çalışmak ya da çalışmamak işte bütün mesele bu:(

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
Merhabalar 1 yaşında bir kızım var. Kızım 16 aylık olduğunda işe başlıcam sınıf öğrtmenyim. Özel okulda çalışıcam tam gün olcak bebişe babaannesi bakıcak. Aslında giç niyetli değildim ama evde olmaktan çok sıkıldım komşu yok ailem istanbulda yani bütün gün kızımla evde kapı duvarız herşeyini ben yapıyorum. Kayınvalidem işimiz olur çağırırsak geliyor. Seneye o bakıcak onun da pek gönlü yoktu ama bakarım dedi. Bikaç okulla görüştüm olmamıştı en son gittiğimle imzaladık sözleşme ama eve geldim bütün gün ağladım. Kızımı nasıl bırakcam diye:(

Merhabalar 1 yaşında bir kızım var. Kızım 16 aylık olduğunda işe başlıcam sınıf öğrtmenyim. Özel okulda çalışıcam tam gün olcak bebişe babaannesi bakıcak. Aslında giç niyetli değildim ama evde olmaktan çok sıkıldım komşu yok ailem istanbulda yani bütün gün kızımla evde kapı duvarız herşeyini ben yapıyorum. Kayınvalidem işimiz olur çağırırsak geliyor. Seneye o bakıcak onun da pek gönlü yoktu ama bakarım dedi. Bikaç okulla görüştüm olmamıştı en son gittiğimle imzaladık sözleşme ama eve geldim bütün gün ağladım. Kızımı nasıl bırakcam diye:KK43:
Eger maddi olarak ihtiyacınız yoksa, kızın kreş yaşına kadar bekleyip çalışmanızı tavsiye ederim.
Sizin sıkıldığınız duruma buyukanneler de sıkılır. Ve onlar sizin çocuğunuza sizin kadar sabırlı davranmaz, istediğiniz gibi yetiştirmez. Belli yaştan sonra çocuğun enerjisine yemek mümkün olmuyor.

Evde olmaktan çok sıkıldım diye de ise başlamak pek doğru bir söylem değil. Haftada 1-2 gün. Kendinize bir kaç saat vakit ayırarak çözebilirsiniz bu durumu.
Eğer maddi durumunuz el veriyorsa bir kere daha düşünün derim.

Back