Çalışmak.

Dedigim gibi sahsi dusuncem sinava hazirlanmak bu seneyi okulunda tamamlamak..bir yil adam gibi oturup calissan belki bir omur rahat edeceksin.
Aslında öyle mesela bu sene atanmasam dahi seneye icin iyi bir puan alsam o zaman koleje de girerim sorun olmaz rahat rahat

kolej çalışma şartları nasıl

hafta sonu var mı öğren

sonuçta haftada 45 saat garanti çalışacaksın kimi yerlerde 50-60 saat

ama bunu ne kadarı birebir ders ne kadarı toplantı etkinlik hazırlama vs bunu konuş

sana hangi sınıfı verip ne bekleyecekler

yani ana ders mi konuşma dersi mi vs vs

bu arada İngilizce gibi branşın var otur çalış

geçen sene 77 aldı isen bu sene 87-97 al garantin olsun

şehir seç okul seç

ne kadar maaş verecekler? örneğin bir asgari ücretse gitmeye değmez. evde oturup 11 de uyan daha iyi:) bazı kolejler çok az para veriyor diye duydum.

Bence KPSS ye yoğun bi şekilde çalış. Kolej sistemi zor. İnsanlar çocuklarını koleje gönderdiklerinde süper çocuklar olacaklarını sanıyorlar olmayınca bunun acısını öğretmenden çıkarıyorlar. Tembelliğini bi kenara bırak kendin için bişiler yap derim.

Kolejde imza atarken atanma durumunu sor ki sonra birakip gittin diye tazminat isteme durumu olmasin.

77 kpss puani mi mulakat puani mi? Guzel tercih yaparsan atanirsin. Ben bu sene 77 kusurle atandim, brans benim de İng.

Tekrar merhaba arkadaşlar. Bugun kolej ile görüştüm haftada 35 saat derse girersin;haftasonu tatil,yemek+ssk dediler. Yalniz ucret 1800-2000 fln olur dedi. Yolda dahil degil elimde birşey kalmaz böyle olursa. Kabul etmicem gibi. Kabul degil mi ?

biyoloji benimde ... ben cidden kolejde is bulsam calisirim ama yok... bende bos zamanimda ders calişiyorum iste ... benimki sıkıntıli biraz...
Anladım.. Olsun yinede çalışın bir de emin olun branslar arasinda aman aman fark kalmadi atama konusunda.. çünkü atama yok ki.. valla yerinizde olsam çalışırım kolejlerde is değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…