- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Aslında öyle mesela bu sene atanmasam dahi seneye icin iyi bir puan alsam o zaman koleje de girerim sorun olmaz rahat rahatDedigim gibi sahsi dusuncem sinava hazirlanmak bu seneyi okulunda tamamlamak..bir yil adam gibi oturup calissan belki bir omur rahat edeceksin.
7 saat ders cok bende farkındayım.. yol parasi günlük 7 liragunde 7 saat ders ... yol parasi ne kadar gidiyor ? hafta sonu ders calisabilirsiniz aslinda ...
7 saat ders cok bende farkındayım.. yol parasi günlük 7 lira
Ne arar valla. Çalışsam hic isr girmeyi düşünmezdim şahsen ama iste çalışılmıyor. Sizin branş ne ?siz hergun ders calisabiliyormusunuz ? ben 4 saat bile calisamyrm ... 140 tl gidecekse ayda iyi degil mi ? tabi siz bilirsiniz...
Ne arar valla. Çalışsam hic isr girmeyi düşünmezdim şahsen ama iste çalışılmıyor. Sizin branş ne ?
Anladım.. Olsun yinede çalışın bir de emin olun branslar arasinda aman aman fark kalmadi atama konusunda.. çünkü atama yok ki.. valla yerinizde olsam çalışırım kolejlerde is değil..biyoloji benimde ... ben cidden kolejde is bulsam calisirim ama yok... bende bos zamanimda ders calişiyorum iste ... benimki sıkıntıli biraz...
Üzüldüm gercekteniste insan elinde olmayani istiyor
Üzüldüm gercektenHangi şehirdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?