- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Tesekkür ederim çok aslında evet atanmama ihtimali de var bu kurum benim için fırsat olur bu açıdan düşünmemiştim tesekkür ederim.Ben olsam kabul ederdim.
%100 atanacak diye bi kaide yok .
Sanırım kaçırmazdım bu fırsatı
Hayırlı olsun
Yok tek yaşamıyorum öğrenci evi gibi olunca yetiyor iste bir şekilde. 18 saat derse giriyorum işteBin tl az değil mi öğretmen için ya tek mi yaşıyorsunuz?
Kolej henüz söylemedi ama açıkçası ne kadar verir kestiremiyorum da. Kpss puanım 77 geçen senenin atanirsam bunla atancam bransim ingilizce. Kpss çalışamıyorum maalsefKolej ne kadar maaş veriyor?
Çalışma saatleri nasıl?
Branşın ne?
KPSS ye hazırlanıyor musun?
Kesinlikle öyle.. Ay sonunu zor getiriyorum vallaFırsatı kaçırma.. Atanman kesin değil..
1000tl çok az. Asgari ücret bile daha fazla..
Öyle boş vaktim o kadar cok ama bugün on birde uyandim mesela.. bu boş vaktin bana hiçbir faydası yokZaten boş vaktinde kpss çalışmıyor tembellik ediyormuşsun bu durumla kpssde kazanıp atanman düşük bir ihtimal.
Fırsatın varken kolejde işe başla seneye pişman olma ne kadar tecrübe o kadar iyi seneye daha iyi bir maaş istersin kolejden tecrübeye göre maaş alınıyor özel kurumlarda.
Şöyle söyleyim:lisede öküz gibi çalıştım tabiri caizse. Üniversite de o kadar çok sunum ödev yaptik ki bunaldim mezun olunca bir rahatlık geldi..bu kadar tembellıkle nasıl okuyp ogretmen oldun merak ettim
Kaçırmıcam sanırım şuan motive oldum.Firsati kacirma
Şubata alım olacakmış ben de onu bekliyorum açıkçası ümitliyim biraz.Kolej henüz söylemedi ama açıkçası ne kadar verir kestiremiyorum da. Kpss puanım 77 geçen senenin atanirsam bunla atancam bransim ingilizce. Kpss çalışamıyorum maalsef
Yok tek yaşamıyorum öğrenci evi gibi olunca yetiyor iste bir şekilde. 18 saat derse giriyorum işte
Şubatta alım olsa çok cok iyi olur valla hele şu durumda.. Kolej iyi guzel ama çalışan arkadaşlarım hep çok şikayetçi iste mecburiyet. Sizin brans nedir?Şubata alım olacakmış ben de onu bekliyorum açıkçası ümitliyim biraz.
İngilizcea alım nasıl oluyor pek bilmiyorum açıkçası. Atanma ümidiniz yoksa ve tekrar kpss ye hazırlanamıyorsanız kolej iyi bir seçenek olabilir. Ben geçen sene başvurayim dedim. Tecrübe falan istiyorlar hep. Ben kendimce kolejde çalışırım doğuya falan da gitmemiş olurum. Maaşım daha az olur ama düzenim bozulmaz en azından demiştim. Ama olmamıştı.
Verecekleri maaş da önemli tabi
Cok az hemde.. Hala öğrenci gibiyimAz yinede ya emeğinize yazık başka fırsatlara bakın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?