- Konu Sahibi Tarifedilemez
Gunumuzde hemen hemen hicbir erkek cok zengin de olsa karim cocuklarimiza baksin guzelce yetistirsin benimde basimin taci olsun her istedigini yapayim demiyor.çalışmayan biri olarak şunu söyleyebilirim;
ihtiyacı olup ta çalışanlara bir sözüm yok.
ihtiyacı olmadığı halde çalışmak isteyenleri gerçekten anlamıyorum. çalışmayan kadının kıymetsiz görüldüğü bir zamanda yaşıyoruz maalesef.
kendime ve çocuklarıma rahatça zaman ayırabilmek varken, neden elin adamlarını zengin etmeye çalışayım.
birazdan üreten insan olmak diye bik bik bik diyenler olacak.
onlara sözüm şu: çalışmadan üretememek erkeklere mahsus.
dünyada çocuk üretebilen tek varlık olan benim işim çocuk yetiştirmek olmalı. dünyadaki diğer sakil işleri bırakın da hiç bir şey üretemeyen erkekler yapsın.
erkeklerden üstün olduğum tek konudan vazgeçip; onlarla aynı kulvarda sidik yarışına girmek biraz ahmakça bir fikir gibi geliyor bana.
bir arının bal yapmayı (miktarı az diye) kıymetsiz görüp, (benim inekten ne eksiğim var deyip)ineklerle süt üretme yarışına girmesi gibi...
Erkekler paralariyla ezmeye calismaktan baska hicbir sey yapmiyorlar.
Sizin bu yazdiginiz aslinda olmasi gereken bir durum ama gercek hayat boyle degil..
Evde olupta deger verilen bir kadin ben gormedim.
Kadinlar her firsatta kendini gelistirmeli calismali ve ayaklari ustunde durmali.
Bu hayat bir erkege bagli gecirilecek kadar ucuz degil.
Bir gun adam sıkılsa bosanicam dese kadin ne yapacak bunuda hic dusundunuzmu?