Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güvendiğin birini bakıcı tutmerhaba arkadaslar .. 8 aylık oğlum var ve cok sıkışıgız eşime yardımcı olmam lazım anneannemz calışıyo bi babaanne kalıyo oda cok şımartıyo torunları ne yapacagımı bilemiyom yardım edin lütfen...
ozamanda eşimle aramı açyo durumunuz yok ben varken bakıcımı tutcagınız .. anneanne lafını duyunca bile surat 5 karış oluyogüvendiğin birini bakıcı tut
güvendiğin birini bakıcı tut
Bebekte pek küçükmüş biraz büyük olsa kreşe verirdinozamanda eşimle aramı açyo durumunuz yok ben varken bakıcımı tutcagınız .. anneanne lafını duyunca bile surat 5 karış oluyo
E başka çareniz varmı ?
Hem çalışmak istiyor durumumuz kötü diyorsunuz ,hemde babaanne şımartır diyorsunuz,
tamam da tek babanesi müsait ona da içim sinmiyor diyor ,başka ne gibi bir öneri sunabilirim kiMaddi yönden sıkışıklar o yüzden calışcam diyor
Yoksa en iyi secenek bu ama
eltimin çocuklara kaynanam baktı çocuklar babanneden ayrıldımı sinir krizi geçiriyolar anneye seni sevmiym istemiyom babaannmle kalcm diyolar.. ötekilerde gördüğümden insan baz tırsıyoŞımartsın nolucakki. Ben anneanne banaanme şımartmasına karşı değilim. Bizimlede öyle ilgilenen babaanne olsaydı keşke.
Elalem bakacağına babaanne baksın bence. Anne bile sabredemiyo bazen ya o kadonda sabırlı olmaz bağırır çağırırsa. Sevgisizlik ihtimalindense babaanneyle fazla alsın.
Uzmanlar bile hep aynı şeyi söyler genelde..
genelde 2 yaşında veriliyor en erken ama daha erken verenler var mı bilemiyeceğimşuan 8 aylık.. kreş zamanı kaç yaş??
flaşın zararlı olduğunu bile bile dakkada bi fotograf cekiyolar .. yapmayın dediğimde de karışma bnm çocuğum diyo.tamam da tek babanesi müsait ona da içim sinmiyor diyor ,başka ne gibi bir öneri sunabilirim ki
bakıcı parası maaşının ne kadarı tutar ki
gözü arkada kalmaması bakımından en mantıklı seçenek bu geldi bana
Aradaki dengeyi kurmak zor evet. Ama yarım günmüş. Evde ona sürprizler yaparsınız soğuduğunda oyun oynarsınz hava iyi olduğunda ordan alıp parka götürürsünüz.eltimin çocuklara kaynanam baktı çocuklar babanneden ayrıldımı sinir krizi geçiriyolar anneye seni sevmiym istemiyom babaannmle kalcm diyolar.. ötekilerde gördüğümden insan baz tırsıyo
ahh arkadaşım sorma bnm önümde yaşanıyo herşey okadar zor ki eltim kaynanaya farkettrmiyo ama zoruna gdiyo kim olsa gtmez kiAradaki dengeyi kurmak zor evet. Ama yarım günmüş. Evde ona sürprizler yaparsınız soğuduğunda oyun oynarsınz hava iyi olduğunda ordan alıp parka götürürsünüz.
Çocuklar çok akıllı kim istediğini yapıyosa ona öyle davranıyo ve parmağında oynatıyo..
yarım gün bakcak orda şımartılsa ben alsam akşamları çocugun hayatını düzene sokabilirmiyim yoksa ora her istediğini yapıyo dye oraya alışırmı.. kusura bakmayın başta tam anlatamadım...
hatta diyorum öğlen bırakcam akşam anneanne iş çıkışı alsın evine gtürsn bnde geldiğimde ondan alayım babaanneye gre anneanneyle evler yakın sayılır.. anneannede neymiş bn bakarım oğluma diyo ne dersn bide bnm evmde değil kendi evinde bakcakmış..Hanımefendi bizlerde veriyoruz anneanne ve babaenneye kim bizim düzene göre haraket ediyorki ?
Tabiki bildikleri doğrultuda ilerletiyorlar,
Size denk geldiği zaman uyarılarda bulunursunuz,
Asıl iş sizde eve geldikten sonra belli kurallara göre uymasını sağlarsanız problem olmaz,