Calismaktan korkmakla yeni bir deneyim arasında kaldim

Ne var utanilacak benim arkadasim marketde calisiyordu izin de vermiyorlardi isde tel kullanmasina. Ben de musteri gibi gider gizlice hasret giderirdim)

Adalet mezunuyum

bu arada adalet mezunuymuşsunuz yeni gordum. Adalet bakanlığı alımlarını takip ediyor musunuz? Bilgisayar ve klavye kullanımınız iyiyse sınavlara girip adliyede katip olursunuz belki.
Adalet mezunlarına öncelik veriyorlar hem.

Emin olun doktor da olsanız akademisyen de olsanız arkanızdan konuşacaklar. Bunun işle güçle kariyere ilgisi yok. Milletin ağzı torba değil ki büzemezsiniz. Siz paranızı kazanmaya bakın. İleride de güzel kariyer imkanlarınız bile olur. Bir arkadaşım liseden sonra gitti kırmızı logolu 3 harfli markette işe girdi. Ben daha üniyi bitiremeden o müdür yardımcısı olmuştu. Önününüze güzel imkanlar da çıkacaktır. Yeterki pasif kalmayın girişken olun.

2020 kpssyi bekliyorum acikogretimden edebiyatta okuyorum tabiki mulakatlara girecegim bu sene ama simdilik bu isi degerlendirip degerlendirmemek konusunda kararsiz kaldim

Evet cok haklisiniz. Adim atmaliyim ufakta olsa. Oturarak sadece insanlarin hayatini izliyorum

2020 kpssyi bekliyorum acikogretimden edebiyatta okuyorum tabiki mulakatlara girecegim bu sene ama simdilik bu isi degerlendirip degerlendirmemek konusunda kararsiz kaldim

tabiki değerlendirin, ben katibim su an. Katip olmadan önce mağazalarda çok çalıştım. Dediginiz gibi gecis sureci için gayet güzel olur

milyonlarca insan yapıyorda, sen neden yapamıyorsun...işe alınırsan yarım günde tüm korkuların bitecek...özgüvensiz görünürsen işede almazlar haberin olsun:)

Ogrenciyken palyacoluk yapıyordum.
Bir gun kiyafetleri giyip , makyajimi yapip perugumu takip insanlara lunaparka gitsin diye bedava jeton dagitirken uniden arkadaslarimi gordum. Onlar beni tanimazdi zaten de ben kostum gittim yanlarina,sasirdilar. bir guzel sohbet ettik gulustuk. Sonra onlara bir tomar jeton verdim, isime devam ettim.
benden sonra lunaparka gidip jetonlarla eglenmisler :) her konum gectiginde de derlermis "biz yengenci calisirken gorduk,bize jeton verdi" falan diye :))
Dhaa sonra-hatta mezunken ilk isimden istifa ettigim donemde de boyle gunubirlik- festivallerde falan calistim. Beni goren arkadaslarima guzel kiyaklar yaptim hatta sosyal medyada paylastigim icin o festivale gelip gelmisken beni arayan , cok da yakin olmayan arkadaslarim olmustu.
Hayatiniza boyle insanlari alin. Sizi ezecek,kendinizi kötü hissettirecek insanlar zaten her zaman sizi ezip kendinizi kötü hissettirir

Bu özgüvensizlik hayatinin diger bölümlerindede vardir. Ve bir kaynagi vardir. Burda bizim söyleyeceklerimiz fazla birseyi yaramaz. Önemli olan o kaynagi bulmaktir. Özgüvenini tahamir etmektir. Yoksa bügün çalismaktan, yarin yemek yapmaktan korkarsin. En iyisi aslinda bir psikolog.

Haha aynısını ben yapmıştım. O da kazansın diye 1 araba malzeme almıştım sen ne kadar da çok bensin yabanelma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…