İzne cikip bir tatil yapsan cok iyi olur eylul bitmeden hele yoksa kisin tatilinden birsey anlamazsinHemşireyim arkadaşlar..Bu meslekten,iş arkadaşlardan,ekip çalışmasından,cadı kazanınından,mobbingden bıktım..Benim karakterim bu meslege uygun değil..Kafa kontak,edepsiz iş arkadaşlardan bıktım..Çok moralim bozuluyor artık...Çalışmaktan soğuyorum.İstifa edesim geliyor..Depresyonum azıyor(yani yaşama sevincim sönüyor).Başka iş arayışlarına giresim var..Ama ne yapabilirim ki,yaşım 35.Kafalıyım ama zor geliyor tekrar çalışmak ,azmetmek.Çok yorgunum..Üstelik kpss den lisans memur olarak atanmak kolay değil biliyorsunuz...Evlenip yurt dışına gidesim var ,guvensem..Ona da guvenemıyorum..Ailemle sorunlar oldu..Yegenlerim birşeye alınıp gittiler..Ayrı eve çıkmam lazım bir süre sonra..Bu iki sorundan biri bari olmasaydı..Kolum kanadım kırık....
cHemşireyim arkadaşlar..Bu meslekten,iş arkadaşlardan,ekip çalışmasından,cadı kazanınından,mobbingden bıktım..Benim karakterim bu meslege uygun değil..Kafa kontak,edepsiz iş arkadaşlardan bıktım..Çok moralim bozuluyor artık...Çalışmaktan soğuyorum.İstifa edesim geliyor..Depresyonum azıyor(yani yaşama sevincim sönüyor).Başka iş arayışlarına giresim var..Ama ne yapabilirim ki,yaşım 35.Kafalıyım ama zor geliyor tekrar çalışmak ,azmetmek.Çok yorgunum..Üstelik kpss den lisans memur olarak atanmak kolay değil biliyorsunuz...Evlenip yurt dışına gidesim var ,guvensem..Ona da guvenemıyorum..Ailemle sorunlar oldu..Yegenlerim birşeye alınıp gittiler..Ayrı eve çıkmam lazım bir süre sonra..Bu iki sorundan biri bari olmasaydı..Kolum kanadım kırık....
Hemşireyim arkadaşlar..Bu meslekten,iş arkadaşlardan,ekip çalışmasından,cadı kazanınından,mobbingden bıktım..Benim karakterim bu meslege uygun değil..Kafa kontak,edepsiz iş arkadaşlardan bıktım..Çok moralim bozuluyor artık...Çalışmaktan soğuyorum.İstifa edesim geliyor..Depresyonum azıyor(yani yaşama sevincim sönüyor).Başka iş arayışlarına giresim var..Ama ne yapabilirim ki,yaşım 35.Kafalıyım ama zor geliyor tekrar çalışmak ,azmetmek.Çok yorgunum..Üstelik kpss den lisans memur olarak atanmak kolay değil biliyorsunuz...Evlenip yurt dışına gidesim var ,guvensem..Ona da guvenemıyorum..Ailemle sorunlar oldu..Yegenlerim birşeye alınıp gittiler..Ayrı eve çıkmam lazım bir süre sonra..Bu iki sorundan biri bari olmasaydı..Kolum kanadım kırık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?