Çalısmali miyim?

Yesilintonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
454
124
33
Hanimlar selam. Bh sefer biraz farkli konuyla geldim size.. evlenmeden once calisan viriydim. Evlendikten sonra hem denk gelmesinden dolayi hem de benim biraz dinlenmek istememden dolayi 6 ay ise ara vermistim. 6 ay sonunda calismak istedigimi soyledigimde esim izin vermedi. Bayag cabaladim. Yalvardim resmen. Gerek yokmus. Erkekler icinde calismamai idtemiyormus. Eve gelince evde olmamai kapisini acmami istermis vs. Neyse kabule etti sonunda Kurumsal bi sirkette ise girdim.orada da 1 sene calistim. Sonra isyerinin tasinmasi dolayisiyla isten ciktim. Aslinda isime de geldi. Neden diyecekseniz. Kendimi sorgulamaya basladim. Neden bu kadar yoruluyorum ki dedim. Ekstra.kiymet bilinmiyor sonucta. Ev isi vs derken yoruluyordum. Cunku meslegim gercekten cokk yorucu. Evimde olmayi da ozlemistim. Neyse aradan 4 ay gecti. Bu 4 ay biyunca heeergun is bakiyor musun is buldun mu is bakmiyir msun diye basimin etini yedi. Hayir sanki ise girmwme izin versin diye ben yalvarmiyordum ona??? Simdi de ben istemiyorum o is bul diyor. Meslegimden oturu farkli calisma alanlarim olabiliyor. Mesela detay veremiyorim suan ama x konseptli yerlerde calismayi istemiyorum. Cunku daha da yorucu oldugundan. Bunu daha once dememe ragmen gitti yine o x konseptli yerde is bulmus. (Meslegimiz ayni degil ama benzer. Bu sebeple tanidiklardan is bulunabiliyor) is gorusmesine cagirildim ama asla istemiyorum((((( ama mecbir gidicem. Sizce calismak yine de iyi mi gelir bana. Bu evliligmde olan seylerden dolayi hic ama hicbiseye hevesim yok hep yorgunum. Ve calismak olum gibi geliyor

Yorgunsaniz biraz dinlenin ama sonra çalışın derim bir kadın yorulsada zor olsada kendisi için çalışmalı diye düşünüyorum tabi eşiniz kazandığınız paraya el koymuyor ise karışmıyor ise güzel birşey hiç kimse için değil kendiniz kendi geleceğimiz için calismakiyiz diye düşünüyorum

Maddi durumunuz nasıl? Çalısmak, üretmek bunlar güzel seyler ama neden esiniz karar veriyor onu anlamadım. Hayatınıza bu kadar müdahele etmesi dogru mu? Basta calısma simdi de calıs demesi garip.

borcunuz harcınız var mı ?
eşinizin maaşıyla geçinip birikim yapabiliyor musunuz ?

Çalış yardımcı tut eşinle ortak ödeyin yardımcı kadının parasını. Sonuçta o evin işi ikinizin de sorumluluğunda

Yok valla ortak degil ev isleri ben isten geldigimde yine ayagina cay bekleyen oydu

Maddi durumunuz nasıl? Çalısmak, üretmek bunlar güzel seyler ama neden esiniz karar veriyor onu anlamadım. Hayatınıza bu kadar müdahele etmesi dogru mu? Basta calısma simdi de calıs demesi garip.
Calisirken kenari biraz para koyma sansimiz oldu. O da bunun guzelligine vardi snairim. Benim param direk kenari koyuluyordu. Tabi onun maasindan artan da

borcunuz harcınız var mı ?
eşinizin maaşıyla geçinip birikim yapabiliyor musunuz ?
Maddi durumumuz iyi. Geciniyoruz cok rahat sekilde cok sukur. Kenari koyamiyoruz ama. Zaten surekli etrafa biseu almaktan kartinj da dolduruyor. Bi donem abisinin durumu kotuydu ona para da yolluyordu falan

Kadınların çalışması ve kendi ayakları üzerinde durmasından yanayım. 17 senedir calışıyorum bir zararını görmedim aksine geleceğimle ilgili kaygı barındırmıyorum bünyemde.
Birikim mi yapiyorsunuz? Ben calisirken direk ona yolluyirdum. Icinsen ihtiyacim kadarini alip. Caktirmadan cook cuzzi de olsa kenari koyuyordum ama

Eşiniz hiçbir konuda saygı duymuyor size.

Diyelim çalıştınız, aldığınız maaş üzerinde söz sahibi olabilecek misiniz?

Yoksa eşiniz maaşınızı alıp istediği gibi harcayacak mı?

Eşiniz hiçbir konuda saygı duymuyor size.

Diyelim çalıştınız, aldığınız maaş üzerinde söz sahibi olabilecek misiniz?

Yoksa eşiniz maaşınızı alıp istediği gibi harcayacak mı?
Harcama olmuyor allah icin. Direk kenari koyuyorduk calistigim donemde de. Icinden sadece kendi igtiyacim olani alip gerisini yolluyirdum. En basindan beri ole olmustu. Bazen mesai yattgnda caktirmadan kenari atiyirdum kendi oz birikimim adina

Bence çalışmak iyidir ama kendi istediğin yerde

Harcama olmuyor allah icin. Direk kenari koyuyorduk calistigim donemde de. Icinden sadece kendi igtiyacim olani alip gerisini yolluyirdum. En basindan beri ole olmustu. Bazen mesai yattgnda caktirmadan kenari atiyirdum kendi oz birikimim adina
Birikimi kendiniz yapsanız daha iyi olur bence. İlerisi için.

Çalışın o zaman, ev işleri için heder etmeyin kendinizi, yardımcı alın 15 günde bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…