- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
al benden de okadar..aynen paramla rezilim...
al benden de o kadar.. çalışmayı koca parası yiyenler daha kıymetli.. bende kendi ayaklarımın üstünde duruyorum diye kendimi avutuyorum.valla bende böyle güçlü kadın modundayım
ayaklarımın üzerinde duruyorum falan filan
etrafıma bakıyorum sonra çatır çatır koca parası yiyolar onlardan kıymetlisi de yok anlamadım bu işi
ben bi ayakkabı alırken on kere düşünüyorum
onlar çat çut her gün sipariş
bi terslik var ama çözersem zaten huzura erecem
Çalışacak kapasiteniz varsa biriktirme kapasiteniz de vardır. Neden birikiminizi kendiniz yapmıyorsunuz da eşinize gönderiyor sunuz. o sizden çook daha mı akıllı. Yoksa sizde AMA O İRKEK diyenlerden misiniz. Aklınızı başınıza toplayın. çalışacaksanız da çalışmayacaksanız da kendini karar verin ve birikiminizi kendiniz yapın. Haa illa beraber biriksin derseniz eşiniz de kalana size göndersin siz biriktirin. Rica ediyorum yaşınıza diplomanıza aklınıza hakaret etmeyin.Harcama olmuyor allah icin. Direk kenari koyuyorduk calistigim donemde de. Icinden sadece kendi igtiyacim olani alip gerisini yolluyirdum. En basindan beri ole olmustu. Bazen mesai yattgnda caktirmadan kenari atiyirdum kendi oz birikimim adina
Nokta koymalık yazı olmuş valla.Böyle sömürülürseniz tabi çalışmayı istemezsiniz. Maaş kartını eşine veren ya da içinden bir miktar alıp ona gönderen kadınların bunu yapma gerekçelerini anlamıyorum hiç. Hem çalışacaksınız, hem paranızı onun kontrolüne bırakacaksınız hem evin bütün iş yükü sizde olacak bir de yetmez gibi o paradan ailesine yardımda bulunacak... Feodal sistemin ağası o, marabası da siz maşallah.
Böyle sömürülürseniz tabi çalışmayı istemezsiniz. Maaş kartını eşine veren ya da içinden bir miktar alıp ona gönderen kadınların bunu yapma gerekçelerini anlamıyorum hiç. Hem çalışacaksınız, hem paranızı onun kontrolüne bırakacaksınız hem evin bütün iş yükü sizde olacak bir de yetmez gibi o paradan ailesine yardımda bulunacak... Feodal sistemin ağası o, marabası da siz maşallah.
Asla o erkekkk diyenlerden degilim. Ama kendisi ve ailesi oyleÇalışacak kapasiteniz varsa biriktirme kapasiteniz de vardır. Neden birikiminizi kendiniz yapmıyorsunuz da eşinize gönderiyor sunuz. o sizden çook daha mı akıllı. Yoksa sizde AMA O İRKEK diyenlerden misiniz. Aklınızı başınıza toplayın. çalışacaksanız da çalışmayacaksanız da kendini karar verin ve birikiminizi kendiniz yapın. Haa illa beraber biriksin derseniz eşiniz de kalana size göndersin siz biriktirin. Rica ediyorum yaşınıza diplomanıza aklınıza hakaret etmeyin.
aynen hem dışarda çalış, hem evde çalış, birde çocuklar valla nereye yetişeceğimi şaşırdım, kıymet bilinse o da yokValla hem calistim hem de evde oturdugum donem oldu. Ekstra hicbisi olmadi. Enazindan evde otururken yorulmuyroumkarsindaki insan onemli canim
Neden peki. Eşiniz vasi niz mi sizin. Anne babamız bırakın paramıza el koymayı içinden harçlık istese hepimiz pençelerimizi çıkarırız ama konu eş se**** piki kıcıcığım*** HAYIR NEDENBirikim mi yapiyorsunuz? Ben calisirken direk ona yolluyirdum. Icinsen ihtiyacim kadarini alip. Caktirmadan cook cuzzi de olsa kenari koyuyordum ama
O da ailesinin ve kendisinin sorunu. Lütfen silkelenin kendinize gelin.Asla o erkekkk diyenlerden degilim. Ama kendisi ve ailesi oyle
Kocaci olmaktan degil ki. Hır gur den insanlar tamam demek istemese de derler. Ya zaten benim mantigim kazaniyroum kurus vermem mantigi degil cubku ben calismiyorken de onun parasini yiyordum. Yani amaaaa. Hepsini vermeyi de taaabi ki onaylamiyrou.mNeden peki. Eşiniz vasi niz mi sizin. Anne babamız bırakın paramıza el koymayı içinden harçlık istese hepimiz pençelerimizi çıkarırız ama konu eş se**** piki kıcıcığım*** HAYIR NEDEN
Sjz benim yazdigimi detayli okuyup asla anlamamissinuzSiz çalışkan bir insan değilsiniz, çalışsanız da uzun ömürlü olmaz işlere devamlı girip çıkarsınız. O yüzden gerek yok bence adım atmanıza
Hep öyle olur zatenSjz benim yazdigimi detayli okuyup asla anlamamissinuz
Sizin kadar hır gür olmamasını o da düşünecek. O zaman siz onun maaş kartını alın o da hır gür olmasın diye tamam desin. Bi de üstelik zorla hır gür yaparak alıyor paranızı. Olacak iş değil.Kocaci olmaktan degil ki. Hır gur den insanlar tamam demek istemese de derler. Ya zaten benim mantigim kazaniyroum kurus vermem mantigi degil cubku ben calismiyorken de onun parasini yiyordum. Yani amaaaa. Hepsini vermeyi de taaabi ki onaylamiyrou.m
Keyfinize nasil geliyirsa hanfendi... kadin kadinin dusmani diye bosuna demiyorlar vallahi:)Hep öyle olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?