Çalışmam şart ama ... akıl verin kızlar ne yapmalı?

Hiisaarr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
1.447
1.538
48
Kızlar işe başlamam gerekiyor , kızım 11aylık çok düşkün bana sürekli ağlıyor emmek istiyor .
Eşim ile de ayrıyız, ailem destek oluyor her ihtiyacımızı karşılıyor . Yinede çalışmak istiyorum ben kendi param olsn istiyorum elimde.
Siz neler yaptınız .
Annem de ben bakamam diyor çok ağladığı için sinirlenirim diyor .
Sizce ne yapmalı , böyle bir durum yaşayan var mı?

Anneniz bakamazsa calisamazssiniz ki bence kres yasi gelene kadar bekleyin onun disinda evde yapabileceginiz bir is düşünebilirsiniz

Anneniz bakamazsa calisamazssiniz ki bence kres yasi gelene kadar bekleyin onun disinda evde yapabileceginiz bir is düşünebilirsiniz
Hiç öyle becerikli değilim :)
Elişi filan bilmem hiç , pasta börek ye yapamam okul vs derken onlara zaman ayıramadım ben .

Çalışmak istemenizin nedeni nedir para mı yoksa çocuğunuzun bakımından kurtulmak mı ?

Annenin çocuk ağlayınca sinirlenecek olması benim gözümü korkuttu doğrusu. Bu durumda annene değil, bakıcıya baktıracaksın. Alacağın maaş hem bakıcıya, hem de eve katkı sağlamaya yetecek mi?

Hiç öyle becerikli değilim :)
Elişi filan bilmem hiç , pasta börek ye yapamam okul vs derken onlara zaman ayıramadım ben .
En kotu bakim ve makyaj malzemeleri satan kisiler varya sizde bu ise yonelin bi arastirin yoksa zor gibi is annenizde bitiyor yoksa yapacak bisi yok maalesef

Ekonomik özgürlük yani evet ailem ihtiyaçlarımı karşılıyor ama nereye kadar düzenimi kurmak istiyorum artık .
Bebek kreş yaşına gelince kursanız düzeninizi? Ya da bakıcı tutacaksınız başka çaresi yok. Anneniz bakamam demiş.

İhtiyaçlarınızı aileniz mi karşılıyor? Eşiniz nerde?

Annenin çocuk ağlayınca sinirlenecek olması benim gözümü korkuttu doğrusu. Bu durumda annene değil, bakıcıya baktıracaksın. Alacağın maaş hem bakıcıya, hem de eve katkı sağlamaya yetecek mi?
Bkıcıya bırakamam annem asla şiddet uygulamaz bundan adım gibi eminim.
Ama kadın iki çocuğa nasıl baksın hele kızım bu denli huysuz ken kreş düşünüyorum ama aklım kalır , bilmiyorum ne aradığımı bende .

Ama kadın iki çocuğa nasıl baksın hele kızım bu denli huysuz ken kreş düşünüyorum ama aklım kalır , bilmiyorum ne aradığımı bende .
Eşimle ayrıyız demişsin, birleşme ihtimaliniz yok mu?

Bildiğim kadarı ile okuyorsun sanırım örgün hem okul hem çalışmak hem de bebek sizi yorabilir diye düşünüyorum büyük kızınızın okul yaş kaç bilmiyorum ama onu anasınıfı yada kreşe gönderip sadece küçük kızına bakamaz mı annen.

Bildiğim kadarı ile okuyorsun sanırım örgün hem okul hem çalışmak hem de bebek sizi yorabilir diye düşünüyorum büyük kızınızın okul yaş kaç bilmiyorum ama onu anasınıfı yada kreşe gönderip sadece küçük kızına bakamaz mı annen.
Evet okul da var :olamaz:
Ben altından Kalka bilirim annem de bakar ama kızımı nasıl yaparım bu huysuzluğu ne zaman geçer , örnek verecek olursak emerek uyumak istiyor ,ayakta sallanmaktan hoşlanmıyor ağlıyor .
Sütten kesmeye kıyamıyorum .
Hiç 1yaş bebek gibi değil ,sanki 3 aylık bebek gece uykusu da normal değil .
İmdat diye bağırmak istiyorum:rolleyes:

Ayrı mısınız yoksa resmi olarak boşandınız mı? Boşandıysanız nafaka alıyor musunuz?

Parça bası iş yapabilirsin canım avaeveiş diye bir oluşum var araştır istersen. 17 aylık Kısım var geceleri parça bası iş yapıyorum boncuk pul işleme iplik temizleme Sipariş gelirse kanavice yapıyorum

Parça bası iş yapabilirsin canım avaeveiş diye bir oluşum var araştır istersen. 17 aylık Kısım var geceleri parça bası iş yapıyorum boncuk pul işleme iplik temizleme Sipariş gelirse kanavice yapıyorum
Bi bakım internetten onada teşekkür ederim.

Back
X