- Konu Sahibi blackrose_17
ben bebeğimi 3,5 aylıkken bıraktım kv.me. çok da mutlu geldim işe. çünkü ben çalışıp ürettikçe mutlu oluyorum. ben mutlu olunca bebeğim de mutlu oluyor. çocuğunla geçirdiğin vaktin çokluğu değil kalitesi önemli. 1,5 yaşında oğlum var çok şükür nice annesi evde oturan çocuktan aydaşından çok daha sosyal ve çok daha gelişimi ileride. çünkü her gün tek tek ilgileniyorum oynuyorum.kaç aylıkken bıraktınız bebeklerinizi?
bu arada işim dışında tiyatro ile de ilgileniyorum. o da alıştı benim yaşam tempoma her ortama uyum sağlıyor. herkesle anlaşabiliyor.
sabahları babaannesine giderken güle güle canım annem diyor. akşama görüşürüz canım oğlum diyorum tamam diyor. bir kere bile ağlamadı arkamdan çünkü 3,5 aylıktan, bıraktığım günden beri hep konuştum. oğlum ben seni çok seviyorum ve anneler çalışırlar çocuklar da anneanne ve babaanneleri ile oynarlar sonra akşam anneleri gelince birlikte güzel vakit geçirirler diye. o da hep dinledi ve anladı sanıyorum. çünkü dediğim gibi hiç arkamdan ağlamaz.
çalışan anne çocukları daha dışarlıklı oluyor inan bana. eğer bakan kişi gönlünce güvenebileceğin biri ise düşünme işe dön. yeter ki bebeğinle sık sık ve kaliteli zaman geçir.