Merhaba hanımlar,
Ben 24 yaşındayım, 6 aylık evliyim. Şimdiye kadar birkaç iş yerinde çalıştım ama işi sevsem de sevmesem de hep aynı hislere kapıldım.
Sabahın kör vaktinde kalkıp işyerinde soluğu almak, akşam yorgun argın eve gidip ancak yemek yemeye derman bulabilmek, patronumu eşimden daha çok görmek gibi şeylerin arasında hep "aslında yaşamadığımı" hissettim.
Geçim sıkıntım olmasaydı zevk için yine çalışırdım ama kendi işimde. Hobilerimden iş meydana getirirdim.
Canım sıkıldıkça kapatır çıkar, gezer dolaşır, denizin kokusunu içime çeker, evime gidip bir tatlı yapardım. Sonra da afiyetle yerdim mesela..
Ama maalesef bunlar yalnızca hayal. Ben feci halde sıkılıyorum ve hayatın boşa akıp geçtiğini hissediyorum. Yaşamanın "çalışmak"tan çok daha fazlası olduğunu düşünüyorum ama düşüncelerim yalnızca düşünce olarak kalıyor ve mutsuz hissediyorum.
Benim gibi düşünenler varsa fikir alışverişinde bulunalım.
Bu arada benim gibi düşünmeyenlerden akıl isteseydim konuyu Bir Derdim Var bölümüne açardım. Amacım sohbet. Umarım anlaşılmışımdır. Teşekkür ederim.
Canım, hayırlı uğurlu olur inşallah evliliğin.hislerime tercüman olmuşsun. inşaallah 5,5 ay sonra evleniyorum, ve şu an her işimi sağolsun annem yaptığı halde sürekli yorgunum. evlenince nasıl olacak nasıl işlerin üstesinden geleceğim bilmiyorum. hep hayalim butik bir pastane açmak ama ona da sermaye lazım.
evlendikten sonra borçları kapatmak için bir süre çalışmak zorundayım, ama sonrasını bilmiyorum. kocama, aileme zaman ayırmak onlar için bir şeyler yapmak isterim sanırım.
Canım, hayırlı uğurlu olur inşallah evliliğin.
Ben de evlenmeme kısa süre kala senin gibi düşünmeye başlamıştım. Gerçekten zormuş. Kesinlikle ama kesinlikle kadın çalışıyorsa evdeki düzeni bozmamak lazım. Bir kere ipin ucunu bıraktın mı gidiyor çünkü. Allah'tan benim eşim evin dağınıklığını falan çok dert etmez. Benim de yorulduğumu bilir, bazen kendisi toplar. İnşallah seninki de anlayışlıdır da stres üstüne stres gelmez.
İşyerimde oturup camdan dışarı baktığımda yürüyen insanlar görüyorum. Aklıma ilk gelen "işleri yok mu acaba?" oluyor. İzinli midirler, çalışmıyorlar mıdır.. Hayat dışarıda ve ben bir köşede maaşımı hak etmeye uğraşıyorum.. Çok yazık oluyor gerçekten.
Ben de yapamam gibi geliyor. Çocuğa da çok uzağım aslına bakarsan. Ama eğer çocuk sahibi olmaya karar verirsem de çalışmama gerek olmayacak kadar maddi rahatlığım olsun isterim. Çocuk sefil, ben uykusuz. Çok zor yani. Her şeyin hayırlısını dilemek lazım tabii. Dua edelim de evdeki hesap çarşıya uysun :)çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.
ben de aynısını düşünüyorum sokaktaki insanları görünce.
bir de iş yerinde çalışan çocuğu olan insanlara hayret ediyorum, bazılarının ihtiyacı da yok. çocukları hasta olunca onları da işe getiriyorlar. kendimi düşünüyorum, yapamazdım gibi geliyor.
hele ki ihtiyacım olmadan çocuk varken çalışamazdım.
Hoş geldin, ben de bugün çalışıyorum ve kaçta çıkacağım da işlere göre netlik kazanıyor.cumartesileri de eşşek gibi çalışan biri olarak can-ı gönülden katılıyorum bu düşüncenizee
ben 4.30ta çıkıyorum cumartesi o da kış uygulaması olduğu içinHoş geldin, ben de bugün çalışıyorum ve kaçta çıkacağım da işlere göre netlik kazanıyor.
En sevdiğim gün Cumartesi idi ta kiii çalışana kadar
cumartesileri de eşşek gibi çalışan biri olarak can-ı gönülden katılıyorum bu düşüncenizee
ben de çalışıyorum cumartesi günleri. işe girerken 2 ay içinde cumartesiler kalkacak dediler 5. ayım hala kalkmadı. yılbaşından sonra ayda 1 cumartesi izinli olacakmışız. ama evlendikten sonra cumartesileri çalışmayacağımı söyledim üstlerime.Hoş geldin, ben de bugün çalışıyorum ve kaçta çıkacağım da işlere göre netlik kazanıyor.
En sevdiğim gün Cumartesi idi ta kiii çalışana kadar
Yazın kaçta çıkıyorsun?ben 4.30ta çıkıyorum cumartesi o da kış uygulaması olduğu için
cumartesi çalışmak kadar saçma ve iğrenç birşey yok zaten sanırımben de çalışıyorum cumartesi günleri. işe girerken 2 ay içinde cumartesiler kalkacak dediler 5. ayım hala kalkmadı. yılbaşından sonra ayda 1 cumartesi izinli olacakmışız. ama evlendikten sonra cumartesileri çalışmayacağımı söyledim üstlerime.
nişanlım çalışmıyor cumartesi günleri. şu an bile bu günü onsuz geçirmek koyarken evlenince onu evde yalnız bırakamam.
bu ofise daha yeni başladım tahmini 5.30dur yazın daYazın kaçta çıkıyorsun?
Baştan söylemekle çok iyi yapmışsın. Umarım istediğin gibi olur.ben de çalışıyorum cumartesi günleri. işe girerken 2 ay içinde cumartesiler kalkacak dediler 5. ayım hala kalkmadı. yılbaşından sonra ayda 1 cumartesi izinli olacakmışız. ama evlendikten sonra cumartesileri çalışmayacağımı söyledim üstlerime.
nişanlım çalışmıyor cumartesi günleri. şu an bile bu günü onsuz geçirmek koyarken evlenince onu evde yalnız bırakamam zaten haftada sadece 2 günümüz var rahat edebileceğimiz.
Aynen ya benim eşim bazen pazarları bile gidiyorcumartesi çalışmak kadar saçma ve iğrenç birşey yok zaten sanırım
bende bir sene daha bekleyeceğim artık sonra kendi ofisimi açıcam şu para bir birikmedi kiBaştan söylemekle çok iyi yapmışsın. Umarım istediğin gibi olur.
Aynen ya benim eşim bazen pazarları bile gidiyor
Ben dayanamazdım.. Ama o sırf geçim sıkıntısı çekmeyelim diye katlanıyor.
Başvuru yaptığı yerlerden haber de gelmiyor ki çıksın..
Hayırlısı olsun. Paralar nereye gidiyor bir anlasam zatenbende bir sene daha bekleyeceğim artık sonra kendi ofisimi açıcam şu para bir birikmedi ki
amin inşallah. paralar nereye gidiyor hiçbir fikrim yok altı delik kumbaraya atıyor gibiyimHayırlısı olsun. Paralar nereye gidiyor bir anlasam zaten
Hayatımızı satıyoruz resmen ama küçük bedellere.
Aslında bizimki kiraya gidiyor biraz.amin inşallah. paralar nereye gidiyor hiçbir fikrim yok altı delik kumbaraya atıyor gibiyim
Hayırlısı olsun. Paralar nereye gidiyor bir anlasam zaten
Hayatımızı satıyoruz resmen ama küçük bedellere.
valla benim para çeyize gidiyor bu aralar ben nereye gittiğini biliyomamin inşallah. paralar nereye gidiyor hiçbir fikrim yok altı delik kumbaraya atıyor gibiyim
çeyiz beni öldürüyor zaten daha ona başlamadım bile bir liste yaptım sonra içim şişti bir daha bakmadım listeyevalla benim para çeyize gidiyor bu aralar ben nereye gittiğini biliyom
aman ya napalım insanoğlunun derdi bitmiyor ki allah sağlık sıhhat versin deAslında bizimki kiraya gidiyor biraz.
Ev alsak diyoruz ama o da uzun süre ödeme yapmayı gerektirecek (kredi).
Altından kalkabilir miyiz, işler yolunda gider mi..
Böyle diye diye delirecem sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?