- 8 Ağustos 2016
- 46
- 111
- 13
Nisanlima cok guveniyorlar.Maddi durumu cok iyi .Şunu dusunmuyorlsr ama evlilik iki kisilik.hep o hep o olunca ileride nisanlim basima kakicakHer seyi ben yaptim ettim diye ondan da korkuyorum
Cocuk değilsin soncta konuş ailenle lazım oldgunda yollarım ama her ay duzenli yapamam bnm para biriktrmem lazım araba alcam falan de yda birikim yapcam geleceğim için de sonucta aailen her zaman yanında olmucakNisanlima cok guveniyorlar.Maddi durumu cok iyi .Şunu dusunmuyorlsr ama evlilik iki kisilik.hep o hep o olunca ileride nisanlim basima kakicakHer seyi ben yaptim ettim diye ondan da korkuyorum
Haklisiniz yardimcinolmak tabiki isterim ama surekli.dile getirilmesi ve su kadar para istiyoruz denmesi zoruma gidiyorben de aileme yardim ediyorum. ailemin yanindayim ve maddi manevi yardimimi esirgemiyorum. onun dışında rahat harcıyorum kendime de. ama benim ailem bir gün olsun sen de bize su kadar ver kizim demedi. aksine babam hep kendilerini kurtarsinlar bana yeter dedi. karsimda böyle fedakar bir aile olunca ayaklarına sermek istiyor insan herseyi. anneniz de kotu niyetinden soylemese bile dile dokunce cok sevimsiz bi durum çıkmış ortaya. biraz olsun belirtin isterseniz kendinizi kötü hissettiginizi.
Nisanlimi hic karistirmadan evi sadece ben mi alsamKredi vs cekip , aileme soylemem zorlandgiimda nisnalimdan yardim isterim. En azindan evi bahane ederim
400 ya da 500Sen okurken ne kadar yolluyorlardı
Ailem şöyle düşünuyor en azindan bana oyle hissettirdiler.Nisanlim tek cocuk durumlari da cok iyi.Nasilsa kocasi bakar nilsunun maasi da bize kalir.Ama kizimiz laf mi isitir kv kp laf mi eder , nisanlisi bir sey mi der umurlarinda degBence ev için o da maddi olarak zorlanıyor yardım bekliyor deyin.Hem daha uygun bir bahane olur bence.
Alacağınız para belli yani.Düğünü var,eşyası var,evi var bir sürü masrafınız olacak sizin.Ayda 1000 tl gönderseniz gönderseniz en fazla 1 ay gönderebilirsiniz siz.
Ayrıca 500 tl bile çok.Kardeşinizi siz mi dünyaya getirdiniz ? Onun sorumluluğunu anne-babası almalı önce siz değil,böyle bir şey istemeye hakları yok sizden.Kardeşiniz için gönlünüzden ne kadar koparsa gönderin anlatın durumunuzu o anlar bence.
Of çingenelik yapma mıAnlatabilsem keske aileme .Laf arasinda evlenince masrafim olcak vs . Yine de kardeisme aylik 300 _500 elime ne gecerse yollarim dedim.Annem cingenelik yapma da duzgunce bin tl yolla.dedi
Ailem şöyle düşünuyor en azindan bana oyle hissettirdiler.Nisanlim tek cocuk durumlari da cok iyi.Nasilsa kocasi bakar nilsunun maasi da bize kalir.Ama kizimiz laf mi isitir kv kp laf mi eder , nisanlisi bir sey mi der umurlarinda deg
Nisanlim bakar diye dusunuyorlarAyrıca öğretmen siniz anladığım kadarıyla suan atansanız maasınız 2500 filan olacak bin tl nasıl istiyorlar ki sizden 1500ün 700u kira olur ne 250si yol yemek olur sadece okul için ee faturalara ne kaldı çok saçm il dışına atanın ve araba alın kredi ödeyin borcum var kalmıyor deyin kızmayın ama asıl çingeneliği anneniz yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?