- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
Maaş kartını alacak değiller ya sana aylık bın lira yolladılar mı ne yolladılarsa onu yollarım de ama bu sefer de kimse bana okuttuk diyemez de benim ailem de aynıydı ya anlatsam seninkinden beter çok bahtsızım iki taraftan da her daim para bekleyen ailem ve kp kv var be kimseye vermiyoruz valla bizim başımıza da kayınbirader bela oldu 2 ay önce yeter artık bi kurus vermiycez diye tavrımı koydum verirse eşim ayırcam paraları çok özeniyorum hatta kıskanıyorum sevgi dolu aileleriNisanlim bakar diye dusunuyorlarTamam nisanlim durumu iyi her istedigimi de alir yapar annesi babasi da oyle.Ama her sey bi yere kadar ben tutup o kadar para gondersem kim olsa laf eder . Gerci benim laf isitmem umurlarinda mi bilmiylrum
Ailem şöyle düşünuyor en azindan bana oyle hissettirdiler.Nisanlim tek cocuk durumlari da cok iyi.Nasilsa kocasi bakar nilsunun maasi da bize kalir.Ama kizimiz laf mi isitir kv kp laf mi eder , nisanlisi bir sey mi der umurlarinda deg
Ya varmi boyle bir mantik. Daha evlenmemissiniz nisanlin sana neden baksin? Neden sen nisanlinin ailesine mahcup olasin ki maasin var iken?Nisanlim bakar diye dusunuyorlarTamam nisanlim durumu iyi her istedigimi de alir yapar annesi babasi da oyle.Ama her sey bi yere kadar ben tutup o kadar para gondersem kim olsa laf eder . Gerci benim laf isitmem umurlarinda mi bilmiylrum
Merhaba kizlar.Atama bekliyorum buyuk ihtimalle olacak gibi duruyor.Olmasa da özelde is buldum hemen hemen kadrolu öğretmen maasi kadar.
Konu ailem... Beni bugune kadar buyuttuler , onlar soylemese bile ben zaten onlara para gönderirim.Ama surekli her gun "nilsu da para gonderir essek degil ya " , " nilsu okutur kardesini tek oglan ne de olsa "( bu arada kardesim universiteye gidicek bu sene , annem nilsu kardesine aylik bin tl gonderse evde yemek yapmaz oglum rahat eder her gun disarida yer diyor )
Kizlar para gondermek zoruma gitmez ,ben zaten onlar soylemese de gonderirim.Surekli soylemeleri hic hosuma gitmiyor.Nisanliyim ev almayi dusunuyoruz benim isim kesinlesince .Ileride cocuk olcak vs. Şu anda bin tl gibi bira rakami.gondersem de ileride nasil gonderirim kiKeske elimden gelse de gondersem .kardesimin okulu 6 yil .Baska bir kardesim de var o da seneye biticek okulu.Annem her gun nilsu ayda bin tl gonderse aysu bin tl gonderse ogluma da yeter bize de dedikce uzuluyorum
Merhaba kizlar.Atama bekliyorum buyuk ihtimalle olacak gibi duruyor.Olmasa da özelde is buldum hemen hemen kadrolu öğretmen maasi kadar.
Konu ailem... Beni bugune kadar buyuttuler , onlar soylemese bile ben zaten onlara para gönderirim.Ama surekli her gun "nilsu da para gonderir essek degil ya " , " nilsu okutur kardesini tek oglan ne de olsa "( bu arada kardesim universiteye gidicek bu sene , annem nilsu kardesine aylik bin tl gonderse evde yemek yapmaz oglum rahat eder her gun disarida yer diyor )
Kizlar para gondermek zoruma gitmez ,ben zaten onlar soylemese de gonderirim.Surekli soylemeleri hic hosuma gitmiyor.Nisanliyim ev almayi dusunuyoruz benim isim kesinlesince .Ileride cocuk olcak vs. Şu anda bin tl gibi bira rakami.gondersem de ileride nasil gonderirim kiKeske elimden gelse de gondersem .kardesimin okulu 6 yil .Baska bir kardesim de var o da seneye biticek okulu.Annem her gun nilsu ayda bin tl gonderse aysu bin tl gonderse ogluma da yeter bize de dedikce uzuluyorum
Ben de yakın zamanda böyle bişey yapcam bence evlenmeden kendi üstüne ev almak fikri çok güzel bişey zaten,sonra yarın bir gün birşey olunca evim var huzurunu hissedersin eminim..Nisanlimi hic karistirmadan evi sadece ben mi alsamKredi vs cekip , aileme soylemem zorlandgiimda nisnalimdan yardim isterim. En azindan evi bahane ederim
Nisanlimi hic karistirmadan evi sadece ben mi alsamKredi vs cekip , aileme soylemem zorlandgiimda nisnalimdan yardim isterim. En azindan evi bahane ederim
O değil de şu düşüncen sana bu Dünyada da ahirette de kazandırır. Helal olsun.Dimi zaten beni okutmus etmisler elimden geldigi kadar gonderirim.Biraz nisanlimin cok para kazaniyor ona da guveniyorlarr ama ben bin tl gonderiyorsam esim de kendi ailesine bint l gondersin isterim.Benim ki aileyse onunki de aile.Buna da güc dayanmaz ki hele ki cocuk olunca
Anlatabilsem keske aileme .Laf arasinda evlenince masrafim olcak vs . Yine de kardeisme aylik 300 _500 elime ne gecerse yollarim dedim.Annem cingenelik yapma da duzgunce bin tl yolla.dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?