annenize böye bir şey söylemem hoşunuza gitmeyebilir ama bence asıl kendisi çingenlik yapıyor, kusura bakmayın.siz o parayı kendiniz için ve eğer olursa ilerideki kendi çekirdek aileniz için kazanıyorsunuz.sıkışık oldukları zamanlarda tabiki de istesinler ama her ay 1000 tl beklemeleri hoş değil.olmadı ilk iki üç ay verin, sonra da "anne bak denedim olmadı, size 1000 lira verince elimde kalan parayla rahat geçinemiyorum, ben bu parayı kendi alın terimle kazanıyorum, rahat rahat harcamak hakkım" deyin.Anlatabilsem keske aileme .Laf arasinda evlenince masrafim olcak vs . Yine de kardeisme aylik 300 _500 elime ne gecerse yollarim dedim.Annem cingenelik yapma da duzgunce bin tl yolla.dedi
ama erkek o ,her türlü lüx onun hakkıNe demek yemek yapmayı bilmez,dışarıdan yer ?
Bu nasıl bir lüks ?
Yok malesef ;(Peşinatın var mı ?
Yok malesef ;(
Hic aklima gelip sormadim.Nisanlim tek çocuk ailesi de cok varlikli.O kadar cok sey bekliyorlar ki dugunde karsi taraftanNişanlısın ailen para istiyo
Sor bakalım anneciğine kaç bilezik yapıcakmış sana ?
Sağolun.Ailem istiyor ki nisanlimin ailesinin durumu iyi.Onlara bir sey yapmayalim nilsu ya da kocasi bakar evlense de maaşi bize kalir.Zaten ogretmen maasi ne kadar da bin tl gondercemO değil de şu düşüncen sana bu Dünyada da ahirette de kazandırır. Helal olsun.
Aile neden para ister anlamam ki . .
Para olarak gördüğü için .
Bekarken tüm maaşımı anneme verdim harcamadı biriktirdi yıllarca maaşım kadarda harçlık verdi bana .
Benim paramla 1 ekmek alınmışlığı yoktur.
Ama böyle aileleri görünce durup durup sarılmak istiyorum aileme.
Arkadaşım evlendi boşandı annesi bebeğe ben bakıcam dedi kızın tüm maaşını alıyo yemek kartınada el koydu . Primleriyle üstüne başına bişeyler alıp yol parası yapıyo. Alamadığı ay sabah akşam 5 km yürüyo ve annesi ben okadar çocuğuna baktım diyip hasır bilezik istiyo
kötü yoka düşmesini bekliyo sanırım
yszık diyorum böyle ailelere olmasalar daha iyi olurmuş
Ailem 1 kuruş para beklemez. .
Bende onlardan beklemem. .
Ama en büyük destekçim ailem
Maddi manevi her zaman. .
Bunu bilmek yeter . .
T triskadan nagmeler
Aile bu demek zaten. İşe başlayan çocuklarının maaşlarına akbaba gibi çöküp para makinesi gibi görmek değil.
İhtiyaçları vardır seninde paran vardır verirsin ama budurum bambaşka
Offf uzuldum yaPara olarak gördüğü için .
Bekarken tüm maaşımı anneme verdim harcamadı biriktirdi yıllarca maaşım kadarda harçlık verdi bana .
Benim paramla 1 ekmek alınmışlığı yoktur.
Ama böyle aileleri görünce durup durup sarılmak istiyorum aileme.
Arkadaşım evlendi boşandı annesi bebeğe ben bakıcam dedi kızın tüm maaşını alıyo yemek kartınada el koydu . Primleriyle üstüne başına bişeyler alıp yol parası yapıyo. Alamadığı ay sabah akşam 5 km yürüyo ve annesi ben okadar çocuğuna baktım diyip hasır bilezik istiyo
kötü yoka düşmesini bekliyo sanırım
yszık diyorum böyle ailelere olmasalar daha iyi olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?