- 23 Mart 2015
- 5.759
- 12.179
- 448
- 36
Oooo ayrımcı anne en sevmediğimKardesim anlayisla karsilar eminim.Hatta yollamami istemiyor o her seyi kendi yapmak.istiyor.Sorun annem ve babamda .Hatta daha cok annemde.Tek erkek cocuk oldugu icin inanilmaz derecede evlat ayrimu yapiyor.Evde o ne isterse o piser , nereye gitmek isterse oraya gidilir.Arada annem erkek kardesimle yatar... Yani saymakla bitmez yine cok sukur baska biri olsa cok simarirdi erkek kardesimden degil de annemdendolayi oldugu icin kardesimle konusmam bir ise yaramaaz ;?(
Aynen oyle canim yaOooo ayrımcı anne en sevmediğim
O zaman işler değişti anneme bir kuruş bile vermezdim.
Bu ev işi iyi olmuş o zaman ne derse desin takma ciddiye alma derim.
Anne ben 2.sınıf evladım benim param ne ki demek lazım da işte denilmiyor malesef.
atanınca evlenene kadar ev tutacaksan 1000 tl artmaz (anca ortak ev felan tutcan kirayı masrafları payşascan da ole )500 dedigimde bile cingenelik yapma dediler
ev için baya bi de pesinat lazım zaten varmı kiNisanlimi hic karistirmadan evi sadece ben mi alsamKredi vs cekip , aileme soylemem zorlandgiimda nisnalimdan yardim isterim. En azindan evi bahane ederim
Merhaba kizlar.Atama bekliyorum buyuk ihtimalle olacak gibi duruyor.Olmasa da özelde is buldum hemen hemen kadrolu öğretmen maasi kadar.
Konu ailem... Beni bugune kadar buyuttuler , onlar soylemese bile ben zaten onlara para gönderirim.Ama surekli her gun "nilsu da para gonderir essek degil ya " , " nilsu okutur kardesini tek oglan ne de olsa "( bu arada kardesim universiteye gidicek bu sene , annem nilsu kardesine aylik bin tl gonderse evde yemek yapmaz oglum rahat eder her gun disarida yer diyor )
Kizlar para gondermek zoruma gitmez ,ben zaten onlar soylemese de gonderirim.Surekli soylemeleri hic hosuma gitmiyor.Nisanliyim ev almayi dusunuyoruz benim isim kesinlesince .Ileride cocuk olcak vs. Şu anda bin tl gibi bira rakami.gondersem de ileride nasil gonderirim kiKeske elimden gelse de gondersem .kardesimin okulu 6 yil .Baska bir kardesim de var o da seneye biticek okulu.Annem her gun nilsu ayda bin tl gonderse aysu bin tl gonderse ogluma da yeter bize de dedikce uzuluyorum
Anlatabilsem keske aileme .Laf arasinda evlenince masrafim olcak vs . Yine de kardeisme aylik 300 _500 elime ne gecerse yollarim dedim.Annem cingenelik yapma da duzgunce bin tl yolla.dedi
Kardesim anlayisla karsilar eminim.Hatta yollamami istemiyor o her seyi kendi yapmak.istiyor.Sorun annem ve babamda .Hatta daha cok annemde.Tek erkek cocuk oldugu icin inanilmaz derecede evlat ayrimu yapiyor.Evde o ne isterse o piser , nereye gitmek isterse oraya gidilir.Arada annem erkek kardesimle yatar... Yani saymakla bitmez yine cok sukur baska biri olsa cok simarirdi erkek kardesimden degil de annemdendolayi oldugu icin kardesimle konusmam bir ise yaramaaz ;?(
Ben yazacaktım. Erkek kardeş evlenmeye kalkınca ortaya çıkacak asıl cümbüş.İlginç...
Evlat ayrımını da geçmiş bu durum annen neredeyse patolojik bir bağlılık besliyor.
Nisanliniza acik acik anlatarak hata etmissiniz.Kizlar bu arada sehir disina yani nişanlimin olduğu sehre geldim.Nisanlima anlattim o bana sen nasil istersen , sonuçta alninin teriyle o parayi kazanan sensin dedi.Benim gorevim zaten evi gecindirmek dedi.Ben de istemedigimi her seyin bir siniri oldugunu ve bir seyler alip en azindan ileriye yonelik birikim yapariz hem de bahanesi olur dedim.Nisanlim deniz kenarinda bir sehirde yasiyor .1+1 evler bile 200 binden basliyor .Nisanlim kabul etti ileriye yonelik birikim olmasi icin, kendisi de yardim edicej ortak bir ev alalim yazlik gibi de kullaniriz dedik.Anneme anlattum boyle boyle ev alicaz hem yazlik gibi kullaniriz hem de sıkıstigimizda ileride satariz birikim olur dedim.Biraz zorlancaz ama kayinpederim de yardimci olacakmis zorlandigimizda dedim.Hic bir sey demedi
Biz cok uzun zamandir taniyoruz birbirimizi.Zannetmiyorum kotu dusunecegini .Her seyi de acik acik konusurz dhaa sonra baska sorunlar cikmasin diyeNisanliniza acik acik anlatarak hata etmissiniz.
Gelir seviyesi yuksekse belki de gözünde akbaba bir aile canlanmistir. Yarin birgun babaniz 2 lira istese somuruldugunu zannedecek.
Bence ailenizin imajini yerleyeksan etmissiniz.
Anlıyorum ama sana yine de bir tavsiye. Ailenle alakalı her seyi söyleme.Biz cok uzun zamandir taniyoruz birbirimizi.Zannetmiyorum kotu dusunecegini .Her seyi de acik acik konusurz dhaa sonra baska sorunlar cikmasin diye
Edebiyat öğretmeniyim. Öğretmen maasini ne görmüş senin ailen? Ek ders şu bu derken zorlamayla 3 milyar anca aliyoruz. 1 milyar cok yuksek bir rakam ogrenci icin. Madem ihtiyacı var devletten burs kredi alsin. Nisanliyim demissin nisanlin ne kadar da zengin olsa kavga sirasinda yuzune vurur her seyi bn yaptim der. Annenin dedigi rakami vermek icin 5-6 milyardan asagi almamak lazim. Eviniz yok ev alacaksiniz. Bugun duzgunAnlatabilsem keske aileme .Laf arasinda evlenince masrafim olcak vs . Yine de kardeisme aylik 300 _500 elime ne gecerse yollarim dedim.Annem cingenelik yapma da duzgunce bin tl yolla.dedi[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?