- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
Baska bir kardesim de var o da seneye biticek okulu.Annem her gun nilsu ayda bin tl gonderse aysu bin tl gonderse ogluma da yeter bize de dedikce uzuluyorum
kızma ama asıl annenin böyle istemesine çingenelik denir. Ailene katkı olsun diye gönderirsin bir miktar ama evi ve kardeşini tek sen geçindirmek zorunda değilsin. ne kadar maaş alıyorsunki. bin tl göndersen sen ne yiyip içeceksin.Anlatabilsem keske aileme .Laf arasinda evlenince masrafim olcak vs . Yine de kardeisme aylik 300 _500 elime ne gecerse yollarim dedim.Annem cingenelik yapma da duzgunce bin tl yolla.dedi
Malesef cok bariz sekilde varDaha okulu bitmemiş ve daha işe girmemiş kardeşiniz üzerine de yapılıyor yani bu planlar, çok ilginç.
Üstelik sizden 1000, diğer kardeşinizden 1000 yani toplam 2000 tl erkek kardeşinize gidecek.
Erkek-kız ayrımı mı var ailenizde?
Izmirde tıp okuyacak .Aslinda yurt fiyatlsrincok degismiyor ama bizim paşa her gun disarida yerse isimiz zorYorumları okuyamadım kusura bakmayın.
Kardeşiniz hangi şehirde okuyacak hangi bölüm bi söyler misiniz?
Hemen bi bütçe çıkarıcam size :)
Kizlar bu arada sehir disina yani nişanlimin olduğu sehre geldim.Nisanlima anlattim o bana sen nasil istersen , sonuçta alninin teriyle o parayi kazanan sensin dedi.Benim gorevim zaten evi gecindirmek dedi.Ben de istemedigimi her seyin bir siniri oldugunu ve bir seyler alip en azindan ileriye yonelik birikim yapariz hem de bahanesi olur dedim.Nisanlim deniz kenarinda bir sehirde yasiyor .1+1 evler bile 200 binden basliyor .Nisanlim kabul etti ileriye yonelik birikim olmasi icin, kendisi de yardim edicej ortak bir ev alalim yazlik gibi de kullaniriz dedik.Anneme anlattum boyle boyle ev alicaz hem yazlik gibi kullaniriz hem de sıkıstigimizda ileride satariz birikim olur dedim.Biraz zorlancaz ama kayinpederim de yardimci olacakmis zorlandigimizda dedim.Hic bir sey demedi
Nisanlimi hic karistirmadan evi sadece ben mi alsamKredi vs cekip , aileme soylemem zorlandgiimda nisnalimdan yardim isterim. En azindan evi bahane ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?