Çok net olun. Bir şey söyledikleri zaman ben bu şekilde mutluyum. Kafam rahat bu konu bana tartışmaya kapalı deyin. Eşinizle mutlu iseniz sizin çalışıp çalışmamanız kimseyi ilgilendirmez. Anneni bile ilgilendirmez. Kendi içinizde mutlu bir düzen kurmuşsunuz. Maddi sorun da yok. Eee çalışmak istemeyebilirsin. Kocan da memnun kime ne.
Ben mühendisim. Bekarken epey çalışma hayatım oldu. Tecrübe için epey de süründüm. İş hayatında mobbing de gördüm ahlaksızlık da gördüm. Eforu seven bir insan değilim. Ama hayat icerisinde aktifligi seven,gezmeyi çok seven ( bir çok yeri gezmiş biriyim). İş hayatından nefret ediyorum. Çünkü fabrikaya girdiğimde sanki tüm özgürlüğümü elimden alıyorlar hissediyorum. Şahsi islerim için izin almak bana zül geliyor. Sürekli dönen dümenler karakterime atılmış bir bomba gibi hissediyorum.İs Yönetimlerinin berbatligi ve sömürü düzeninden nefret ediyorum. Yani mutsuz oluyorum. Şu an çok çok geçerli bir sebebim var
tüp bebek tedavisi görüyorum. Yaşım gelmiş 36'ya bu yaştan sonra kimsenin dir dirini çekemem. Önceliğim evlat sahibi olmak. İyi bir evlat yetiştirmek. Tüm hedefim bu. Güzel bir aile olmaktan daha öte bir şey yok şu dünyada.
Maddi durumuma gelince çok şükür sıkıntım yok. Kocam çok çalışkan bir adam. Geliri iyi. Aklı başında. Zaten öğlen evine geliyor. Yemeğini yiyor. İşe gidiyor gece 10'da geliyor. Bu adamın ev işi olarak bana hiçbir katkısı olamıyor. Olamaz da. Çünkü hep dışarıda. Şimdi ben çalışsam bu adamı ne zaman göreceğim biliyor musunuz? Sabah işe giderken bir de gece 10'da. Hadi bakalım siz olsanız çalışır mısınız? Giden ömürden gidiyor. Zaman geciyor. Gençlik bitiyor.Asla ihmal etmez. Her yerde birlikteyiz. Hastane,postane,gezmesi,sohbet. Çok iyi iki arkadasiz. Ondan ev işi adina hiçbir şey beklemiyorum. Ben yaparım. Benim evimin düzenini ben ayarlarım. Bundan da hiç gocunmuyorum. Çünkü karşımda her seyime koşan , düştüğümde beni silkeleyen bir kocam var. Ben bu adama bir ömür boyu yemek yaparım.
Kimse umrunuzda olmasın. Kişi nasıl mutlu ise öyle yaşasın. Koşulları ne ise ona göre hareket etsin. Ben bu konuda çok katıyım. Kimse bana çalış diye tutturama. Mutlu insanlara dışardan böyle boş beleş diretmeleri anlamıyorum. Her şeye karışma haddi bizim ülkemizde var.