• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmayan evliler lütfen fikir verin

İmkanınız var diye değil panik ataktan işi bırakmak zorunda kalmışsınız. Çocuk istemiyor değilsiniz, düşük yapmışsınız, olmuyor demişsiniz, inşallah olur sağlıkla.
Ve ayrıca eşiniz tek çocuk değil, bir de görümceniz var yani miras sadece sizin kocanıza kalamaz.
Tek çocuk falan değilsiniz, babanızın annenizin başka çocukları da var üvey de olsalar. Ve anne babanız da var.
Ayrıca eşim çalışmıyor gibi anlatmışsınız. Eşiniz gayet de çalışıyor.
Neyse işte böyle
Maalesef siz gibi konuşan ve yorum yapan çok fazla insan var. Teşekkür ederim gerçekten düşüktü bilmem neydi. Umarım hayat karşınıza siz gibileri çıkartır. Lütfen benim yorumlarıma karşılık vermeyin, yorum yapmayın.

Of gerçekten okumuyorsunuz, okuduğunuzu da anlamıyorsunuz. Açık açık anlatayım. Şahsıma ait aracım ve altın hesabımda hatrı sayılır miktar bi birikimim var. Evimiz var eşim ticaretle uğraşıyor. Eşimin büyük babasından kalan bi miras var ve evin tek oğlu, onların gelirleri de eşime ve bana geliyor. Emekli maaşı falan ne alaka anlayamadım. Biz evde karı koca oturup rızkı havadan beklemiyoruz. Çalışmaya maddi olarak ihtiyacım yok fakat duygusal olarak biraz zayıf bi karakter olduğum için, açık açık söyleyim insanlar özellikle eşimin akrabaları koca parası yiyo çalışsın kendi kazansın derdindeler, zorlarına gidiyor tüm mirasın eşime kalmasından. O yüzden çok üstümüze geliyorlar, çocuk yap, çalış, ne yaparsak bunaltıyolar. Lütfen ilk paylaştığımı okuyup eleştirin.
Biliyorum cok avam ve asla yaptıgım yapacagım bir sey degil fakat "Çekemeyen anten taksın" diye durum paylaşın diyesim geldi :D:D

Siz gibilerle nasıl baş edilir konu başlığı aslında. En güzel örnek. Çözüm ararken sorunu da tekrar deneyimlemiş olduk.
Görümceye hak vermeyi düşünmeyen birinin çevresinde de öyle insanlar olur. Haklı değilsin kusura bakma. Tek erkek olunca tüm mirasın ona kaldığını düşünmek ne oluyor?
İşine geleni yazma. Millet ona göre yorum yapınca da kalkıp dır dır edersen her şeyi de böyle çıkarırım zaten gizli değil profilinde duruyor.

Of gerçekten okumuyorsunuz, okuduğunuzu da anlamıyorsunuz. Açık açık anlatayım. Şahsıma ait aracım ve altın hesabımda hatrı sayılır miktar bi birikimim var. Evimiz var eşim ticaretle uğraşıyor. Eşimin büyük babasından kalan bi miras var ve evin tek oğlu, onların gelirleri de eşime ve bana geliyor. Emekli maaşı falan ne alaka anlayamadım. Biz evde karı koca oturup rızkı havadan beklemiyoruz. Çalışmaya maddi olarak ihtiyacım yok fakat duygusal olarak biraz zayıf bi karakter olduğum için, açık açık söyleyim insanlar özellikle eşimin akrabaları koca parası yiyo çalışsın kendi kazansın derdindeler, zorlarına gidiyor tüm mirasın eşime kalmasından. O yüzden çok üstümüze geliyorlar, çocuk yap, çalış, ne yaparsak bunaltıyolar. Lütfen ilk paylaştığımı okuyup eleştirin.
Görümcenize miras payı verilmedi mi?

Mirasla gelecek planladığınız için sanki biraz havadan para bekliyor gibisiniz ama neyse.

Hayırlısı olsun hakkınızda, siz yine de el malına çok güvenmeyin.

Şaka gibi miras sadece size geliyor. Görümce olsam ciğerinizi sökerim.. bi de övüne övüne yazmış pes! Allah kul hakkını asla affetmez.
Şaka mısınız ya burda kendimle ilgili durumu anlatıyorum. Hak var hukuk var tabi görümcemin hakkı verildi ne alaka şimdi.

Şaka mısınız ya burda kendimle ilgili durumu anlatıyorum. Hak var hukuk var tabi görümcemin hakkı verildi ne alaka şimdi.
He he verilmiştir ondan tek erkek, bize geliyor diyorsunuz? Ana baba ölmeden ne mirası verilmiş?
Neyse hak yiyenin zaten burnu b.ktan kurtulmaz. Beni ilgilendirmez kendi hayatınız..

Millet illa başkalarının hayatına burnunu sokacak ya…Biz böyle mutluyuz bir daha bu konuyu açmazsanız sevinirim de geç.. ben senin iyiliğin için … bilmemne diyenlere de iyiliğim için bunları konuşmayalım de bence…

Görümcenize miras payı verilmedi mi?

Mirasla gelecek planladığınız için sanki biraz havadan para bekliyor gibisiniz ama neyse.

Hayırlısı olsun hakkınızda, siz yine de el malına çok güvenmeyin.
Arkadaşlar kendimle ilgili durumu anlatırken görümcemi niye anlatayım. Tabi ki hak var hukuk var kızın herşeyi verildi. Mirasla gelecek planlamıyoruz, mirasla kalan dükkanı eşim işletiyor. Ayrıca tapuda üstümüze geçen 2 daire var kirada. Burda olayı üstü kapalı anlatıyorum detayları vermek istemiyorum mal mülk mü anlatıcaz. Üstelik anlatmak istediğim maddi manevi durum bu kadar iyiyken insanların beni asgari ücretle bi işte çalışıyo görmek istemesi. Lütfen yazdığım şeyi çarpıtmayın

He he verilmiştir ondan tek erkek, bize geliyor diyorsunuz? Ana baba ölmeden ne mirası verilmiş?
Neyse hak yiyenin zaten burnu b.ktan kurtulmaz. Beni ilgilendirmez kendi hayatınız..
Arkadaşım sanayi dükkanını kız nasıl işletsin. Ona verilen farklı eşime verilen farklı iki kardeş anlaşmış sanane banane.

Senin forumuna baktım asla huyum değil. Herkesin abuk sabuk işlerine burnunuzu sokmuşsunuz. Hayatınız bu kadar mı sıkıcı insanlarla uğraşıp duruyorsunuz. Bence burda yazılanları okuyup biraz üstünüze de alının. Çoluğunu çocuğunuz var onların ve kendi kişisel gelişim ve terbiyenizle ilgilenin.

Merhabalar ben 29 yaşında 5 senelik evliyim. Çocuk istemiyoruz eşimle. Kendimize vakit ayırmayı daha çok seviyoruz. Evcil hayvanlarımız var, düzenli spora gidiyoruz, evimizde vakit geçirmeyi puzzle, boya vs yapmayı, film izlemeyi çok seviyoruz. Zaten çok yakın arkadaştık aşka dönüştü ve o şekilde evlendik. Maddi olarak rahatız bi sıkıntımız yok. Evlendiğimiz ilk 2 sene özel sektörde çalıştım. Gece 11 de eve geliyordum ve sonra bazı nedenlerden işten ayrıldım ve bize, evliliğimize hatta ekonomik durumumuza bile daha iyi geldi. Sonra da eşim tekrar işe girmemi istemedi. Çok kopuk bi ilişkimiz olmaya başlamıştı çünkü ben geç saatte eve geliyordum kendi aracım olduğu için eşim almaya gelmiyordu. Bazen eve geldiğim de beni beklerken yemeğini yemiş hatta uyumuş bile oluyordu. Çok uzatmadan, şu anda da etrafımdaki herkes eşim ve ailesi hariç 'neden çalışmıyorsun, sıkılmadın mı çalış bence, çocuk da yapmıyorsunuz evde oturma' gibi şeyler söylüyorlar. Ama muhabbet olsun diye değil bildiğiniz üsteliyorlar. Eşimde bende çok rahatsız oluyoruz artık ne bayram ne özel gün bi araya gelmek istemiyoruz bu çocuk ve iş konusu yüzünden. Böyle bi durum yaşayan var mı, ne yapmalıyız? Onlara göre yaşayacak değiliz ama cevap verip kalp kırmamak için kimseyle görüşmüyoruz nerdeyse, çok can sıkıcı bi hal almaya başladı. Sizce nasıl yaklaşmalıyız? Bu arada bunları söyleyenlerin kendi aileleri darmadağınık yani kendi çocuklarıyla kıyaslayarak bi eleştiri değil yaptıkları.
tahminimce çocuğunuzun olmadığını düşünüp bunu öğrenmeye çalışıyor soranlar valla bu sorulardan kaçmak mümkün değil biz böyle rahatız deyin geçin

CİRİLLA yeni üyelik almış. Yaşını 2 yaş küçültmüş, engelli kedicikleri, annelere , çalışma hayatına ve çalışan kadınlara bakış açısı , yazım tarzı , IP adresine kadar aynı. Zaten salonkadını nick i de ona ait. Farklı hesaplarla yeni üyelikler oluşturup kendi konusuna kendisi yazıyor kendi kendisine destek oluyor bir acayip üye.

Anne ve babasının Almanya'da yaşadığını , tek çocuk olduğunu ve Almanya ya gittiğini söylüyordu ki bu da yalan ..Hatta kocası dönerciydi geçinemiyorlardı geceleri taksicilik yapıyor ama yine de beni çalıştırmıyor bana kıyamıyor diyordu. Kocası Trabzonlu . Tipik karadenizli asabi arada bir hırpalanıyor maalesef. Kv görümce hatta kp ile eşinin ameliyat çıkışında hastane odasında kavga çıkarmışlığı da vardır.

Karşınızda normal bir insan yok. Şizoid bir kişilik var. Yüz yüze gelseniz selam dahi vermeyeceğiniz asalak bir tip. Naçizane fikrim parmaklarınıza ve değerli vaktinize yazık ona yorum yazmayın. Bu sitenin 7/24 mudavimidir cazgırlığı ile üste çıkar başka hobisi yok ki salt sanal alemde baskın karakterde .Travmalarla dolu hayatında ne akademik bir başarısı var , ne mesleği var , ne çocukları , ne de doğru düzgün bir arkadaşı...Kendisi çocuk sahibi olamıyor diye çocuklu anneleri yeriyordu çocuk sesine tahammül edemiyormuş pati annesiymiş :) Kedilerine bakmak için işten çıktığını iddia etmişti gerçekte işten çıkarılmıştı farklı bir nickte itiraf etmişti yine aynı IP adresi :) Bitkiler bile daha faydalı ekosisteme fotosentez yapıyorlar kimseye yük değil havayı temizliyor .

CİRİLLA yeni üyelik almış. Yaşını 2 yaş küçültmüş, engelli kedicikleri, annelere , çalışma hayatına ve çalışan kadınlara bakış açısı , yazım tarzı , IP adresine kadar aynı. Zaten salonkadını nick i de ona ait. Farklı hesaplarla yeni üyelikler oluşturup kendi konusuna kendisi yazıyor kendi kendisine destek oluyor bir acayip üye.

Anne ve babasının Almanya'da yaşadığını , tek çocuk olduğunu ve Almanya ya gittiğini söylüyordu ki bu da yalan ..Hatta kocası dönerciydi geçinemiyorlardı geceleri taksicilik yapıyor ama yine de beni çalıştırmıyor bana kıyamıyor diyordu. Kocası Trabzonlu . Tipik karadenizli asabi arada bir hırpalanıyor maalesef. Kv görümce hatta kp ile eşinin ameliyat çıkışında hastane odasında kavga çıkarmışlığı da vardır.

Karşınızda normal bir insan yok. Şizoid bir kişilik var. Yüz yüze gelseniz selam dahi vermeyeceğiniz asalak bir tip. Naçizane fikrim parmaklarınıza ve değerli vaktinize yazık ona yorum yazmayın. Bu sitenin 7/24 mudavimidir cazgırlığı ile üste çıkar başka hobisi yok ki salt sanal alemde baskın karakterde .Travmalarla dolu hayatında ne akademik bir başarısı var , ne mesleği var , ne çocukları , ne de doğru düzgün bir arkadaşı...Kendisi çocuk sahibi olamıyor diye çocuklu anneleri yeriyordu çocuk sesine tahammül edemiyormuş pati annesiymiş :) Kedilerine bakmak için işten çıktığını iddia etmişti gerçekte işten çıkarılmıştı farklı bir nickte itiraf etmişti yine aynı IP adresi :) Bitkiler bile daha faydalı ekosisteme fotosentez yapıyorlar kimseye yük değil havayı temizliyor .
Kız o kim? Hepsi aktif üye değil mi neden sürekli üyelik alsınlar ki? Üyelik alınca diğer üyelikleri kapanmıyor mu? Ama ben detayı bilmiyorum. Ip adresine kadar nerden buldun vallahi helal olsun Sherlock halt etmiş dostum senin yanında 🤣🤣🤣🤣

Nasıl yaa cirilla ve salonkadını aynı kişi mi? İki hesap da baya aktif hesap nasıl oluyor anlamadım. Bu üye de mi aynı kişinin başka hesabı?

IMG_7451.webp

Maddi olarak hiç bi zaman bi sıkıntı yaşamadım. Kendi şahsıma ait bi aracım var. Benim annem babam da yok. Yani gidecek bi yerim yok hatta evim dediğim ilk yer de kendi evim oldu. O yüz

Maddi olarak hiç bi zaman bi sıkıntı yaşamadım. Kendi şahsıma ait bi aracım var. Benim annem babam da yok. Yani gidecek bi yerim yok hatta evim dediğim ilk yer de kendi evim oldu. O yüzden eşimin ailesi evin kızı gibi görür ne alınsa üstüme yapmaya çalışırlar ben rahatsız olurum. Eşim de bu durumu bildiği için benim çalışmama destek olmuştu evlendiğimiz zaman. Çünkü kendi ayaklarımın üstünde durmak, kimseye muhtaç olamamak istiyordum. Ama dediğim gibi iş bulmak çok zor özellikle mesai saatleri çok sıkıntı. Eşimde senden tek istediğim bu dedi ve çalışmamı istemedi. O yüzden düğünümde takılanların son kuruşuna kadar kendime açtığım hesaba altın hesabı olarak yatırdım birikimim bu.

Satış danışmanlığı yapıyordum. Hayatta her ihtimali tabii ki düşünmek lazım. Ama bir gün boşanırsam naparım diye düşünerek yaşayamam. Allah herkesi farklı birşeyle sınıyor sanırım. Beni ailesizlikle sınadı ama karşıma, yeri geldiğinde baba, yeri geldiğinde anne olabilen birini çıkardı. Sadece eşim değil tüm ailem, herşeyim o. O ihtimali düşünmek parasızlıktan daha çok yalnızlıktan perişan olacağımı hatırlatıyor bana. Sen varken çocuğa bile ihtiyacım yok diyen bi eş vermiş Allah bana. Umarım yanılmam. Şahsıma ait aracım ve bi miktar birikimim var. Umarım bi gün ihtiyacım olmaz.

İmkanınız var diye değil panik ataktan işi bırakmak zorunda kalmışsınız. Çocuk istemiyor değilsiniz, düşük yapmışsınız, olmuyor demişsiniz, inşallah olur sağlıkla.
Ve ayrıca eşiniz tek çocuk değil, bir de görümceniz var yani miras sadece sizin kocanıza kalamaz.
Tek çocuk falan değilsiniz, babanızın annenizin başka çocukları da var üvey de olsalar. Ve anne babanız da var.
Ayrıca eşim çalışmıyor gibi anlatmışsınız. Eşiniz gayet de çalışıyor.
Neyse işte böyle

11 Nisan 2025 konunuz :
Evet arkadaşlar konuya şöyle başlayayım. Benim annem ben daha bebekken babamdan ayrılıyo ve 4 yıl sonra evlilik dışı severek bi hamilelik yaşıyo adamda evli ve bi kaç yıl sonra boşanıp annemle evleniyor. Ben hep o adamı baba bildim kendi babamı hiç görmedim 15 yaşında öğrendim ve evlenene kadar görüşmeme de izin vermediler senin baban bu adam diye. Şiddet gördüm üvey babamdan ne zaman kendi öz babamı görmek istesem. O sırada aynı evin içinde üvey ablam ve abimde vardı ama onlar kendi öz annelerini görmeye gidiyorlardı. Neyse tüm çocukluğum boyunca öz annemden şiddet gördüm üvey ablamı kendi çocuğu gibi gezdirdi yanında beni hep ihmal etti her yaz annenanemn yanına gönderdi. Okuluma bi kere bile gelmedi. Sokak ortasında bile dayak yedim ama diğer çocuklara asla böyle davranmadı sürekli benden hırs alır gibi düşman gibiydi. Sonra üniversiteyi kazandım ve erkek arkadaşım vardı bunu üvey babama söyledi ve o beni döverken annem telefonla erkek arkadşmı arayıp gelin isteyn dedi oda benimle yaşıt. Ve ben odada ağlarken annemin hep şen şakrak sesleri gelirdi. Geldiler istmeye oldu nişan felan derken askerliğe gitmeden önce evlendirmeye çalıştı. Kaynanam kabul etmedi ve nişanlım askere gittiği ilk gün üvey babam beni evden kovdu akşama kadar kapıda bekleyip geri girdim eve ve annam yine karşı gelmedi. Tabi bu sırada üniversite hayal oldu. Ablam ve abim okudular ama onları okutmak için annem herşeyi yaptı. Sonra bi çok rezillikten sonra evlendim bi kaç yıl sonra üvey babam öldü ve bu sefer annem üvey babamdan kendine kalan ne var ne yok kız kardeşimin üstüne yaptı. Ve bana o senin baban değil dedi birşey talep ederim diye benimle görüşmeyi kesti 2 yıldır görüşmüyoruz. Bende istemiyorum artık onunla görüşmek ama hayatımı psikolojik olarak mahvetti. Arkamdan hala yalan yanlış dedikodular yapıyor iftira atıyor napacağımı bilmiyorum ne hırsızlığım kaldı ne ahlaksızlığım. Allahtan kocam çok iyi bunları bildiği için bana anne baba gibi davranıyor ama mutsuzum ve ne yapacağımı bilmiyorum.

Donya Donya nın da dediği gibi sizin anneniz , babanız ve anne bir , baba ayrı en az 1 kardeşiniz var. Üvey babanızın mirası sonrası annenizle görüşmüyor olsanız da kimsesiz ve ailesiz değilsiniz.

Eşinizin anne babası hayattayken, dedesinden kalan miras payı nasıl eşinize geliyor ?

Evinizde oturup, sadece eşinizin kazanarak elde ettiği gelirle yaşamıyorken, kendi yağınızla kavruluyor gibi davranmanız da tuhaf.

Dedi boşandım evlenmiyorum diyip bir ay sonra evlendim diyen, erkek çocuklarına nefret saçan, sonra “mavi gözlü dev cerrah hiç evlenmemiş kocasıyla” bir ay içinde Finlandiya’ya göçüp evlenir evlenmez hamile kaldığını iddia eden claire 😂😂
Sana burada inanan yokken milletin ip sine mi düştün? Nerden ve nasıl gördün ip sini? Site yöneticisi misin de görüyorsun?

11 Nisan 2025 konunuz :

Donya Donya nın da dediği gibi sizin anneniz , babanız ve anne bir , baba ayrı en az 1 kardeşiniz var. Üvey babanızın mirası sonrası annenizle görüşmüyor olsanız da kimsesiz ve ailesiz değilsiniz.

Eşinizin anne babası hayattayken, dedesinden kalan miras payı nasıl eşinize geliyor ?

Evinizde oturup, sadece eşinizin kazanarak elde ettiği gelirle yaşamıyorken, kendi yağınızla kavruluyor gibi davranmanız da tuhaf.
Sence kendi yağında kavrulmak bu mu? Evet annem babam hayatta ama yok. Ne istiyorsunuz anlamadım boşansam gidecek anne baba evi yok diyorum öldü falan yazmış mıyım oku bakayım. Kaynanam kayınbabam yaşıyor. Onların babası öldüğü için miras kaldı diyorum. Sizin ailenizde anne baba yer evlat bakar biz ölünce onlara kalsın kafası varsa bilemem. Benim kayınbabam kendi hayattayken verdi çocuklarına.

Back
X