• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmayan evliler lütfen fikir verin

Hasbama bak hele ondan nefret et bunu isteme eee sen nesin o zaman şimdi 😏

Arkadaşlar kendimle ilgili durumu anlatırken görümcemi niye anlatayım. Tabi ki hak var hukuk var kızın herşeyi verildi. Mirasla gelecek planlamıyoruz, mirasla kalan dükkanı eşim işletiyor. Ayrıca tapuda üstümüze geçen 2 daire var kirada. Burda olayı üstü kapalı anlatıyorum detayları vermek istemiyorum mal mülk mü anlatıcaz. Üstelik anlatmak istediğim maddi manevi durum bu kadar iyiyken insanların beni asgari ücretle bi işte çalışıyo görmek istemesi. Lütfen yazdığım şeyi çarpıtmayın
Asgari ücretle çalışanlar alın teri ile kazanıyor, sizin gibi dededen neneden gelen mirasa güvenmiyorlar.

Ya kusura bakmayın da bu konulara sinir oluyorum ben ya.

Evlendim 5 sene çocuk yapmadım. Bir sürü soru sorguluyordu hiç de dert etmedim

Atanamamis öğretmenin. O konuda sa soruların ardi arkası kesilmiyor. Hiç umrumda değil.

Doğum lekem var. Her gören soruyor.

Kilo mu aldın,kilo mu verdin? Soruları mutlaka zaten...

Ablan yeşil gözlü sen kahverengi aa çok değişik diyenler mesela...

Ablam, kuzenlerim çok güzel benim
Ben çok ortalama bir tipim bu mutlaka bana söylenir zaman zaman.

Bi keresinde bu güzel kuzenlerden biriyle alisverise çıktık. Kuzenim benden 9 yaş küçük.
Esmer bi kız. Ama tam bir esmer güzeli. Ben de bembeyaz ortalama, asla dikkat çekmeyen bi kızım o sıralar.

Kuzenim beyaz bir bluz denedi. Satici yaş olarak bizden büyük bi adam. Kuzenime bluzun ne kadar yakıştığını anlatmaya çalışırken kantarın topuzunu kaçırıyor.

"Off çok yakıştı. Çok güzel oldu. Zaten esmerler hep güzel oluyor. Beyaz renk esmer tenini çok açtı. Esmer tene her şey çok yakışıyor..." diye devam ederken birdenberi benim orada olduğumu fark ediyor ve bana dönüp diyor ki "Lütfen sen de beyaz tenli olduğun için kendini kötü hissetme".

Yine bi bayram köy gezmesindeyiz. Ablam annem ve ben, annenin eski bir arkadaşı ile ayak üstü bayramlaşıyoruz. Konuşurken laf lafı açıyor.

Kadın, anneme diyor ki "havva kızlarını büyütmüşsün. Hangisi sana benziyor".

Annem de ablami göstererek "bu bana benziyor, bana benzetir herkes" diyor.

Kadın da gülerek "o güzel olduğu için öyle diyorsun. O benzemiyor sana , bu benziyor" derken tabiki beni gösteriyordu.

Anadolunun lafını bilmeyen embesil kadınlarının sorularını muhatap olarak alamam .

Her soruyu da cevaplamaya layık bulmuyorum

Böyle hadsiz sorularla karşılaşınca,soruyu sorma cüretini gösteren şahısa uzun uzun gıcık bi gülümseme ile bakıyorum ki tepkimi anlasin.

Böyle böyle hadsiz soru soranların hadlerini bildireceğim insallah. Azmettim.
Hepsini de aklında tutmussun gerçekten değmez. Ben de bir şey anlatayım bugün marketeyim. Kadın kasaya yigmis eşyaları. Diyor ki orda yer var oraya koy. Ben daracık kasa önünde alışveriş yapmak zorunda mıyım dedim ne dese begenirsin hanfendi siz iyimisiniz ! Bak beni nasıl manipüle ediyor üste çıkıyor sonra bir başladım saydirmaya. Kıç kadar yerde alışveriş yapmak zorunda bırakan sen iyi misin vs

Kac senedir forumdayim boyle takintili birini gormedim gercekten biktim artik uydur uydur ipe diz şeklinde sürekli biyerlerde benimle ilgili konusuyor çok sıkıldım artik nerden sardiysa birakmadi gitti.
Muhtemelen kendinde olmayan bi şey var sende. Ama Salon Kadınına neden taktı onu anlamadım.

Hepsini de aklında tutmussun gerçekten değmez. Ben de bir şey anlatayım bugün marketeyim. Kadın kasaya yigmis eşyaları. Diyor ki orda yer var oraya koy. Ben daracık kasa önünde alışveriş yapmak zorunda mıyım dedim ne dese begenirsin hanfendi siz iyimisiniz ! Bak beni nasıl manipüle ediyor üste çıkıyor sonra bir başladım saydirmaya. Kıç kadar yerde alışveriş yapmak zorunda bırakan sen iyi misin vs
alakasını kuramayan bir tek ben miyim jshdhsjsk

Muhtemelen kendinde olmayan bi şey var sende. Ama Salon Kadınına neden taktı onu anlamadım.

Nebileyim bana bayadir takik alakali alakasiz ben o konuda olmasam da hakkimda konusuyor nick vermeden de yapiyor haberim olmuyor bile kimi seylerden 😄 mesela bunda da bi kisi etiketlemis belki gormezdim.
Bende bisey yok çalismiyor olmama takmisti boyuna calismiyorum hakaret edip duruyordu öyle sürdü gitti surekli dozunu arttiyor

Kac senedir forumdayim boyle takintili birini gormedim gercekten biktim artik uydur uydur ipe diz şeklinde sürekli biyerlerde benimle ilgili konusuyor çok sıkıldım artik nerden sardiysa birakmadi gitti.
CiRiLLA, boş verin dikkate bile almayın, kendi ettiği hakaretleri takıntılı olduğu kişiler etmiş gibi anlatıyor, aylarca önce bana da siz çalışanlara asalak diyorsunuz vs neler söyledi, tövbe bu minvalde tek cümlem dahi yok ama kendisinin bir sürü asalak diye başlayan hakaretleri var, başka bir dünyada o.

Hahshs dur etiketten sonrasını okumadim daha mevzuya hakim değilim bakayim bi.
Sikayet ettim kendisini. Ilk defa da etmiyorum peşimi birakmadi gitti bu kadin artik sıkıldım cidden. Mune Mune
Bizi nasil ve neden bagdastirmis anlayamadim?
:( ben ne alaka hakikaten.

Konu sahibi claire'miymis?

Ben konuyu su an okuyorum, claire'in bana neden sardığını anlamadığım icin konu sahibi mi acaba diye dusundum,🤔
Ay ben şok oldum Allahtan sen gerçekmişsin. Beni etikeyleyip deyince ben öyleymişim sandım. Sonra yazmış uzun uzun. Cirillayı çok bilmiyorum ama senin yorumlarını çok seviyorum 😬

Back
X