• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmayan evliler lütfen fikir verin

Eklentiler

• IMG_9424.webp
    IMG_9424.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 86
Yok yahu, iyice çorba ettiniz :))
CiRiLLA CiRiLLA ve Salon Kadini Salon Kadini aynı kişi değil, konu sahibiyle Claire de aynı kişi değiller, kimse kimsenin aynı kişisi değil😂
Ben böyle cinsiyetçi, erkek çocuk düşmanı, nefret saçan bir insan neden temelli banlanmıyor anlamıyorum mesela.
Ruh hastası sürekli ona buna hakaret eden bir tip

Yok yahu, iyice çorba ettiniz :))
CiRiLLA CiRiLLA ve Salon Kadini Salon Kadini aynı kişi değil, konu sahibiyle Claire de aynı kişi değiller, kimse kimsenin aynı kişisi değil😂
Ben, ben miyim peki su an emin olamadım😌🤣
Ay ben şok oldum Allahtan sen gerçekmişsin. Beni etikeyleyip deyince ben öyleymişim sandım. Sonra yazmış uzun uzun. Cirillayı çok bilmiyorum ama senin yorumlarını çok seviyorum 😬
Tesekkur ediyorum 🥰 bende gercek olduguma sevindimde claire'in kuyruğuna ne ara bastim onu hic anlayamadim, etliye sutluye karismayan dovusmen guzum tandansli bir bireyim ben halbuki ☺️

Tesekkur ediyorum 🥰 bende gercek olduguma sevindimde claire'in kuyruğuna ne ara bastim onu hic anlayamadim, etliye sutluye karismayan dovusmen guzum tandansli bir bireyim ben halbuki ☺️
Boşver Salon Kadınları böyle şeyleri düşünmez abasbakaka

Ya tamda ona da inanıyordum hemen hayallerimi suya düşürdün zalım kadın

Niye oyle bi hayalin var 😁 sana da taksaydi gorurdum tam onun takacagi özelliklerin var calismamak ve evli olmak 😄😄
Çalışma/çalismama ile ilgili olan her konuda beni hatirlayip o konuya yazmamis olsam da bana hakaret edip gidiyordu 😄

Senin hayatında olup onun hayatında olmayan, kıskanacak bir şeylerini okumuştur ruh hastası.
CİRİLLA çalışmayıp, evliliğinde mutlu diye dert olmuştu kendisine mesela. Kendisi ilk evliliğinde çalışmayan, eşine ve ailesine köle olan ama yine de yaranamayan biri olduğu için delirmişti herhalde.
Sen de vardır bir şeyler onun yarasını kaşıyan.

Niye oyle bi hayalin var 😁 sana da taksaydi gorurdum tam onun takacagi özelliklerin var calismamak ve evli olmak 😄😄
Çalışma/çalismama ile ilgili olan her konuda beni hatirlayip o konuya yazmamis olsam da bana hakaret edip gidiyordu 😄
Seni değil be 🤣 konu sahibi bu takıntılı çıksaydı diyorum :70:
Bidahakine inşallah canım yaa 🤣

Bu derece nefret takıntı normal değil bu arada. Hasta olmalı gerçekten. Önceki iki evliliği ile anlattıkları falan gerçek miydi acaba?

Bu derece nefret takıntı normal değil bu arada. Hasta olmalı gerçekten. Önceki iki evliliği ile anlattıkları falan gerçek miydi acaba?
Bence o kısım gerçek.
Sonra hayallerini anlatmaya başladı. Belki de totem yaptı hastalıklı aklıyla.
Yani hayalinde ilk kez onunla evlenen, yakışıklı bir cerrah vardı.
Sonra Bursa’da kalp damar cerrahı mavi gözlülere bakarlar diye korkup Finlandiya’ya taşınma uydurdu. Böylece kimse araştırıp kolay kolay bulamayacaktı.

Bence o kısım gerçek.
Sonra Bursa’da kalp damar cerrahı mavi gözlülere bakarlar diye korkup Finlandiya’ya taşınma uydurdu. Böylece kimse araştırıp kolay kolay bulamayacaktı.
Haklısın mantıklı geldi. Bu arada ben o üyeyi alintılayıp kızdığım olmuştu asla dönüş yapmamıştı. Demek ki kurbanlarını bir şeye göre seçiyor.😬

Bence o kısım gerçek.
Kayınbaba şizofren karısına bakmadı diye resmen biletini kesti bunun, çatır çatır boşadım diye geziyo. Nikahımı virmemm diyen kimdi?

Haklısın mantıklı geldi. Bu arada ben o üyeyi alintılayıp kızdığım olmuştu asla dönüş yapmamıştı. Demek ki kurbanlarını bir şeye göre seçiyor.😬
Kendisi hep çalıştığı halde iki evliliğinde de değer görmemiş. Kayınvalide sorunu yaşamış. Bu nedenle çalışmayan ama eşlerinin değer verdiğini söyleyen özgür gezen harcayan kadınlara tahammül edemiyor.
Bazı kadınlar çalıştığı halde değer görmüyor diye öfke duyuyor.
Salon kadınına neden taktı onu bilmiyorum ama

Kendisi hep çalıştığı halde iki evliliğinde de değer görmemiş. Kayınvalide sorunu yaşamış. Bu nedenle çalışmayan ama eşlerinin değer verdiğini söyleyen özgür gezen harcayan kadınlara tahammül edemiyor.
Bazı kadınlar çalıştığı halde değer görmüyor diye öfke duyuyor.
Salon kadınına neden taktı onu bilmiyorum ama
Sigorta yatsın diye kayınbaba çalışıyo göstermiş. Bunun biletini kestiğinde işe gelmedi bahanesi ile çıkışını verdi. Şikayet de edemem diye üzülüyodu.

Bence o kısım gerçek.

Aslinda bazi uyeler cook onceden buldular onun yalanlarinj ve yazdilar kimdi hatirlamiyorum ama kendisi genelde uzun bi tane paragraf yazip ortadan yok olunca mevzu uzamiyor dedigiyle kaliyor ve dikkatte cekmiyordu galiba bu kadar. 🙄

Aslinda bazi uyeler cook onceden buldular onun yalanlarinj ve yazdilar kimdi hatirlamiyorum ama kendisi genelde uzun bi tane paragraf yazip ortadan yok olunca mevzu uzamiyor dedigiyle kaliyor ve dikkatte cekmiyordu galiba bu kadar. 🙄

Mirta Mirta bulmuştu sanki.
tarihsel hataları vardı alıntı yapmayıp bir süre kaybolunca unutuldu

Back
X