• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmayan evliler lütfen fikir verin

Satış danışmanlığı yapıyordum. Hayatta her ihtimali tabii ki düşünmek lazım. Ama bir gün boşanırsam naparım diye düşünerek yaşayamam. Allah herkesi farklı birşeyle sınıyor sanırım. Beni ailesizlikle sınadı ama karşıma, yeri geldiğinde baba, yeri geldiğinde anne olabilen birini çıkardı. Sadece eşim değil tüm ailem, herşeyim o. O ihtimali düşünmek parasızlıktan daha çok yalnızlıktan perişan olacağımı hatırlatıyor bana. Sen varken çocuğa bile ihtiyacım yok diyen bi eş vermiş Allah bana. Umarım yanılmam. Şahsıma ait aracım ve bi miktar birikimim var. Umarım bi gün ihtiyacım olmaz.
Bir erkeğe bu kadar sırt dayanmaz.
Şu sözleriniz bile fragmanı gösterdi burada.
Büyük büyük konuşuyorsunuz boşandığınız da burada konularınızı göreceğiz muhtemelen

Bence o kısım gerçek.
Sonra hayallerini anlatmaya başladı. Belki de totem yaptı hastalıklı aklıyla.
Yani hayalinde ilk kez onunla evlenen, yakışıklı bir cerrah vardı.
Sonra Bursa’da kalp damar cerrahı mavi gözlülere bakarlar diye korkup Finlandiya’ya taşınma uydurdu. Böylece kimse araştırıp kolay kolay bulamayacaktı.

sen öyle san. onun taşındığını söylediği bölgeyi ben araştırdım be o bölgede kalp damar cerrahisi konusunda ne bir birim var ne de Türk cerrah.
ayrıca bir hekimin professör dahi olsa Finlandiya'nın sağlık sistemine adapte olabilmesi için resmen pratisyenliğe benzeyen yardımcı hekimlik yapmadan çalışmaya başlaması mümkün değil. ayrıca yardımcı hekimlik esnasında esas maaşın 1/3i kadar kazanabiliyorsun ancak. Bursa'nın bağrından B2 Fince bilerek gitmesi gerektiğini eklememe dahi gerek yok sanırım.
evet, araştırmayı seviyorum.

sen öyle san. onun taşındığını söylediği bölgeyi ben araştırdım be o bölgede kalp damar cerrahisi konusunda ne bir birim var ne de Türk cerrah.
ayrıca bir hekimin professör dahi olsa Finlandiya'nın sağlık sistemine adapte olabilmesi için resmen pratisyenliğe benzeyen yardımcı hekimlik yapmadan çalışmaya başlaması mümkün değil. ayrıca yardımcı hekimlik esnasında esas maaşın 1/3i kadar kazanabiliyorsun ancak. Bursa'nın bağrından B2 Fince bilerek gitmesi gerektiğini eklememe dahi gerek yok sanırım.
Hoş geldin müge anlı :27:

Yok zaten ben bir doktor kocaya inanmıyorum. Burada claire insanlar internetten cerrah araştırır diye düşünüp finlandiyayı attı ortaya.
Almanya dese orada da çok insan var finlandiya daha az Türkün olduğu bölge diye düşündü bence.
Yoksa dediğim gibi evlendiğine bile inanmıyorum ben

Back
X