Ek kart çıkartsın.henüz çalışmıyorum ama eşimden istemeye de çekiniyorum bazen. ben sormadan aylık ya da haftalık düzenli versin istiyorum, var mı böyle olan? bunun stresi beni çok yoruyor
Taze işten ayrılmış biriyim. Kocamın donuna kadar alırım normalde ama hala param var maaşım bitmedi dahahenüz çalışmıyorum ama eşimden istemeye de çekiniyorum bazen. ben sormadan aylık ya da haftalık düzenli versin istiyorum, var mı böyle olan? bunun stresi beni çok yoruyor
Çalışırken kendi param hiç bir şey yetmiyordu şimdi daha rahatım açıkçası. Genel olarak yüksek limitli bir kredi kartı var elimde mutfak, kıyafet, arabamın benzini, çocuklarla dışarıda eğlence vb için. Yaza kadar aylık 3000 tl nakit alıyordum her au şimdi 4500 tl alıyorum ama yetmezse de ekstra isterim. Bir de yıllık 1000 Euro ya da dolar istedim pandemi sonrası için. Onunla da 3-4 gece yurt dışına çıktım 2 senedir. Kendisine bu kadar harcamıyor açıkçası genelde eşimin kıyafet ve benzin dışı masrafı yoktur. Ama ben kendim tek ya da arkadaşlarımla çıkarım tiyatro konser. Geçen sene zorlamamla kendide basketbol maçları için ylllık bilet aldı yarısına ancak gitmiştir. Evde kalmayı tercih ediyo. Çalışırken hem vaktim olmuyordu hem de ikimizin maaşlar kredi vb ye ancak yetiyordu. Krediler bitince rahatladık şükür. (Evliliğin 10 senesi zor oluyor ekonomik olarak 2 kişi de çalışsa) 18 yaşından beri çalıştım ama 36 da bıraktım artık.henüz çalışmıyorum ama eşimden istemeye de çekiniyorum bazen. ben sormadan aylık ya da haftalık düzenli versin istiyorum, var mı böyle olan? bunun stresi beni çok yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?