• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmayan koca, bir bebek ve boşanma

Hazira alışmış , şımarık kadın /erkek ikisi de çekilmez.millet bir iş bulayım eve ekmek götüreyim diye köle gibi çalışıyor.zora sokmak lazım bu adamı. Kira odeyemeyince annesi kapısını acmasaydi, o zaman bak ek ise bile nasıl gidiyor. Konuşun güzelce anlatın birşeyler yapmazsan sonumuz belli diyin k zaman verin.ornegin 1 ay iş bulması için.)
Taşımadan önce bu konuyu konuştuk sen annenin evinde rahata gelirsin çalışmazsın dedim yok benim maaşımla borçları kapatırız seninkinide altına yatırırız dedi. Daha taşınmadan araba aldı kredi ödüyoruz

bu hayatta en çok tembel ve ya cimri adamdan korkarım. 2 yıl biriktirip ev alırız diye eş ailesinin evine çıkmışsınız, affedersin bayramlık alamıyorsunuz. eşiniz çalışmadan hangi parayı biriktirip 2 yıla ev alabilirsiniz ki.. ev fiyatları malum. eşiniz ekmek elden su gölden yaşıyor ne de olsa annemlere de taşındık diye. siz zaten işe gidiyorsunuz. e ne anladık bu işten? boşansanız en azından çalışmak daha az zorunuza gider, bebeğinize de gül gibi bakarsınız. ya da ayrı eve çıkacaksınız, evde oturup bebek bakmak istemiyorsa bir iş bulup kira ödeyecek, siz yine kayınvalidenize bırakırsınız bebeği.. iyice rahata alışmış çünkü, sıkışmadan düzelmesi de zor.

Herşeyden önce çocuğunuza sağlıklı bir anne olmalısınız. Bu şartlar altında da çok zor stres sıkıntı bebeğinizle aranızdaki bağı da etkiler istenmeyen şeyler olabilir. Mutlu anne=mutlu çocuk. Kimsenin kahrını çekmeye değmez, ana da olsa koca da olsa. Siz kendinizi ne şekilde mutlu hissedecekceseniz ona göre yön çizin hayatınıza. Elbet zor olur ama olur..
Yarın dilekçe hazırlayıp konuşmak istiyorum belki ciddiye alır. Bir saat önce konuşmaya çalıştım en azından ramazanda gündelik işler var kumanya paketleme vs bunlara git güzel harçlık olur söz verdin bak unutma dedim başladın yine kuruntulara deyip küfür etti daha ne diyebilirim ki buna

bu hayatta en çok tembel ve ya cimri adamdan korkarım. 2 yıl biriktirip ev alırız diye eş ailesinin evine çıkmışsınız, affedersin bayramlık alamıyorsunuz. eşiniz çalışmadan hangi parayı biriktirip 2 yıla ev alabilirsiniz ki.. ev fiyatları malum. eşiniz ekmek elden su gölden yaşıyor ne de olsa annemlere de taşındık diye. siz zaten işe gidiyorsunuz. e ne anladık bu işten? boşansanız en azından çalışmak daha az zorunuza gider, bebeğinize de gül gibi bakarsınız. ya da ayrı eve çıkacaksınız, evde oturup bebek bakmak istemiyorsa bir iş bulup kira ödeyecek, siz yine kayınvalidenize bırakırsınız bebeği.. iyice rahata alışmış çünkü, sıkışmadan düzelmesi de zor.
Bu konuda haklısınız rahattı iyice gevşedi sıkıştırmam şart yada bir daha arkama bakmadan ayrılıcam. Ağzımdan ayrılık sözü çıkınca geri adım atmak da istemiyorum.

Sen çalışıyorsun, kayınvalide ev işi yapıp bebek bakıyor, eşin yatıyor :)
Kayınvalideye yazık ya bi küçük bebeğe bide koca bebeğe bakıyor. İnsan ailesinden utanır bari. Karısı işe giderken yatmak ne? Bari evde iş yap çocuğunla ilgilen dimi? Bide size borç yaptırmış araba aldırmış pes.. Galiba sevgisiz küfürbazın teki zaten kayınvalide evinde ne kadar aile olabilirsiniz ki? Ev üstüne ev olmaz demişler. Aslında ne yapacağını iyi biliyosun sadece zamana ve düşünmeye ihtiyacın var..

Bu konuda haklısınız rahattı iyice gevşedi sıkıştırmam şart yada bir daha arkama bakmadan ayrılıcam. Ağzımdan ayrılık sözü çıkınca geri adım atmak da istemiyorum.
böyle olan adamların kolay kolay dikiş tutturabildiğini görmedim açıkçası. bir tanıdığım var, o da böyle. görüşmeye çağırıyorlar, gitmemek için türlü türlü bahaneler uyduruyor. çalışmak isteyen adamı da bir gün bile evde tutamazsın, kendisi rahatsız olur bir kere. sizin eşiniz 3-4 e kadar uyuyormuş, hiçbir rahatsızlık belirtisi yok

Kayınvalidem bebeğe bakıyor yemek temizlik hepsini yapıyor kadın Allah razı olsun ondan yana sıkıntım yok sorun aynı yastığa baş koyduğum insanda. Eşim 3 e 4 e kadar yatıyormuş annesinden çileden çıkarıyormuş

Sizin yoklugunuzu diger ebeveyn yani baba doldurmaliydi. Cocuguna kendisi bakmaliydi yani.
Hayatindaki tum sorumluluklari annesine ve size yükleyerek yasamaya calisiyor bu adam. Rahata alismis. Biriniz para getiriyor digeri isini yapiyor. Is bulmasi konusunda konuşun, gecinemediginizi anlatin. Belli bir sure verin mesela 1 ay icinde hangi is olursa olsun calismaya baslamazsa bosanacaginizi soyleyin. Bosaninda. Baba evde ve cocuguna bakmiyor. Ne hayir gelir ki bu adamdan

Sen çalışıyorsun, kayınvalide ev işi yapıp bebek bakıyor, eşin yatıyor :)
Kayınvalideye yazık ya bi küçük bebeğe bide koca bebeğe bakıyor. İnsan ailesinden utanır bari. Karısı işe giderken yatmak ne? Bari evde iş yap çocuğunla ilgilen dimi? Bide size borç yaptırmış araba aldırmış pes.. Galiba sevgisiz küfürbazın teki zaten kayınvalide evinde ne kadar aile olabilirsiniz ki? Ev üstüne ev olmaz demişler. Aslında ne yapacağını iyi biliyosun sadece zamana ve düşünmeye ihtiyacın var..
İyice oturmaya başladı kararım sadece emin olmak istedim

Sizin yoklugunuzu diger ebeveyn yani baba doldurmaliydi. Cocuguna kendisi bakmaliydi yani.
Hayatindaki tum sorumluluklari annesine ve size yükleyerek yasamaya calisiyor bu adam. Rahata alismis. Biriniz para getiriyor digeri isini yapiyor. Is bulmasi konusunda konuşun, gecinemediginizi anlatin. Belli bir sure verin mesela 1 ay icinde hangi is olursa olsun calismaya baslamazsa bosanacaginizi soyleyin. Bosaninda. Baba evde ve cocuguna bakmiyor. Ne hayir gelir ki bu adamdan
böyle olan adamların kolay kolay dikiş tutturabildiğini görmedim açıkçası. bir tanıdığım var, o da böyle. görüşmeye çağırıyorlar, gitmemek için türlü türlü bahaneler uyduruyor. çalışmak isteyen adamı da bir gün bile evde tutamazsın, kendisi rahatsız olur bir kere. sizin eşiniz 3-4 e kadar uyuyormuş, hiçbir rahatsızlık belirtisi yok
Buda aynı zorla görüşmeye gidiyor evraklarını hazırlıyorum işe ya gidiyor 1 gün ya onuda gitmeyip başlamıyor

3 yıllık evliyim eşim dikiş tutmaz Sabri gibi iş değiştirir. 8 aylık bir bebeğimiz var 2 yıldan sonra kayınvalidemlerle yaşamaya başladık birbirimize söz verdik birikim yapıp 2 yıl içinde kendi evimizi alıcaz diye ama eşim çalışmıyor. Src psikpteknik almak istiyorum şöförlük yapıcam dedi aldı 2 3 ay çalıştı bıraktı özel güvenlik sertifikası istedi aldı 10 tane iş buldu işe alındı ama 1 gün bile gidip çalışmadı. 15 gündür çalışmıyor evet az bir zaman ama önümüz bayram ve bebeğime kendime bi şeyler almak için elimi neye uzattıysam çekiyorum ve şimdi anladım ben bebeğime kendim bakabiliyorum neden elin oğlunu besleyeyim. Her sabah bebeğimi bırakıp işe gidiyorum boşanırsam kayınvalidem değil annem bakmış olucak sadece değişen bişey yok yani. Babamın evinde yaşarım en azından. Tek düşündüğüm boşanmak bebeğimi çok etkiler mi sabırlı mı davransam evladım için
Yazık ya eli ayagi ekmek tutucak yaşta .yaptigina bak madem öyle cocuk niye yaptin günahi neydi o cocugun.benim eşim kansee hastansi adam agir ilac aliyordu doktor sakin ilac aldigin gun calişma diyordu .ama duramiyordu zor tutuyordum evde hasta hasta calişti .bu gene hasta degil ne istiyorsun sen tembel böyle insanla gitmez boşan cocugu düşünce elbet alişicak öyle böyle gecer gider zaman .anne evindd daha rahat olursun

Eşiniz değişmez. Asalak gibi yaşamaya alışmış.Hele annesinin evine taşınınca iyice rahata ermiştir. Kira yok, ev işi yok, çocuk bakımı yok, çalışıp para getirme yok. Ohhh ne güzel hayat. Üstelik küfür de ediyor yani iyi huy da yok. Bu adamı sırtında taşıman için tek motivasyon yok. Çocuğum etkilenir mi diye düşünme çünkü iyi bir rol modeli de yok çocuğun. 1 ay süre ver işe girmezse ayrıl. Ama ayrılmayacak geri döneceksen hiç blöf yapma daha da kıçı kalkar

Taşımadan önce bu konuyu konuştuk sen annenin evinde rahata gelirsin çalışmazsın dedim yok benim maaşımla borçları kapatırız seninkinide altına yatırırız dedi. Daha taşınmadan araba aldı kredi ödüyoruz
Ödüyoruz değil ödüyorsunuz eşiniz geziyor arabayla 🤷🏻‍♀️

Sorun eşinin mesleği yok ,sanırım özel bir yeteneğide yok bunlar önplana çıkınca parasız adam gereksiz adam oluyor aşk bu durumda yetersiz kalıyor
Bebeği çok erkenden yapmışsınız
Keşke tartarak baba olacak adamı
İyice zaman geçtikten sonra yapsaydınız aman dikkat et 2 hamile kalma

Yazık ya eli ayagi ekmek tutucak yaşta .yaptigina bak madem öyle cocuk niye yaptin günahi neydi o cocugun.benim eşim kansee hastansi adam agir ilac aliyordu doktor sakin ilac aldigin gun calişma diyordu .ama duramiyordu zor tutuyordum evde hasta hasta calişti .bu gene hasta degil ne istiyorsun sen tembel böyle insanla gitmez boşan cocugu düşünce elbet alişicak öyle böyle gecer gider zaman .anne evindd daha rahat olursun
Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah bizimki kıymet bilmez dişi ağrıda gitmez işe

Sorun eşinin mesleği yok ,sanırım özel bir yeteneğide yok bunlar önplana çıkınca parasız adam gereksiz adam oluyor aşk bu durumda yetersiz kalıyor
Bebeği çok erkenden yapmışsınız
Keşke tartarak baba olacak adamı
İyice zaman geçtikten sonra yapsaydınız aman dikkat et 2 hamile kalma
Severek evlendik hepsi evlendikten sonra başladı zaten nişanlıyken bu kadar değildi

Böyle eş huzursuzluklari iyi kayinvalideleride etkiliyor kadının huzuru kalmamıştır. Rest çekin alışıp gidecek bi akrabam vardı 5 sene çalışmadı ekibe 2 çocuğuna eşine babası baktı ne hikmetse sonradan herhun çıkacak desene ise başladı karısına çocuklarınada zerre değer vermez bu arada oda bırakıp gidemedi 2 cocukla sma siz calisiyomuşsunuz resti çekin

Back
X