• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmayan koca, bir bebek ve boşanma

Böyle eş huzursuzluklari iyi kayinvalideleride etkiliyor kadının huzuru kalmamıştır. Rest çekin alışıp gidecek bi akrabam vardı 5 sene çalışmadı ekibe 2 çocuğuna eşine babası baktı ne hikmetse sonradan herhun çıkacak desene ise başladı karısına çocuklarınada zerre değer vermez bu arada oda bırakıp gidemedi 2 cocukla sma siz calisiyomuşsunuz resti çekin
Tabiki kayınvalidem ben iki yıldır bunun böyle evde yatmalarını görmüyordum uzun aradan sonra görünce gözüme ayrı gayrı batıyor dedi. Gün içinde kayınvalidem laf söyleyince çıkıp İnternetkafeye gidiyormuş gelde cinlenme

3 yıllık evliyim eşim dikiş tutmaz Sabri gibi iş değiştirir. 8 aylık bir bebeğimiz var 2 yıldan sonra kayınvalidemlerle yaşamaya başladık birbirimize söz verdik birikim yapıp 2 yıl içinde kendi evimizi alıcaz diye ama eşim çalışmıyor. Src psikpteknik almak istiyorum şöförlük yapıcam dedi aldı 2 3 ay çalıştı bıraktı özel güvenlik sertifikası istedi aldı 10 tane iş buldu işe alındı ama 1 gün bile gidip çalışmadı. 15 gündür çalışmıyor evet az bir zaman ama önümüz bayram ve bebeğime kendime bi şeyler almak için elimi neye uzattıysam çekiyorum ve şimdi anladım ben bebeğime kendim bakabiliyorum neden elin oğlunu besleyeyim. Her sabah bebeğimi bırakıp işe gidiyorum boşanırsam kayınvalidem değil annem bakmış olucak sadece değişen bişey yok yani. Babamın evinde yaşarım en azından. Tek düşündüğüm boşanmak bebeğimi çok etkiler mi sabırlı mı davransam evladım için
Boşanın ya da boşanmayın diye kesin fikir beyan etmek zor,sizin hayatınız sizin tercihleriniz 🙏🏼 ama her cümlenize hak verdim. Fakat sabırlı davranıp da sabrettiğiniz şeyin son bulacağına inanıyor musunuz? Birikim yapıp ev sözü verip tutmadığı gibi..
En basiti çalışmaya devam etmediği sürece emeklilik bile olmayacak ve size ileriki yaşınızda bile faydası olmayacak. Ne için sabretmeyi istiyorsunuz ki. Şuan bile teksiniz,tek başına mücadele veriyorsunuz. Kağıt üstünde bir imza durumu kurtarmıyor.

Net konuşun ise gitmiyorsa yolunuzu ayırın.gerçekten tek olsan daha mantıklı sinir sistemin bari bozulmaz.evliyim dye.kocan yok hükmünde. Hiçbir faydası yok. Baba olarakda eş olarak da

3 yıldır dikiş tutturamayan bir adama güvenip nasıl araba borcuna giriyorsunuz? Ev fiyatları ortada 2 yılda birikim yapıp ev alacağına inanmak da mantıklı değil. Kiradayken çalışmayan adam ailesinin evine yerleşince çalışır mı ya da oraya yerleştiniz mi daha da gevşemez mi? Siz de sizi kandırmasına çok izin veriyorsunuz. Sizin de bu kadar kandırılmanız normal değil. Böyle adamlardan ne baba oluyor ne koca. Asla değişmez, ya kabul edip devam edeceksiniz ya da boşanacaksınız. Benim babam da böyleydi çünkü.

Taşımadan önce bu konuyu konuştuk sen annenin evinde rahata gelirsin çalışmazsın dedim yok benim maaşımla borçları kapatırız seninkinide altına yatırırız dedi. Daha taşınmadan araba aldı kredi ödüyoruz
Ödüyoruz muuu gayet ödüyorum diyeceksin. İğrenç bir durumdasın bir de keyfine araba aldırmış asalak

Yarın dilekçe hazırlayıp konuşmak istiyorum belki ciddiye alır. Bir saat önce konuşmaya çalıştım en azından ramazanda gündelik işler var kumanya paketleme vs bunlara git güzel harçlık olur söz verdin bak unutma dedim başladın yine kuruntulara deyip küfür etti daha ne diyebilirim ki buna
Kendisine küfür etsin rezil herif hiç utanmıyor da çocuğunun yüzüne nasıl bakıyor boşa gitsin bundan ne eş olur ne baba
Ayrıca kv evinde yaşanır mı nasıl kabul ettiniz? adam resmen yatmak için istemiş kendi evinizde olsanız çocuğa bakması gerekecekti

Adam sizi güzel kandırmış,böyle adama inanıp,bebek yapıp,araba alıp bir de kv yanına tasinmişsiniz . Hani derler ya " adam güzel yere tezgah açmış" Gerçekten sizi sevse değer verse böyle yapmazdı.Bir iki soyleniyorsunuz adam yalandan ha hı diyor,tekrar yatış.Nasıl olsa arabasına biniyor kadın benzin parasını veriyor, anası önüne yemek koyuyor.Niye calişsinki hayatındaki kadınlar el pençe divan.
Adam aslında hep böyleymiş siz bence görmek istememişsiniz,yani bu tür adamlar değişmez.........

Normalde uğraşmayın atın başınızdan gitsin derdim ama boşanmak ödül olur buna. İşten çıkar, babasından harçlık alarak yaşar, nafaka falan da vermez. Uğraşın bu herifle, başının etini yeyin, kaynananız ile iyiymişsiniz kafaları birleyin hayatı dar edin bu faydasıza.

3 yıllık evliyim eşim dikiş tutmaz Sabri gibi iş değiştirir. 8 aylık bir bebeğimiz var 2 yıldan sonra kayınvalidemlerle yaşamaya başladık birbirimize söz verdik birikim yapıp 2 yıl içinde kendi evimizi alıcaz diye ama eşim çalışmıyor. Src psikpteknik almak istiyorum şöförlük yapıcam dedi aldı 2 3 ay çalıştı bıraktı özel güvenlik sertifikası istedi aldı 10 tane iş buldu işe alındı ama 1 gün bile gidip çalışmadı. 15 gündür çalışmıyor evet az bir zaman ama önümüz bayram ve bebeğime kendime bi şeyler almak için elimi neye uzattıysam çekiyorum ve şimdi anladım ben bebeğime kendim bakabiliyorum neden elin oğlunu besleyeyim. Her sabah bebeğimi bırakıp işe gidiyorum boşanırsam kayınvalidem değil annem bakmış olucak sadece değişen bişey yok yani. Babamın evinde yaşarım en azından. Tek düşündüğüm boşanmak bebeğimi çok etkiler mi sabırlı mı davransam evladım için
Aman ne etkileyecek 8 aylik bir bebek oyle bir babanin varligini yoklugunumu farkedecek Allah askina. Alet etmeyin su cocuklari

Kv çocuğa bakıyor , anne çalışıyor. Beyimiz paşalar gibi yatıyor. Adam kolayını bulmuş valla kadınları çalıştırıyor kendi bekar öğrenci hayatı yaşıyor.. bence boşanmadan önce alın karşınıza ciddi ciddi konuşun. Yani iş bulamıyor olsa anliycam da adam bulduklarını da bırakmış. Ayran gönüllü bı de . Yok şoförlük demiş sonra güvenlik demiş..gir birinde çalış yani

Bir de bebeğin en çok ihtiyaç duyduğu kişi annesi. Eğer evde biri çalışmama lüksüne sahipse o anne olmalı. İlk 2-3 yıl bebeğine anne bakmalı. Siz fedakarlık yapıp çalışıyorsanız o adam da çalışacak yani. Size işten çıkın demiyorum bende çalışan anneyim. Oğlum 6 aylıkken başladım. Ona daha iyi hayat verebilmek için ikimizde çalıştık. Ama sizinle de bu konuda hemfikirim.hem siz bebeğinizle geçireceğiniz önemli bir zaman diliminden feragat edeceksiniz hem de pasamiz çalışmayacak. O zaman gerçekten de alıp cocugu baba evine gitme fikriniz gerçekten mantıklı geliyor kulağa. Bir de önerim gün içinde görüntülu aramayın..8 aylık bebek gerçekle sanali ayırt edemez. Her seferinde sizi ordasiniz sanıp tekrar gittiğinizi düşünüyor

Çalışmayan insanla ne evlilik olur ne de ev arkadaşlığı.hatta normal kafeye, oraya buraya gidilen arkadaş bile olmaz.haa benden destek istedi ha isteyecek, ha borç, istedi haa isteyecek, yiyip içerken parası çıkışacak çıkışmayacak derken arkadaşlık dert sahipliğine dönüyor.
Çalışmayan kişileri adam yerine koyamıyorum ve haklı olduğumu düşünüyorum.diğer arkadaşlar gibi babalığı nasıl, size nasıl davranıyor tarzı soruların gözümde değeri yok.bu arada uzun yıllar işsiz kaldım, tuzum kuru değil yani.evlenmek isteyen beni çok seven birisi vardı.işsizim diye evlenmedim.yani ben işsiz olsam ve adam yerine konmasam tepki göstermem yani.hayatı sizin gibi plansız, programsız, sallapati yaşayan kişilere de çok kızıyorum.ömrümün sonuna kadar da iş bulamasaydım, bari evleneyim, çocuk yapayım falan demezdim.bu adamdan hayır gelemez kısaca.en azından sinirlenmekten kurtulursun.bundan sonra umarım daha planlı, programlı, bilinçli bir hayat yaşarsınız.

Bir de bebeğin en çok ihtiyaç duyduğu kişi annesi. Eğer evde biri çalışmama lüksüne sahipse o anne olmalı. İlk 2-3 yıl bebeğine anne bakmalı. Siz fedakarlık yapıp çalışıyorsanız o adam da çalışacak yani. Size işten çıkın demiyorum bende çalışan anneyim. Oğlum 6 aylıkken başladım. Ona daha iyi hayat verebilmek için ikimizde çalıştık. Ama sizinle de bu konuda hemfikirim.hem siz bebeğinizle geçireceğiniz önemli bir zaman diliminden feragat edeceksiniz hem de pasamiz çalışmayacak. O zaman gerçekten de alıp cocugu baba evine gitme fikriniz gerçekten mantıklı geliyor kulağa. Bir de önerim gün içinde görüntülu aramayın..8 aylık bebek gerçekle sanali ayırt edemez. Her seferinde sizi ordasiniz sanıp tekrar gittiğinizi düşünüyor
işi nasıl bıraksın zaten.evde başka çalışan yok.

Asla işinizi bırakmayın asla. Kocanız alışmış hazıra dert yok tasa yok niye kendini yorsunki? Dediğin gibi çalışıp kendi çocuğuna bakabiliyorsun niye sırtında milletin yükünü taşıyorsun. Huylu huyundan vazgeçmez.

Kendi evimizdeyken çok ilgiliydi kayınvalidemin yanında daha ilgisiz hatta kayınvalidem de sürekli şikayetçi bu durumdan. Asla aldatma gibi durum yok ama annesinin yanında şımarık davranıyor
Duzelicek gibi değilse ayrıl ömrünü çürütme

Tabiki yanımdaydı ebebeğe girdik hadi artık al alacağını çıkalım dedi. Çok pahalı buradan alamam zaten dedim. Eve giderkende gözlerim doldu ben evladım için çalışıyorum ama bayramlık bile alamacaksam niye çalışıyorum dedim alay ederek teselli etti kendi çapında
Hem tembel hem vicdansız. Size ve bebeğinize yazık.

Back
X