Çalışmayan koca

bekar olsam şimdiye kadar paramı biriktirip evimi bile alırdım. ailem arkamda destekçim ama çocuk varken insan 9 kere düşünüyor her şeyi. onca kira ve fatura ödeyeceğime babamın evinde kraliçeler gibi yaşar paramı biriktiririm. vardır elbet bir zamanı dıyorum. bilemiyorum işte çocuk olunca çok zor.
İyi de çocukla ilgilenmiyormuş.
Aileniz de arkandaymış.
Şu an tek eziyet çektirdiğiniz kişi kendinizsiniz.
İleride çocuğunuz madalya takmayacak emin olun.

bekar olsam şimdiye kadar paramı biriktirip evimi bile alırdım. ailem arkamda destekçim ama çocuk varken insan 9 kere düşünüyor her şeyi. onca kira ve fatura ödeyeceğime babamın evinde kraliçeler gibi yaşar paramı biriktiririm. vardır elbet bir zamanı dıyorum. bilemiyorum işte çocuk olunca çok zor.
Bence cocugu anneden alip evde birakin babasi baksin. Sorars sen evdeyken annemler dinlensin dersin. Dayanmyip ise girecektir kesinlikle. Cocuga bakmmak icin hemen ise girecek emin ol

onu uyaranları "benim rızkımı siz mi veriyorsunuz" diye susturuyor.

Ama onun rızkını siz veriyorsunuz. Demiyorlar mı karın rahatsız olmuyor mu diye? Siz onu söylerken uzaktan dinliyor musunuz? Haklılar demiyor musunuz?
Biraz psikolojik baskı şart diye düşünüyorum..

Benim kedime iş versem yapacak az kaldı :KK53:
Sizin kocanız yan gel Osman,iyiymiş ya valla.
Çalışmayan erkek çok çirkin bir durum,
Zenginlikten kırılsa da erkek çalışmak için yaratılmış yav.

Merhaba. 5yıllık evliyim ve son 1 yıldır eşim çalışmıyor. Güzel bir işi vardı fakat çalışma şartları ağır diye, vardiyalı diye, işten kovdurdu kendini. İlk 6 ay bile isteye yattı evde. İşsizlik maaşı alıyordu çünkü bu asgari ücretli çalışan kadar para alıyorum yattigim yerden deyip gerine gerine geziyordu. Ben çalışıyorum. Kirayı ve faturaları ödüyorum. 3 yaşında çocuğumuz var onun masraflarını karşılıyorum. Mutfak masrafımiz yok denecek kadar az. Eşim aldığı maaşı kendine harçlık yapıyordu işte, sigara şu bu falan derken. 7 ay sonra bitti işsizlik maaşı. Ben yine aynen devam kirayı faturalari ödemeye. O da önceden kenara attığı 3-5 kuruşla harçlık yapıyor kendine. Güya iş arıyor, buluyor ama hiçbirini beğenmiyor. Çalışma saati uzun geliyor, çoğunluk asgari ücret veriyor o az geliyor. Sabahtan akşama kadar kahvede oyun oynuyor. Öyle deli iş aradığı da yok. 1 sene yaa, koskoca boşa giden 1 sene. Soylendigim zaman kırılıyor bozuluyor falan ama sus sus sus nereye kadar.
erkeğin çalışmayanı da çok zor ya
Allah yardımcınız olsun
evet maaşlar düşük ama bir yerden başlaması lazım
iyisini bulana kadar idare etmesi lazım

Uzgunum bu erkek tipi öyle kendi kendine değişmiyor maalesef.Tembel ve çalışmayı sevmeyen adam 7 sinde neyse 70 inde de odur.
Büyük bir çingar çıkarmanız lazım,ondan sonra ister iş bulup çalışsın isterse gitsin kendi başının çaresine baksın.
Siz çok yumuşak davranmissiniz.Hala aman kirilmasin derdindesiniz.Bu böyle olmaz.Yarin obur gun paralar suyunu cekince harcligini da sizden istemeye baslayacak,siz de verecek gibi gorunuyorsunuz kirilmasin bozulmasın diye.
Evlilik böyle birşey değil.
Birkere o çalışmıyor ise çocuğa bakacak,yemeği yapacak evi çekip çevirecek.İstememe gibi bir luksu yok,ona sormayacaksiniz bile.
Niye annenize baktiriyorsunuz hala ?

15 yıldır aynı yerde iseniz sizin de çevreniz vardır

Eşinize iş buldunuz mu

Ne tarz bahaneler sıraladı

Babaniz babasiyla konussun ya toparlasin yada benim cocugumu heder etneyin zaten torunuma ben bakiyorum kizimada bir tabak daha koyarim toparlamayacaksa uzatmasinlar cocuk kucukken duzenine alisir babinda bir konusma yapsin
Yine toparlanmazsa don ananin yanina duzelmez yarin birde cay kahve sigara parasini senden ister senden bulamaz elalemden alir birde ardini toplarsin
Adamin calismakta gozu yok belliki nice egitimliler 2 dil bilenler ne islerde ne sartlarda calisiyor kusura bakma islerde kucak acmis kocani bekliyor degil

Çalışmıyor madem çocuğuna baksın evi de temizlesin. Ne kadar alttan almışsınız kırılacak diye daha ne kadar zaman alttan alacaksınız ?
Siz çok rahata alıştırmışsınız eşinizi bu böyle devam eder.

Al sana bir asalak daha... Sen çalışıyorsun diye tamamen sana güveniyor kurnaz herif senin sırtından geçinmeye çalışıyor...

Her fırsatta vur suratına nedir bu gevşeklik birde kahvede okey oynuyor içi rahat bir şekilde, tam asalak tam...

Cok sinir bozucu bir durum ya adam kendini bekar falan mi saniyor ? 3 yasinda cocugu var nasil onun gelecegini dusunmez. Insan calisir cocugu icin yatirim yapar onun gelecegini hazirlar bu ne sorumsuzluk. Siz iyi katlanmissiniz 1 sene ! Buyuk konusmayayim ama ben o bir seneyi burnundan getiridim ve sizin kadar dayanamazdim.

Geçinebiliyorsunuz anladığım kadarıyla ama herşeye sizin koşmanız olmamış. Siz madem çalışma ayağındasınız eşiniz de temizlik yemek çocuk bakımı ütü çamaşır konularıyla ilgilensin. Eğer eşim bunları elinden geldiğince yapıyor olsa batmazdı sanırım çalışmaması , ama kahve olayı başlı başına ters bana. Kahveye giden erkeğe maalesef hiçbir olumlu bakış açım yok..

Back
X