Çalışmayan koca

Eşim işi bıraktı bir müddet işsiz kaldı o durumu bilirim ben de yeri geldi laf söyledim ama gerçekten iş yoktu o ara geçici typ ye gitti sonrada gece pastanede iş buşdu iki işte çalıştı.
Yeri geldi beraber 15 gün işe gittik çalıştık biriken foturaları ödedik.
Çok sükür fabrkada iş buldu ve tamam ücret çok yüksek değil ama çalışıyor.
Ben de yeri geliyor iş oldukça çalışıyorum.
Demem o ki fabrikadan çıkmakla hata yapmış çünkü dışarıda asgari ücretten fazla veren olmayacaktır.
Özel sektör çok acımaz bir kere rahat iş aramasın.
Bulamaz siz tavrınızı koyun azcık sıkı tıtın kahveye göndermeyin.
Ben iş bakarken eşim de çocuklara bakıyor ilgileniyor evde oldugunda.

Böyle sizin gibi fedakar eşim olsa ben de gider kahvede okey oynardım oh ekmek elden su gölden. Lütfen buna daha fazla izin vermeyin, en azından çocuğunuzun geleceği için..

Çalışmayan kadın ne yapıyorsa onu yapsa bari, adamda o da yok.

Ayrıca bir kadın da ev geçindirebilir.

bekar olsam şimdiye kadar paramı biriktirip evimi bile alırdım. ailem arkamda destekçim ama çocuk varken insan 9 kere düşünüyor her şeyi. onca kira ve fatura ödeyeceğime babamın evinde kraliçeler gibi yaşar paramı biriktiririm. vardır elbet bir zamanı dıyorum. bilemiyorum işte çocuk olunca çok zor.

İyi de adamın çocuğa bir faydası yok. Çocuğuyla vakit bile geçirmiyor ki.

Çok güzel bahane çocuk.

Benim de is yerinde bekar bayan arkadasın ne söylenir bilmiyor um nişanlısı denen adam çalışmıyor. Ayni evde yaşıyorlar. Ayrıl diyorum er baskı ve siddet uyguluyormuş. Kız kazanıyor ayı gibi adam yatıp evde yiyor. Ben bile sinir oluyorum bu duruma. Polise şikayet edelim diyorum yine korkuyo. Onun da nsl olcak bu gidişle bilmiyorum. Siz de zamanla kabullenmeyin bu durumu. Demek ki bazıları böyle olabiliyor. Tövbe tövbe

Bazı erkekler gercekden boyle ... Vurdum duymaz... İs yerinde cok sevdigim bi ablam var inanirmisiniz 3 cocuk es calismiyor ustune icguveysi yasiyorlar... Adam bir kere çıkıp is aramiyo ickisi kumari yok çok sukur beterin beteri var :KK200: Allah yardimciniz olsun :KK200:

mutfak masrafi neden az onu anlamadim..
adam size sirtini dayanis geciniyor en kisa zamanda ciddi kobusma sart

Merhaba. 5yıllık evliyim ve son 1 yıldır eşim çalışmıyor. Güzel bir işi vardı fakat çalışma şartları ağır diye, vardiyalı diye, işten kovdurdu kendini. İlk 6 ay bile isteye yattı evde. İşsizlik maaşı alıyordu çünkü bu asgari ücretli çalışan kadar para alıyorum yattigim yerden deyip gerine gerine geziyordu. Ben çalışıyorum. Kirayı ve faturaları ödüyorum. 3 yaşında çocuğumuz var onun masraflarını karşılıyorum. Mutfak masrafımiz yok denecek kadar az. Eşim aldığı maaşı kendine harçlık yapıyordu işte, sigara şu bu falan derken. 7 ay sonra bitti işsizlik maaşı. Ben yine aynen devam kirayı faturalari ödemeye. O da önceden kenara attığı 3-5 kuruşla harçlık yapıyor kendine. Güya iş arıyor, buluyor ama hiçbirini beğenmiyor. Çalışma saati uzun geliyor, çoğunluk asgari ücret veriyor o az geliyor. Sabahtan akşama kadar kahvede oyun oynuyor. Öyle deli iş aradığı da yok. 1 sene yaa, koskoca boşa giden 1 sene. Soylendigim zaman kırılıyor bozuluyor falan ama sus sus sus nereye kadar.
Kadın halimle ki bekarım henüz lisans mezunuyum haftada 6 gün akşam 7 ye kadar asgari ucretin biraz üstünde çalışıyorum. Çok şükür diyorum o kadar işsiz varken iş beğenmemek saçma geliyor sorumluluğum yokken. Böyle erkekleri gördükçe duydukça aklım almıyo size sırtını dayamış

Eşiniz kaç yaşında? 50 60 yaşında amcalar bile emekli maaşı alıp geçinebildiği halde boş duramıyolar çalışıyolar bir işin ucundan tutuyolar. Yatmaya alışan erkeklerden bir halt beklemem ben. Yıllarca çalışmış yıpranmış artık desen neyse diycem. Turp gibi eli ayağı iş tutacak adam oturmuş okey döndürüyorsa dünya umrunda değil, seni çocuğunu bırak.

Adami beslemek zorunda degilsiniz. O olmadan da yasabilirsiniz madem hersey sizin uzerinizde. O calismaz artik. Nasilsa besleyen var.

Merhaba. 5yıllık evliyim ve son 1 yıldır eşim çalışmıyor. Güzel bir işi vardı fakat çalışma şartları ağır diye, vardiyalı diye, işten kovdurdu kendini. İlk 6 ay bile isteye yattı evde. İşsizlik maaşı alıyordu çünkü bu asgari ücretli çalışan kadar para alıyorum yattigim yerden deyip gerine gerine geziyordu. Ben çalışıyorum. Kirayı ve faturaları ödüyorum. 3 yaşında çocuğumuz var onun masraflarını karşılıyorum. Mutfak masrafımiz yok denecek kadar az. Eşim aldığı maaşı kendine harçlık yapıyordu işte, sigara şu bu falan derken. 7 ay sonra bitti işsizlik maaşı. Ben yine aynen devam kirayı faturalari ödemeye. O da önceden kenara attığı 3-5 kuruşla harçlık yapıyor kendine. Güya iş arıyor, buluyor ama hiçbirini beğenmiyor. Çalışma saati uzun geliyor, çoğunluk asgari ücret veriyor o az geliyor. Sabahtan akşama kadar kahvede oyun oynuyor. Öyle deli iş aradığı da yok. 1 sene yaa, koskoca boşa giden 1 sene. Soylendigim zaman kırılıyor bozuluyor falan ama sus sus sus nereye kadar.
Siz de işten ayrılın. Bunu yazmış olmak için yazmadım aslında bu çözüm değil onu da biliyorum. Fakat adamın ruh hali bence nası olsa fatura ödeyen biri var, kafam rahat şeklinde.

bisey soyluycem ama olmaycak neyse agzimi bozmayim

oolamdanda gayet hayatini daim etirtebilirsin gibi gordum ben burdan
adam tabiri caise bi halta yaramiyor
ona bi sure ver ve bakdin hersey ayni biraz da ayri takilalim de koy kapinin onune
parasiz pulsuz ne halt edecek acaba

Atıp tutması kolay tabi bize ama süreç sizi yoruyor biliyorum .Ne kadar eşinizde olsa kırlent gibi bakmayın yani mesai saati uzunluğundan nolcak kısa olsa gelip atomumu parcalayacak evde .yüzüne vurun dönün bir daha vurun kiriliyormus siz kırılmiyor musunuz tek çalışmaktan en başta belini kiriliyodur

Vallahi öyle alıştırarak iyilik ettiğini sanma kk daş,asalak erkek olmak onu kirmiyorsa söylediklerin hiç kırmaz.
Dayım 15 gün is bulamamişdida yengem hepimizin yanında rezil etti adami"Beleşci tembel 15 gün sanada yeter banada geçicide olsa bir iş bul canım aaa!seni besleyen kadar barınakdaki yavrucuklari besler en azından onlar sorumlulukları ve fitratlari uzereler"demişti

Babamdan biliyorum çalışmayan erkek gerçekten çok zor..
Ben canımı sokakta mı buldum diye işi bırakır eve gelirdi.. sonra annemle kavga kıyamet..
Aklı başına geldi ama geç oldu malesef..
Allah yardımcınız olsun..
Ailesiyle konuşmayı deneseniz, ben kadın halimle yetemiyorum, ilgilenmem gereken bir çocuğum var falan deseniz belki eşinizi ikna ederler.

Atıp tutması kolay tabi bize ama süreç sizi yoruyor biliyorum .Ne kadar eşinizde olsa kırlent gibi bakmayın yani mesai saati uzunluğundan nolcak kısa olsa gelip atomumu parcalayacak evde .yüzüne vurun dönün bir daha vurun kiriliyormus siz kırılmiyor musunuz tek çalışmaktan en başta belini kiriliyodur
Atomumu parçalayacak lafına çok güldüm. Güzel tespit

Babamdan biliyorum çalışmayan erkek gerçekten çok zor..
Ben canımı sokakta mı buldum diye işi bırakır eve gelirdi.. sonra annemle kavga kıyamet..
Aklı başına geldi ama geç oldu malesef..
Allah yardımcınız olsun..
Ailesiyle konuşmayı deneseniz, ben kadın halimle yetemiyorum, ilgilenmem gereken bir çocuğum var falan deseniz belki eşinizi ikna ederler.
Annesi sürekli bulacak bulacak inşallah Allah'ın izniyle hayırlı bir iş bulacak cümlesini tekrar ediyor.

Back
X