merak icindeyim :)konu sahibinin annesinde yiyormus cocukla konu sahibi
adam ne yiyor bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak icindeyim :)konu sahibinin annesinde yiyormus cocukla konu sahibi
adam ne yiyor bilmiyorum
bekar olsam şimdiye kadar paramı biriktirip evimi bile alırdım. ailem arkamda destekçim ama çocuk varken insan 9 kere düşünüyor her şeyi. onca kira ve fatura ödeyeceğime babamın evinde kraliçeler gibi yaşar paramı biriktiririm. vardır elbet bir zamanı dıyorum. bilemiyorum işte çocuk olunca çok zor.
Bir zamanlar benim babam.aklına eserse öylesine bir süpürge tutar, tuvaleti lavaboyu yıkar o kadar. o da kırk yıldı bir aklına esecekte yapacak.
Kadın halimle ki bekarım henüz lisans mezunuyum haftada 6 gün akşam 7 ye kadar asgari ucretin biraz üstünde çalışıyorum. Çok şükür diyorum o kadar işsiz varken iş beğenmemek saçma geliyor sorumluluğum yokken. Böyle erkekleri gördükçe duydukça aklım almıyo size sırtını dayamışMerhaba. 5yıllık evliyim ve son 1 yıldır eşim çalışmıyor. Güzel bir işi vardı fakat çalışma şartları ağır diye, vardiyalı diye, işten kovdurdu kendini. İlk 6 ay bile isteye yattı evde. İşsizlik maaşı alıyordu çünkü bu asgari ücretli çalışan kadar para alıyorum yattigim yerden deyip gerine gerine geziyordu. Ben çalışıyorum. Kirayı ve faturaları ödüyorum. 3 yaşında çocuğumuz var onun masraflarını karşılıyorum. Mutfak masrafımiz yok denecek kadar az. Eşim aldığı maaşı kendine harçlık yapıyordu işte, sigara şu bu falan derken. 7 ay sonra bitti işsizlik maaşı. Ben yine aynen devam kirayı faturalari ödemeye. O da önceden kenara attığı 3-5 kuruşla harçlık yapıyor kendine. Güya iş arıyor, buluyor ama hiçbirini beğenmiyor. Çalışma saati uzun geliyor, çoğunluk asgari ücret veriyor o az geliyor. Sabahtan akşama kadar kahvede oyun oynuyor. Öyle deli iş aradığı da yok. 1 sene yaa, koskoca boşa giden 1 sene. Soylendigim zaman kırılıyor bozuluyor falan ama sus sus sus nereye kadar.
Siz de işten ayrılın. Bunu yazmış olmak için yazmadım aslında bu çözüm değil onu da biliyorum. Fakat adamın ruh hali bence nası olsa fatura ödeyen biri var, kafam rahat şeklinde.Merhaba. 5yıllık evliyim ve son 1 yıldır eşim çalışmıyor. Güzel bir işi vardı fakat çalışma şartları ağır diye, vardiyalı diye, işten kovdurdu kendini. İlk 6 ay bile isteye yattı evde. İşsizlik maaşı alıyordu çünkü bu asgari ücretli çalışan kadar para alıyorum yattigim yerden deyip gerine gerine geziyordu. Ben çalışıyorum. Kirayı ve faturaları ödüyorum. 3 yaşında çocuğumuz var onun masraflarını karşılıyorum. Mutfak masrafımiz yok denecek kadar az. Eşim aldığı maaşı kendine harçlık yapıyordu işte, sigara şu bu falan derken. 7 ay sonra bitti işsizlik maaşı. Ben yine aynen devam kirayı faturalari ödemeye. O da önceden kenara attığı 3-5 kuruşla harçlık yapıyor kendine. Güya iş arıyor, buluyor ama hiçbirini beğenmiyor. Çalışma saati uzun geliyor, çoğunluk asgari ücret veriyor o az geliyor. Sabahtan akşama kadar kahvede oyun oynuyor. Öyle deli iş aradığı da yok. 1 sene yaa, koskoca boşa giden 1 sene. Soylendigim zaman kırılıyor bozuluyor falan ama sus sus sus nereye kadar.
Atomumu parçalayacak lafına çok güldüm. Güzel tespitAtıp tutması kolay tabi bize ama süreç sizi yoruyor biliyorum .Ne kadar eşinizde olsa kırlent gibi bakmayın yani mesai saati uzunluğundan nolcak kısa olsa gelip atomumu parcalayacak evde .yüzüne vurun dönün bir daha vurun kiriliyormus siz kırılmiyor musunuz tek çalışmaktan en başta belini kiriliyodur
Annesi sürekli bulacak bulacak inşallah Allah'ın izniyle hayırlı bir iş bulacak cümlesini tekrar ediyor.Babamdan biliyorum çalışmayan erkek gerçekten çok zor..
Ben canımı sokakta mı buldum diye işi bırakır eve gelirdi.. sonra annemle kavga kıyamet..
Aklı başına geldi ama geç oldu malesef..
Allah yardımcınız olsun..
Ailesiyle konuşmayı deneseniz, ben kadın halimle yetemiyorum, ilgilenmem gereken bir çocuğum var falan deseniz belki eşinizi ikna ederler.