- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. 5yıllık evliyim ve son 1 yıldır eşim çalışmıyor. Güzel bir işi vardı fakat çalışma şartları ağır diye, vardiyalı diye, işten kovdurdu kendini. İlk 6 ay bile isteye yattı evde. İşsizlik maaşı alıyordu çünkü bu asgari ücretli çalışan kadar para alıyorum yattigim yerden deyip gerine gerine geziyordu. Ben çalışıyorum. Kirayı ve faturaları ödüyorum. 3 yaşında çocuğumuz var onun masraflarını karşılıyorum. Mutfak masrafımiz yok denecek kadar az. Eşim aldığı maaşı kendine harçlık yapıyordu işte, sigara şu bu falan derken. 7 ay sonra bitti işsizlik maaşı. Ben yine aynen devam kirayı faturalari ödemeye. O da önceden kenara attığı 3-5 kuruşla harçlık yapıyor kendine. Güya iş arıyor, buluyor ama hiçbirini beğenmiyor. Çalışma saati uzun geliyor, çoğunluk asgari ücret veriyor o az geliyor. Sabahtan akşama kadar kahvede oyun oynuyor. Öyle deli iş aradığı da yok. 1 sene yaa, koskoca boşa giden 1 sene. Soylendigim zaman kırılıyor bozuluyor falan ama sus sus sus nereye kadar.
Dimi arada fare yakalar bir işe yarar :)çalışmayan bir erkeğe gerek yok evde
bence evde kedi besleseniz daha iyi
üstelik seni eski nişanlısıyla aldatmış.bekar olsam şimdiye kadar paramı biriktirip evimi bile alırdım. ailem arkamda destekçim ama çocuk varken insan 9 kere düşünüyor her şeyi. onca kira ve fatura ödeyeceğime babamın evinde kraliçeler gibi yaşar paramı biriktiririm. vardır elbet bir zamanı dıyorum. bilemiyorum işte çocuk olunca çok zor.
yatmak hoşuna gitmiş eşinin belli en itici erkek tipiMerhaba. 5yıllık evliyim ve son 1 yıldır eşim çalışmıyor. Güzel bir işi vardı fakat çalışma şartları ağır diye, vardiyalı diye, işten kovdurdu kendini. İlk 6 ay bile isteye yattı evde. İşsizlik maaşı alıyordu çünkü bu asgari ücretli çalışan kadar para alıyorum yattigim yerden deyip gerine gerine geziyordu. Ben çalışıyorum. Kirayı ve faturaları ödüyorum. 3 yaşında çocuğumuz var onun masraflarını karşılıyorum. Mutfak masrafımiz yok denecek kadar az. Eşim aldığı maaşı kendine harçlık yapıyordu işte, sigara şu bu falan derken. 7 ay sonra bitti işsizlik maaşı. Ben yine aynen devam kirayı faturalari ödemeye. O da önceden kenara attığı 3-5 kuruşla harçlık yapıyor kendine. Güya iş arıyor, buluyor ama hiçbirini beğenmiyor. Çalışma saati uzun geliyor, çoğunluk asgari ücret veriyor o az geliyor. Sabahtan akşama kadar kahvede oyun oynuyor. Öyle deli iş aradığı da yok. 1 sene yaa, koskoca boşa giden 1 sene. Soylendigim zaman kırılıyor bozuluyor falan ama sus sus sus nereye kadar.
3 yaşındaki çocuğuna bir zahmet kendi baksın. sen de o çocuğa bir süre baktıktan sonra 1 hafta izin al. işten ayrıldım de. evde otur ve masraf çıkar. mutfak masrafı vs gibiçocuğa annem ve babam bakıyor, yakın oturuyoruz. çocuk orda yemek yiyor zaten, günün 13 saati orda olduğu için, ben işten gelene kadar annem akşam yemeğini yedirmiş oluyor. kahvaltıyı annemde yapıyorum çocuğu götürdüğümde hazırlamış oluyorlar. iki yudum kahvaltı yapıp çıkıyorum. bir tek akşam yemeği yeniyor evde, baklagillerden ya da sebze falan oluyor. et, balık, tavuk zaten yemiyoruz. bazen eşim benim karnım tok diyor, ben annemde yiyorum. öyle yani o yüzden az mutfak masrafı. hatta baklagillerimizi bile babam toptan alıyor, fasulye, barbunya mercimek falan...
yani en azından seversin ilgilenirsin o seni sever falanDimi arada fare yakalar bir işe yarar :)
Hayatin gerçek leri bunlar tamam Bill Gates gibi zengin olmasa da en azından asgari sorumluluk larinı da yapmalı bir erkek. Erkeğim diye dolasabiliyorsa sağlığı yerinde olduğu sürece karısını ve çocuğunu asla kimseye muhtaç etmemeli sonuna kadar haklısın .Aşk karın doyurmuyor maalesef işkembe yemek ister beden giyinmek ister yani sonuçta insanız ve ihtiyaçları miz var .bende asla tahammül edemiyorum çalışmayan kocaya iş ararica bulamaz o ayrı mesele ama kadın çocuklu ve çalışır adamda ortalıkta fink atamaz bence yani bana aykırıyani en azından seversin ilgilenirsin o seni sever falan
ama çalışmayan bir kocayı çok seveceğimi zannetmiyorum
sevene samanlık seyran olur lafı da faturalar gelene kadar buzdolabı boşalana kadar sen vitrinde beğendiğin birşeyi alamayana kadar
çok mu gaddarım![]()
katılıyorum canım boşuna dememişler alışmış kudurmuştan beterdir diyeniye calışsın yeme icme annen babandan. Kıra senden:)
Adamı alıştırmışsınız rahata tabi çalışmaz,çocuğa annem ve babam bakıyor, yakın oturuyoruz. çocuk orda yemek yiyor zaten, günün 13 saati orda olduğu için, ben işten gelene kadar annem akşam yemeğini yedirmiş oluyor. kahvaltıyı annemde yapıyorum çocuğu götürdüğümde hazırlamış oluyorlar. iki yudum kahvaltı yapıp çıkıyorum. bir tek akşam yemeği yeniyor evde, baklagillerden ya da sebze falan oluyor. et, balık, tavuk zaten yemiyoruz. bazen eşim benim karnım tok diyor, ben annemde yiyorum. öyle yani o yüzden az mutfak masrafı. hatta baklagillerimizi bile babam toptan alıyor, fasulye, barbunya mercimek falan...